- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
Ben olsam gitmezdim. Ne kadar geç o kadar iyi hem sizin tanışma faslınız da sıradan bir durum gibi olacak o ortamda. Ama diğer türlü sizin için hazırlıklar yapılacak ve size özel olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanışmak için çok yanlış bir ortam. Abla canının derdine düşmüş, bebekle ve anneyle ilgilenmeleri gereken bir durum, "sen nerden çıktın şimdi düşüncesiz başka zaman mı yoktu" diye düşünebilirler. Ve ablası senin hakkında o an güzel şeyler düşünemeyebilir lohusa halinde. Sonuçta ilgi odağı o ve bebek, sen neden rol çalıyor durumuna düşüresin kendini. Biraz düşünceli olsun sevgilin de. Ona deyin ki ablanın özel günü o gün, biz müsait oldukları bi gün haberli bir şekilde bebek görmeye gidelim de. Sakın ilk gün hastanedeyken gitmeyin etik olmaz, daha önce hiç tanışmamışsınız.Merhaba hanımlar. Kafamı kurcalayan bir durum var, size danışmak istedim.
Sevgilimin ablası yarın çalıştığım yere yakın bir hastanede doğum yapacak. İş çıkışı gitmeyi düşünüyorum ziyarete ama kararsızım. Çünkü sevgilimin ailesi ile hiç tanışmadım daha önce. Aramızda henüz ciddiye binen bir şey olmadı söz nişan vs.
Acaba nasıl düşünürler. Ciddi duruma yönelik adım atmış olur muyum, ya da tabiri caizse tanışmaya görüşmeye meraklı gibi görünür müyüm bilemedim.- Ailesini de merak etmiyor değilim bu arada. -
Sevgilime de endişelerimi dile getirdim ama seninle 1 yıla yakın zamandır beraberiz, öyle düşünme, onlar da böyle düşünmez zaten diyor. Bilemedim. Sizce ziyarete gitmeli miyim yoksa sadece sevgilim aracılığıyla iyi dileklerimi iletmeli miyim?
Kk üyeleri olarak, fikirlerinizi önemsiyorum, dayanışmamızı seviyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum ❤
Not: Eğer gidersem, sevgilim beni iş yerinden alacak, beraber ziyarete gideceğiz.
Ilk başta okurken pirtı derken ne demek istediniz diye okudum sonunda anladim :)) evet o gün sezeryanliysa pırti derdi vsryazmıştım ama şunu da ekliycem, sanki görümceden rol çalar gibi olacak. o anki duygu durumu ve gerginliği ile ben olsam valla düşündüm ifrit olurum.
kadın belki sezaryan olacak, kendi pırtının derdine düşecek, neymiş kardeşinin hiç tanışmadığı sevgilisi gelmiş. vallahi onun üzerine üzerine pırtımı yaparım o durumda ben olsam kıllığına.
şaka bir yana, bunlar çok özel ailevi anlar. ve siz şu an dış kapının mandalısınız. bence eve çıkınca evine gitmek bile anlamsız. sevgilinizle selamınızı ve hediyenizi gönderin yeter.
Merhaba hanımlar. Kafamı kurcalayan bir durum var, size danışmak istedim.
Sevgilimin ablası yarın çalıştığım yere yakın bir hastanede doğum yapacak. İş çıkışı gitmeyi düşünüyorum ziyarete ama kararsızım. Çünkü sevgilimin ailesi ile hiç tanışmadım daha önce. Aramızda henüz ciddiye binen bir şey olmadı söz nişan vs.
Acaba nasıl düşünürler. Ciddi duruma yönelik adım atmış olur muyum, ya da tabiri caizse tanışmaya görüşmeye meraklı gibi görünür müyüm bilemedim.- Ailesini de merak etmiyor değilim bu arada. -
Sevgilime de endişelerimi dile getirdim ama seninle 1 yıla yakın zamandır beraberiz, öyle düşünme, onlar da böyle düşünmez zaten diyor. Bilemedim. Sizce ziyarete gitmeli miyim yoksa sadece sevgilim aracılığıyla iyi dileklerimi iletmeli miyim?
Kk üyeleri olarak, fikirlerinizi önemsiyorum, dayanışmamızı seviyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum ❤
Not: Eğer gidersem, sevgilim beni iş yerinden alacak, beraber ziyarete gideceğiz.