- 18 Temmuz 2008
- 831
- 1
- 43
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
aybikea da doğum yaptı arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 28/11/2008 bebeğin adı da Kerem di sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım görüştüm tabi ameliyat öncesi ve sonrasında gayet iyiydi.meleklerini hikayesini yazdıktan sonra bilgileriyle düzenleriz diye düşünmüştüm..bak yazmış bile hikayesini..çok güzel kuzucuklar maşallah..teşekkürler canım beğendiğine sevindim..o kadar aceleyle yazdımki çoğu ayrıntısını yazamadım hikayemin ..
canım görüştüm tabi ameliyat öncesi ve sonrasında gayet iyiydi. çok şükür melek kızının sağlığıda yerindeydi..meleğinin hikayesini yazdıktan sonra bilgileriyle düzenleriz diye düşünmüştüm......teşekkürler canım hikayemi beğendiğine sevindim..o kadar aceleyle yazdımki çoğu ayrıntısını yazamadım..
kızlar hepiniz çok öpüyorumm. umarım hepiniz iyidir. erenim 1aralıkta 3750 kğ 50 cm doğdu.
darısı tüm isteyenlere inş.
aşkolsun adamel kesilip biçilip sezeryan olanlara kupa yokmu onlarda resmen harikiri yapıolar doğurcaz diye yasıkk..bakalım biz ne olacazkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
aşkolsun adamel kesilip biçilip sezeryan olanlara kupa yokmu onlarda resmen harikiri yapıolar doğurcaz diye yasıkk..bakalım biz ne olacazkaydirigubbakcemile3:CüvCüv: