• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum ziyareti

Ilk başta okurken pirtı derken ne demek istediniz diye okudum sonunda anladim :)) evet o gün sezeryanliysa pırti derdi vsr :KK70:

eheheh hayır pembe pırt'ta olmaz o muhtemelen :)

bi de cidden bence rol çalmak gibi. doğum anına gelin adayı damga vurdu. anlamsız yere şimşek çekmemek lazım.
ha allah korusun cenaze vs olsa gidilir de... doğum gereksiz bana göre.

Ben olsam gitmem doğum yaptığım günü hatırladım öyle bişey olsa çok gereksiz çok saçma ve anlamsız kendini zorla aileye sokmaya çalışan bi kız olarak kalırdın gözümde bence hiç gitme çünkü tanışma olmamış dediğin gibi arada söz nişan yok yani aşırı anlamsız bi ziyaret olur

Yani yorumları okudukça şoktan şoka giriyorum.
yeni doğmuş bebek ziyaret edilmez, evet bizim kültürümüzde bu maalesef var hala ama e-dil-mez!
bir sürü saçma adetimiz var hepsini devam ettiriyor muyuz?
O daha dış dünyaya yeni geldi, bağışıklığı cok zayıf, nereden geldiği belli olmayan bir enfeksiyondan ölebiliyorlar! etrafınızda yoksa örnek bilmiyor olabilirsiniz -ben de doğum yapana kadar bilmiyordum, bebeğim başka hastaneye ambulansla sevk edilene kadar- ama inanin hastanelerin yeni doğan yoğun bakım üniteleri yetişmiyor!

Hiç görmediğim biriyle doğum yapmış o yorgun dağınık uykusuz halimle tanışmak istemezdim ben. Bence çok güzel bir çiçek yapıp gönderin yeterli olur. Hem erkek tarafına kolay ulaşılabilirlik vermemek lazım :KK48:

On ay once dogum yaptim. Hastaneye gelen giden bitmedi. Zaten sutum hemen gelmedi, bebegimin kan şekeri düştü. Emiyor mu emmiyor mu stresinin ustune bir de bir suru insanla sohbet etmek zorunda kaldim. Esimin is yerinden servis tutup geldi iş arkadaşları düşünün. Iyi niyetle yapılan seyler karşı tarafı zora sokabilir. Şahsen erkek kardeşimindaha once hic tanismadigim kiz arkadaşı gelsin diye bayılmazdım ama geldiyse de yapacak bsy yok neden geldin modunda olmazdım

Tanismanizi istiyorsa başka yerde başka zaman tanistirmali, tanistirmaliydi.
Çiçek göndermeniz yeterli olacaktır bence.
bence de gitmeyin ama çok güzel bir çiçek yaptırın gönderin.Bu sayede ne kadar nazik bir kız diye düşünürler senin için.
hastahane de ziyarete doğum yapan kişinin en yakın akraba ve en yakın arkadaşlar gider

bence eve ziyarete gidin. hastaneye gitmeyin. daha önce tanışmamışsınız ve sonuçta ablası doğumdan çıkmış yorgun halsiz vs. olacak. belki o da bu halde tanışmak istemeyebilir.

Ben gitmez bir buket çiçek yollardım. Resmi bir prosedür geçmemiş aranızda. Amma meraklı kız konumuna düşedebilirsiniz. Yani ben ilk tanışmayı görümce adayımın doğumunda olsun ıstemezdım.

aılesıyle daha tanısmamıssınız ve dogum ozel. odaya cıkacaksınız falan uygun olmaz kadın yuzu gozu sıs halsız agrılı sızı gormek ıstermı acaba ılk tanısma oyle olsun ıster mı :)

Back