Doğum yapan aralık anneleri===>>>

loracım da eklendi..
goldcum da güncellendi

listepy7.jpg

Son düzenleme:
40 hafta 3 günlükken bebeğimi epidural sezeryanla dünyaya getirdimm... 02/12/2008 de kızım Duru Damla 3.450gr 51 cm ile gözlerini açtı benide eklersenız sevınırım :)

herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim

kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin

herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim

kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin

çok geçmiş olsun canım rabbım hepsıne sıfa versın .üzülme dıyeceğim insanı canı acıyınca ne kadar da olsa üzülüyor dualarım hep senınle ve ailenle yabbım yardımınız olsun inşallah dermenı olan hastalığı vardır yeğenını

zeynep duru sezeryanla 25-12-2008 de 39 haftalıkken 50 cm 3180 gr dünyaya geldi benide eklerseniz sevinirim

Son düzenleme:
X