doğum yapan anneler kilolar ne durumda

benimde 60 ile hamile kalıp 17 gün oldu su an 65 kiloyum.bana da 5 kılo yapışmış durumda.ve göbeğim mayalı hamur gibiiii:( yaza nasıl bikini giyces bu göbeklerle bilmiyorummm

malesef 25 kilo almıştım bebişim doğalı 3 ay oldu doğumda 5 kilo gitti sonrada 8 şu anda 12 kilo fazlam var yılmak yok yaza kadar hepsi gidecek

kızlar bir arkadaşımın tanıdığı 45 kilo almış,duyunca şoke oldum,şükretmek lazım cidden.

ben 15 kilo aldım doğum yapalı 5 hafta oldu ve 8 kilom gitti hala 7 kilo ve kocaman bir göbek var :(

cnm dert etme o göbegi hepimizin sorunu o.yanlız degılsın :) gidicek insallah zamanla.ben de 13 kılo aldım şimdi 4 kılo oldu fazlam.çok yemiyorum zaten su an.ama emzırdıkce cnm tatlı istiyo bugunlerde.endişeliyım yeniden alıcam die.cokacimcoook

selamlar
ben 8 ay önce oğlumu normal doğum yaptım hamile kaldığımda 62 kiloydum doğuma girdiğimde 74 kiloydum eve gelip tatıldığımda 65 kiloydum lohsalımda 68 kiloya hatta 69 a kdar çıktım... şuan 67 dim ve resmen bu 5 kilo yapıştı. eve koşu bantı aldım onu kullanmaya çalışıyorum bence doğum yapan bir kadın spor olmadan toparlayamaz ve bugün kendime söz verdim 58 kiloya kadar düşeceğim inşallah herkese selam

Hamile kaldığımda 72 kiloydumm zaten fazlaydı. 86 ile doğuma girdim. Doğum yapalı 28 gün oldu ve şu an 74.5 kiloyum.... Doğum kilolarım gitti sayılır fakat asıl sorun zaten fazlalıklarım vardı. Doğum yaptıktan iki gün sonra 79 çıktım tartıda sonraki iki hafta kendiliğinden gitti gerisi.. İştahımda yok zaten :) Hep böyle gitse keşke geri kalan kilolarımda.

ben 60 kiloyla hamile kaldım 93 kiloyla doğuma girdim:)))33 kilo rekor yani...doğumdan çıktığımda 83 kiloydum 10 kilo gitmişti..şu anda 62 kiloyum doğum yapalı 16 ay oldu..rejim yapmadım kendiliğinden gittiler:))

ben hamileliğe 66 kiloyla başladım.doğuma 85 kiloyla gittim.doğumdan 1,5 ay sonra 15 kilo vermiştim bile.Ama şuan daha fazla zayıflama yapamadım ufaklığın peşinde koşturmaktan spor yapmaya fırsat olmuyor...

165 boy önceki düşüklerden beş kilo fazlam vardı 60 kilo ile hamile kaldım. 80 kiloyla bitirdim. doğum sonu 7 gitti arada 2 aldım. 5 ay sonu hiç bişi yapmadan 70 kiloydum. şimdi diyetle 65 oldum. nisan sonuna kadar hedefim 60. sonra fazlalık beş kiloyuda rahat veririm diyorum. çünkü iştahım bi kesildimi geri gelmiyor.geri gelmemesi umuduyla:(((

cnm dert etme o göbegi hepimizin sorunu o.yanlız degılsın :) gidicek insallah zamanla.ben de 13 kılo aldım şimdi 4 kılo oldu fazlam.çok yemiyorum zaten su an.ama emzırdıkce cnm tatlı istiyo bugunlerde.endişeliyım yeniden alıcam die.cokacimcoook
Benim de canım çoookk tatlı istiyor ...Hatta 1 kilo almışım :( Bu tatlı olayına bir çözüm bulmak lazım acilen di mi? CADIARZU

arkadaşlar bende 14 şubatta doğum yaptım.hamile kaldığımda 56 kiloydum doğumda 69 oldum.eve dönünce tartıldım 66 olmuşum.zaten çocukta 3 kilo doğdu.şimdide 1 haftada 1 kilo gitmiş.ben bu işten pek bişey anlamadım.çokda yemiyorum.nasıl gidecek bu kilolar

ben 165 boy 54 kg ile hamile kaldım 38 bedendim (ahhahhhhhhhhhh) hayatımda 57 kg yi hiç geçmedim acayip de yerim ama ne hikmetse hamilelikte her hafta tartılmama rağmenn ve eskisi gibi yememe rağmen 20 kg aldım 74 ile doğurdum. Sanırım aynı yeme düzeni normalde kilo yapmamasına rağmen hormonlar ve metabolizma hıznın yavaşlaması kiloya neden oluyo benim hatam buydu demek ki normalden daha kısıtlı kalori almak gerekiyomuş normalde bünye yakıyodu ama hamileyken yakamıyo
Şimdi oğlum 4.5 aylık hemen hmen, ben de 64 kg 10 kg fazlam var malesef ama emzirdiğim için şu an rejim düşünmüyorum zaten yavaş yavaş veriliyo doğumdan geldiğimde 67 idim mesela 3 kg gitti napalım 6-7 ay sonra düşerim herhalde

boyum 1 .70 58 le hamile kaldım 80yada 81 le doguma girdim 1700kg bebeğim oldu şuan bozuk bir terziyle 73üm ..imdaat:)) dogum yapalı 35 gün oldu

49 kiloyla hamile kaldım.72 kiloyla doğuma gittim yani 23 kilo aldım doğumda iki gün sonra tartıldım 68 kiloyum.bebek 3600 gr doğdu şaştım kaldım bu işe.

ben 6,5 ay önce dogum yaptım,hamile kaldıgım kiloma dondum bu aya ama eski kıyafetlerım olmuyor hala,senağlamasanırım sıkılaşmam için spor yapmam şartkaydirigubbakcemile2

bende 8 kilo almıştım, 6 sı doğumda gitti, kalan 2 yede 2 katmış olabilrim süt olsun diye her bulduğumu yiyorum. korkudan tartılmıyorum.

78 le kaldım 86 ile bitirdim. eve geldğimde 80 kiloydum :)

hedefim 68e düşmek :))

Back