Seni cok iyi anliyorum canim bende 38 haftalik Oglumu kaybettim 4 sene önce ,bebegimin hic bir saglik sorunu yoktu rahmim yirtildigi icin öldü yavrum.yillardir onun acisiyla yandim belki baska bir cacugum olurda onunla avunurum diye düsündüm.
Yillarca olmadi sonra Rabbim nasip etti ama o Oglumuda 16 gün önce 17 haftalikken kaybettim.
Büyük imtihandan geciyoruz, Rabbim bizleri kazananlardan eylesin Insaallah...
zaten Rabbimin bir bildiği vardır hakkıma böyle hayırlıymış die düşünmese insan Allah korusun sonu ne olur ama yinede tarifsiz bir acı dayanamayıp yanlış cümleler kurduğu da oluyor insanın Allahım affetsin çok teşekkür ederim canım
saol canım Allahım sana yaşatmasın böylesini hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
ay canım yaa seninkide çok yeni benim oğlumda 32. haftaya yeni girmişti bu ayın 20 sinde kollarımda olucaktı teyzesi inşallah ahirette sonsuza kadar severiz kokularını doya doya içimize çekeriz yumuk yumuk ellerini ayaklarını öperiz onunda mahrum kaldığı anne sevgisine kavuştururuz Allahın izniyle inşallah burada sizlerin aranızda çok daha rahat hissediyorum kendimi sana da iyi geliyordur eminim ama bi an bile çıkmıyor aklımdan bi saniye çıkmıyor.Allahm sana da sabır versin canım benim bi daha ki bebeklerini sana bağışlasın
canım çok üzüldümeşine de sana da allah sabır versin, acınızı dindirsin inşallah. çok zor biliyorum ama allaha dua et ve sabretmeye çalış. senin ve benim gibi bir çok melek annesi var burada. sakın hiçbir şeyi içine atma, ağla, bağır, dertleşmek istersen derdimiz ortak gel burda dertleşelim. ama ben çok eminim inşallah bir gün gelecek hep birlikte burada bebişlerimizi konuşacağız canım...
canım çok geçmiş olsun.göz yaşlarına boğularak okudum yazını.Allah sabır versin.biliyorum çok zor ama...
bende 20 haftalık hamileliğim sonlandı.yaşarken doğuma girdim suyum geldiği için.aylar geçti ama hala acıyor.
bende 29 ekim hiç affedemedim.ve her cumartesi gününü.
inşallah yeniden anne olursun ve bebeğini kucağına alırsın canım benm.[/QUO
çok zor gerçekten Allah hepimize sabırlar versin inşallah. o gün ne gördüysen tarih gün saat bir insan belki herşey herşey suçlayacak bir şeyler arıyorsun biliyorsun onlar deil ama yinede söz geçiremiyorsun affedemiyorsun kinle acıyla hatırlıyorsun o günü zor gerçekten. inşallah sende hamile olursun yeniden buradan yayınlarsın kızlaaaaaaarrrrrr ben hamileyim die inşallah sağ salim alırsın kucağına
canım çok geçmiş olsun.göz yaşlarına boğularak okudum yazını.Allah sabır versin.biliyorum çok zor ama...
bende 20 haftalık hamileliğim sonlandı.yaşarken doğuma girdim suyum geldiği için.aylar geçti ama hala acıyor.
inşallah yeniden anne olursun ve bebeğini kucağına alırsın canım benm.[/QUO
çok zor gerçekten Allah hepimize sabırlar versin inşallah. o gün ne gördüysen tarih gün saat bir insan belki herşey herşey suçlayacak bir şeyler arıyorsun biliyorsun onlar deil ama yinede söz geçiremiyorsun affedemiyorsun kinle acıyla hatırlıyorsun o günü zor gerçekten. inşallah sende hamile olursun yeniden buradan yayınlarsın kızlaaaaaaarrrrrr ben hamileyim die inşallah sağ salim alırsın kucağına
inşallah yeniden anne olursun ve bebeğini kucağına alırsın canım benm.
soyleyecek hıc bırsey bulamdım aglamaktan heder oldum suan ama sunu soylemek ıstıyorum bende hep 7 8 haftalık dusukler yasadım onları ıcımden atamazken bu .... ne bılım dıyecek hıc bırsey bulamıyorum allah sabır versın
canım, başın sağolsun.. ben de 1 mayıs'ta plasentanın erken ayrılması sonucu 34 haftalık oğlumu kaybettim. sadece 3 gün yaşadı küvezde.. 10 ay oldu..hiçbir zaman unutulmuyor ama emin ol bununla yaşamaya alışıyor insan.. henüz acın çok taze.. zaman geçtikçe kabulleneceksin arkadaşım.. hayat eskisi gibi değil artık malesef. ama acın küllenecek, yeniden hayata karışacaksın.. bizler ancak yeniden anne olduğumuzda huzur bulacağız..
yanlız değilsin, hepimiz kelimesi kelimesine yazdığın duyguları yaşadık. hayattan koptuk, yaşantımız tepe taklak oldu. ama zamanla buna alışacaksın ve yeniden hamilelik hayalleri kurmaya başlayacaksın. burada onlarca bebeğini kaybedip yeniden anne olan arkadaş var. bizler de tadacağız bu duyguyu emin ol. meleklerimizin kardeşleri gelince bu acı günler geride kalacak.sadece zamana ihtiyacın var. ben de umutla yeniden anne olabilmeyi bekliyorum, elimden inan başka bir şey gelmiyor.unutma ki her gecenin bir sabahı vardır..
Allah sabrınızı versin,başınız sağolsun..çok zor evlat kaybı,yaşayan bilir..
su an bi odanın içinde 6 kişi calılıyoruz ve bursaı bı remi kurum dayanamıyorum tutamıyorum gözyaslarımı sicim gibi akmaya basladılar
ve kimseye farkettirmemenin cabası içşndeyim...
5 yıldır evlat hasreti ile yanıyorum
bu ugurda o kadar acılar cektimki 2 kez maeilyat bile oldum..
şunu bilmelisin o senin sefaatcin olacak cenntte yolunu gözliyecek mis gibi saracak seni
kendini topladıpında hazır oldugunda yine evlat sahibi olabilmenin atesi ile yanıp kavrulacaksın mevlam isterse yine seni evlat sahibi yapar..
ama ben şimdi sadece artık bi çocucum olmama ihtimalini kenime alıştırmaya calışıyorum..
bu kadar tedavi bu kadar ilaç ameliyat olmadı yine gidicez donmus embriyolarım var
bakalım onlar tututancaklarmı bana yine elimn boş kalmasından cok korkuyorum ..
sevgilerle.....
allah sabırlık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?