Doğum yapan aralık anneleri===>>>

loracım inşallah senide bu listede görücez ..gördüğüm kadarıyla 40 haftan dolmuş doktorun ne diyor bu duruma .yatıralım doğumu başlatalım falan demiyomu..CADIARZU

isallah cnm evet 41.haftadayiz ama hala tik yok sadece biraz acilma varmis ama ben artik ne yuruyebiliyorum nede oturabiliyorum o derece agirlastim cok agrim oluyo nurguncum haftaya kadar bekletecekler suan iki gune bir kontrole gidiyoruz olmazsa suni sanci oda olmazsa sezeryan olacam

günlük listemizi koyalım:)

listebn6.jpg

bu arada lora bence sen benim rekorumu kıracaksın, benden söylemesi hayatım.. hayırlısı olsun, streses girme sakın çok kolay bir doğumun olacak dert etme

bu arada lora bence sen benim rekorumu kıracaksın, benden söylemesi hayatım.. hayırlısı olsun, streses girme sakın çok kolay bir doğumun olacak dert etme[/QUOTE]

ay canim deme oyle inanki artik dayanamaz duruma geldem oyle agrilar cekiyorum abartisiz agliyorum bu agrilara nerdeyse iki kisi yardimiyla yuruyorum o kadar acilarim var dusun kolay dogum olacagi umidini kestim fascim cunku simdiden bu kadarsa gerisini dusunemiyorum zaten dayanamazsam epidural olacak hayirlisi artik cnm isallah bende sana cekerimde kolay olur:çok üzgünüm:

kızlar tabloya bayıldım huysuzluk etmek istemem ama mumkunse benim oglusun adı arslan deiştirebilirseniz sevinirim olmassa buda kabulum :)

kızlar tabloya bayıldım huysuzluk etmek istemem ama mumkunse benim oglusun adı arslan deiştirebilirseniz sevinirim olmassa buda kabulum :)

pardon hayatım. hemen düzelttim arslan beyin ismini.. artık yarın koyarım listeyi. o zaman görürsün inşallah..

loracım ben sancılarım arttığında ebeyi çağırdım dedim ki bi muayene etseniz artık 3 cm olmuştur herhalde, o zaman epidural veriliyo ya. mesai saati dışında oldugundan evinden alınması gerekiyordu. ebe muayene ettiğinde açıklık 8 cm olmuştu. epidurale gerek yok sen doğuma girmişsin dedi.. bakarsın senin de öyle olur. bu çektiklerin doğum sancılarına hazırlayıcı sancılardır belki ve hemencecik kurtuluverirsin. olur mu olurhihoyyyt hem de ne güzel olurşakkıdı bu arada kaç oldun sen.. 41e girdin mi?

loracım, canım hala bebiş gelmemiş... giremedim kaç gundur hiç stres olma en kısa zamanda herseyin hayırlısı inşallah bu arada ben de fas a katılıyorum o sancılar basladığında bende hastaneye gittim 3 cm açıklık olmuştu

loracığım senin yavru kuşunun keyfi yerinde annesi.2009da gelcek dünyaya bildiği var bebeğin yahuuu.sabret canım bugün yarın bişi kalmadı

loracım, canım hala bebiş gelmemiş... giremedim kaç gundur hiç stres olma en kısa zamanda herseyin hayırlısı inşallah bu arada ben de fas a katılıyorum o sancılar basladığında bende hastaneye gittim 3 cm açıklık olmuştu

cnm benim simdiden acilmam varmis zaten kac cm oldugunu olcemedi ebe cunku ben cok fazla bagirdim elle kontrol ederken o yuzden fazla iskence cekmemi istemedi ama sanirim 3-4 cm acilmis belki dahada fazla geriye tek sanci kaliyor ama sancidan eser yok bugun yine hastaneye gidecez kontrole bakalim ne diyecekler senin oglus nasil mis gibi kokuyordur rabbim banada nasip etsin isallhhhhhhhhh

pardon hayatım. hemen düzelttim arslan beyin ismini.. artık yarın koyarım listeyi. o zaman görürsün inşallah..

loracım ben sancılarım arttığında ebeyi çağırdım dedim ki bi muayene etseniz artık 3 cm olmuştur herhalde, o zaman epidural veriliyo ya. mesai saati dışında oldugundan evinden alınması gerekiyordu. ebe muayene ettiğinde açıklık 8 cm olmuştu. epidurale gerek yok sen doğuma girmişsin dedi.. bakarsın senin de öyle olur. bu çektiklerin doğum sancılarına hazırlayıcı sancılardır belki ve hemencecik kurtuluverirsin. olur mu olurhihoyyyt hem de ne güzel olurşakkıdı bu arada kaç oldun sen.. 41e girdin mi?

cm sanmiyorum bu cektiklerimin dogum sancisi oldugunu ama tabi bilemem cunku acilma baslamis benim cati aramin kemikleri cok agiriyor bir adim atsam iskence cekerek atiyorum hic bir yere gidemiyorum okadar yani isallah bari bende gittigimde senin gibi aciklik baya olmus derler kismetimde ne varsa o olsun artik oglumu saglikla kucagima alayimda gerisi onemli degil evet cnm 41.haftadayim buarada

isallah cnm evet 41.haftadayiz ama hala tik yok sadece biraz acilma varmis ama ben artik ne yuruyebiliyorum nede oturabiliyorum o derece agirlastim cok agrim oluyo nurguncum haftaya kadar bekletecekler suan iki gune bir kontrole gidiyoruz olmazsa suni sanci oda olmazsa sezeryan olacam

cnm benim dualarım seninle ..karnında olduğu son zamanların tadını çıkar..inan bana insan özlüyor hamiş günlerini yahuuu..hayırlısıyla güzel yavrunu kollarına alman dileğiyle öptüm :1hug:

merhaba arkadaşlar bende 12.12.2008 cuma günü 4150gr 54 cm olarak epidural sezeryan ile oğlum mehmet orhunu dünyaya getirdim.darısı tüm doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarımın başına allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.hepinizi kocaman öpüyorum.ayrıca yeni yılınızı kutluyorum

merhaba arkadaşlar bende 12.12.2008 cuma günü 4150gr 54 cm olarak epidural sezeryan ile oğlum mehmet orhunu dünyaya getirdim.darısı tüm doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarımın başına allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.hepinizi kocaman öpüyorum.ayrıca yeni yılınızı kutluyorum

Gözün aydın.Maşallah bebeğine:nazar:
Allah analı babalı,sağlıklı büyütsün inşallah.

sonunda ben de doğum yaptım ocak annesi oldum ama olsun
02 ocakta geldi oğluşum babasına doğum günü hediyesi oldu
4000 gr. 54 cm
darısı henüz doğum yapmayanlara olsun

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün...:nazar:

X