Ah canim sezaryenin yan etkileri. Benim son dogumumdan sonra 1,5 yil karin kaslarimi hissedemedim. Karnim hamile gibi gögsümün altindan basliyordu. Bu söyledigim videoyu ve nefes hareketleri önerdigim videolardan yaparsan zamanla düzelme göreceksin. Sabirla yapmalisin hatta hayatimizin bir parcasi haline getirmeliyiz bunlari cünkü gercekten basiz calismalar.Cok tsk ederim.bende bu şişme olayi surekli var yani hergun böyle. Hamile gibi gorunuyorum.normal mi yani hoyle olmasi ne kadar böyle devam edecek hiç gecmeyecekmis gibi geliyor
Evet o konuda haklisin. Simdiden baslaman en iyisi.dogumdan önce kaslar güçlü olursa daha az sarma olur diyorlar acıkcası o yüzden istiyorum
Umarim düzelir. Normalde zayifim ama karnimin şişmesi iğrenç görünüyor. Çevremde sezaryen olan bi çok arkadaşım var hiçbirinde böyle bi şikayet olmadi.neden beni buldu bilmiyorum.sabah kalktigim gibi kalsa sismese sorun deil.sırf bu yüzden yemek yemek bile istemiyorum. Hemen kocaman oluyorAh canim sezaryenin yan etkileri. Benim son dogumumdan sonra 1,5 yil karin kaslarimi hissedemedim. Karnim hamile gibi gögsümün altindan basliyordu. Bu söyledigim videoyu ve nefes hareketleri önerdigim videolardan yaparsan zamanla düzelme göreceksin. Sabirla yapmalisin hatta hayatimizin bir parcasi haline getirmeliyiz bunlari cünkü gercekten basiz calismalar.
Cok zor bir durum seni anlayabiliyorum canim. Alisilmis karin hareketlerinden kacin daha cok sisirir, bu basliktaki hareketleri ve temel pilates hareketlerini yapabilirsin. Zamanla azalacaktir. Göbek deligi cevreni ölc bir ay sonra yine ölcüp aradaki farki anlarsin. Bir de tabii karin icin seker ve rafine karbonhidrat tüketimine dikkat etmen lazim.Umarim düzelir. Normalde zayifim ama karnimin şişmesi iğrenç görünüyor. Çevremde sezaryen olan bi çok arkadaşım var hiçbirinde böyle bi şikayet olmadi.neden beni buldu bilmiyorum.sabah kalktigim gibi kalsa sismese sorun deil.sırf bu yüzden yemek yemek bile istemiyorum. Hemen kocaman oluyor
Evet yapicam insallah dedigin gibi olur. Tsk ederimCok zor bir durum seni anlayabiliyorum canim. Alisilmis karin hareketlerinden kacin daha cok sisirir, bu basliktaki hareketleri ve temel pilates hareketlerini yapabilirsin. Zamanla azalacaktir. Göbek deligi cevreni ölc bir ay sonra yine ölcüp aradaki farki anlarsin. Bir de tabii karin icin seker ve rafine karbonhidrat tüketimine dikkat etmen lazim.
Simdi o 5 video olan var ya, onun ilk videosundan baslayip her gün yapacaksin. Iyice alisip rahat yapana kadar. Bu bir hafta olur iki olur, sonra ikinci videoya gececeksin. Böyle sirayla bitireceksin videolari.derya1970 gercekten tam istedigim gibi ben gunde bi kere 3 mil yapayim bide bunu yapayim ozaman ins faydasini gorurum de nekadar sure yapmam gerek
Ya ben bu videoda kadının ne dediğini anlamıyorum.bilgi veriyor hareketin püf noktalarını soyluyor ama anlamıyorum.ebru şallının plates proğramında varmıdır aynı videolar.Simdi o 5 video olan var ya, onun ilk videosundan baslayip her gün yapacaksin. Iyice alisip rahat yapana kadar. Bu bir hafta olur iki olur, sonra ikinci videoya gececeksin. Böyle sirayla bitireceksin videolari.
Digerlerini de nefes filan olanlari her gün yapabilirsin hic bir zarari yok. Dikkat edecegin nokta pilatesteki gibi karnin icerde sirtin yerde olacak. Sonuc alana kadar yapman lazim.
Yoktur canim pilates baska sey bu baska. Puf noktasi pelvis tuck da nefes alirken karnini biraz sisirecek vwrirken iyice icine cekip pelvisi yukari dogru yuvarlayacaksin. Yer hareketlerinde de karnin iyice icine cekip sirtin yere yapsik olacak.Ya ben bu videoda kadının ne dediğini anlamıyorum.bilgi veriyor hareketin püf noktalarını soyluyor ama anlamıyorum.ebru şallının plates proğramında varmıdır aynı videolar.
Bu basliga eklediklerimden degistire degistire yapabilirsin. Hepsi ayni ise yariyor.3 ay boyunca ayni hareketleri ki yapmam gerekiyor
Baska aklina takilan, uygulamayla ilgili bir sey olursa sor yardimci olmaya calisirim. Mesela o bes videodaki kadin eger bacagi asagi yukari kaldirirken belde bosluk oluyorsa tam indirneyin alisana kadar diyor. O zaman yaptigin hareket ise yaramiyor. Pelvis yukari dogru yuvarlanmis, bel sirt tamamen yere yapisik ve karin icerde olacak.sabirla yaparsan mutlaka sonuc veriyor.Ben baktim ayse tolganin sayfasına üstteki videodaki hareketler var
Canim bu herkes icin farkli bir surectir standart olarak diyemeyiz ki su kadar zaman diye. Sonuc almaya baslayinca dogru yolda oldugunu anlarsin zaten. Ama ilk etkiler cabuk goruluyor zaten.Hergün yapiyorum yarim saat falan.ne zaman sonuç almaya başlayacağım acaba.ben biraz sabirsizim galiba ama kendimi böyle görmeye tahammül edemiyorum