• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum ziyareti

Bence gitmeyin çiçek filan da göndermeyin ne gerek var ki. Ağırdan alın kendinizi nasılsa evlenince nefret edeceksiniz gorumcenizden ve o da sizden 😂 sevgiliniz onun yanindayken arayın ve onun tl inden gözünüz aydın deyip kapativerin.

Benim sevgilimin ablası doğum yapmıştı ve ben gitmedim. Daha önce karşılaşma sebebiyle ayaküstü tanışmıştık sadece.
Arayıp tebrik etmedim, çiçek de yollamadım. Hatta burada bunu okuyana kadar aklıma bile gelmemişti. Sevgilime "gözünüz aydın" dedim geçtim.
Ben mi fazla soğuğum bilemedim ama böyle hamleler için daha fazla samimiyet gerekiyor bence.

Kadın doğum yapacak, özel bir durum bu. Belki iyi görünmeyecek, o halde görmenizi istemeyecek.
Öyle bir ortamda tanışmak yersiz olur.

Ben olsaydım gitmezdim hastaneye daha önce tanışmadıgım için aileyle.

Sevgiliniz elbette sorun olmaz diyecek.

İlla birşey yapmak istiyorsanız da güzel bir çiçek yollayabilirsiniz hastaneye.

+1
Çiçek göndermek kesinlikle güzel bir jest olur.
Tanışmak için doğru zamanlama mı bilemiyorum

Ben görümce olarak böyle bir tanışmayı istemezdim. Hastane ve lohusa ortamı çok gereksiz. Herkes toparlamasın, öyle tanışın bence.

Bunun tek bir cevabi var içinden ne geliyorsa o karşı tarafın düşüncesi seni hiç bağlamaz ne demişler kendi defteri istediği gibi karalaya bilir gitmek istersen git istemiyorsan da gitme ne olabilir ki yani en fazla kovacaklar mi yarin istemeye mi gelecekler hicbir sey olmucak o yuzden icinde ki sesi dinle bence

Kardeşimin eşi doğum yapacak, hiçbirşeye karışmadan yardımda bulundum. Doğumuna gitmem. Sağolsun o mesafeli ben mesafeli. Ben kendimce üstüne düşeni yaptım. Gelin annesi, teyzesi, osu busu var. Bana sıra gelmez. Zaten işim olmaz. Hediyeyi eksik etmeyin, ben hediyeleri gelinle aldım. Ötesine karışmam.

Bende gitmezdim gerek yok.
Her iki taraftanda büyükler orda olucaktır büyük ihtimal o ortamda tanışma hiç hoş degil
Sevgilinize hayırlı olsun diyip konuyu kapatın bence

Doğum yapan kişi bakalım bebeğine kavuşma gününü sizin müstakbel kayinvalidenizle ilk tanışma aniniza dönüştürmek istiyor mu? Bence Erkek arkadaşınız kızkardeşinin doğumdan sonra o gün nasıl bir halde olacagi konusunda da pek ince düşünmüyor

Kardeşimin eşi doğum yapacak, hiçbirşeye karışmadan yardımda bulundum. Doğumuna gitmem. Sağolsun o mesafeli ben mesafeli. Ben kendimce üstüne düşeni yaptım. Gelin annesi, teyzesi, osu busu var. Bana sıra gelmez. Zaten işim olmaz. Hediyeyi eksik etmeyin, ben hediyeleri gelinle aldım. Ötesine karışmam.
Yani görünmeyi tercihleri ile başbaşa bırakın. Bence karışmayın.

Ben olsam güzel bir çikolata yaptırıp erkek arkadaşımla yollarım, güzel de bir not yazarım. Erkek arkadaşıma da söylerim yeni doğum yapmış ablasını rahatsız etmek istemediğim için gitmeyeceğimi.

Kardeşimin kız arkadaşı bana güzel bir hediye yaptırmıştı, kızım ve benim için taç, terlik ve patik olan bir paket, not yazmıştı bir de çok hoşuma gitmişti. O an öyle bir tanışma için uygun değil bence.

Ben olsam güzel bir çikolata yaptırıp erkek arkadaşımla yollarım, güzel de bir not yazarım. Erkek arkadaşıma da söylerim yeni doğum yapmış ablasını rahatsız etmek istemediğim için gitmeyeceğimi.

Kardeşimin kız arkadaşı bana güzel bir hediye yaptırmıştı, kızım ve benim için taç, terlik ve patik olan bir paket, not yazmıştı bir de çok hoşuma gitmişti. O an öyle bir tanışma için uygun değil bence.
Lohusa yatağı en tuhaf yer. Bebek emdi emmedi, aç, tok. Ilk kalayı yaptı yapmadı. Arada kaybolmayın konu sahibi.

Ben olsam gitmezdim, hele ki daha ilk bebegi ise görümcenin. Zaten lohusa hormonlari var. Hiç ideal yer degil, ilk bulusma için.

Yani evet her aile ayni degil. Ancak çogu ailelerde bu islere pek sicak bakilmiyor. Bakilirsa bile, bir restoran tarzi yeri daha güzel ilk bulusma için.

Ancak dedigim gibi, çogu aileler sicak bakmiyor bu tip seylere. Mesafe her zaman candir. Simdiden hemen ideal gelin rollerine girme ortada fol yok, yumarta yokken. Ne zaman söz nisan olursa, o zaman aileler tanisir benim nezdimde.

Ilk tanışma için "sizin açınızdan" uygun bir an olduğunu düşünmüyorum. He eğer sıfır beklenti ile "Sadece bir arkadaş olarak gidip hayırlı olsun demeyi başarırım.", diyor iseniz ne ala gidin tabi.

Ama hepimiz biliyoruz ki ilk tanışma anları özel, heyecanlı anlardır. Yarın giderseniz yüz ifadelerinin anlamını bile çözemeyeceksiniz muhtemelen :KK53:

Çok yüksek ihtimalle oradaki çoğunluk uykusuz, yorgun, şaşkın olacaklar. Hayati bir lohusa problemiyle cebelleşiyor olacakları muhtemel "Bebek memeyi tuttu mu?" O anda peri padişahının kızı gelse "Merhaba" diyesi gelmez insanın.

Özetle; "Acaba benden hoşlanmadılar mı?" "Sanki suratı asıldı beni görünce..." gibi cümlelerin beyninizde tepinmesini istemiyorsanız gitmemek daha mantıklı.

Back