doğum yapan anneler kilolar ne durumda

dilekdoruk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
151
0
96
45
Ankara
merhaba, aramızdan doğum yapan arkadaşlar kiloları hakkında da bilgi verirse bizim için çok faydalı olur.Örneğin, doğumdan hemen sonra eve gelindiğinde kaç kilo verilmiş olunuyor?İlk hafta, ilk ay kaç kilo gidiyor?Doğumdan sonra kilolarımızdaki değişimi bu başlık altında paylaşmaya ne dersiniz?:lepi:

e hadi ilk yazan ben olayım
ben doğumun ertesi gün tartıldığımda 3,5-4 kg civarında fazlalığım vardı
(gebeliğimin 5. haftasıyla karşılaştırılınca)
birkaç gün sonra 2,5 kg'a indi
20 gün geçti şimdilik hala 2,5 kg fazlam var rejim falan da yapmıyorum
gebeliğimin son 3 ayını diyabet rejimiyle geçirdiğimden aç kurtlar gibi herşeye saldırıyorum çünkü :)

canım ben son 4 ay doğuma kadar hiç ayağa kalkmadığımdan kaç kiloya kadar çıktığımı bilmiyorum doğum öncesinde tartılamadım
o yüzden bu konuda bişey söyleyemeyeceğim

sağol canım yinede gerçi ben 6.600 aldım bu zamana kadar ama bakalım kaçla tamamlıcam herhalde normal doğumla hamile kaldığım kiloya dönerim gibi geliyo

sağol canım yinede gerçi ben 6.600 aldım bu zamana kadar ama bakalım kaçla tamamlıcam herhalde normal doğumla hamile kaldığım kiloya dönerim gibi geliyo

:1shok::1shok:nasıl yaaa:1shok::1shok: nasıl bu kadar az kilo alıyorsunuz hayret ediyorum inanki..kusura bakmazsan bişey soracağım canım:utangac: hamile kalmadan önce kilon kaçtı ve boyun kaç..buda önemli oluyorda..

anam 6 kilo mu aldın...ben tam 18 kilo aldım...doğumuma 5 gün var..yani 6 kiloyu dert ediyorsan ben sana ne diyim hayatım...ben yanmışım o zaman...halim harap...

maşşallah sözde şubat annelerine :))
kızlar bu sabah tartıya bi çıktım yarım kilo da gitmiş birkaç gündür tartılmamıştım
kesin bu kadar yemeyle almışımdır diyodum
bu arada benim de boyum 1.70 hamile kaldığımda 73,5 tum şimdi 75,5
ama benim kilo verme maratonum uzun sürecek çünkü zaten hamile kaldığımda 4-5 kilo fazlam vardı :))

anam 6 kilo mu aldın...ben tam 18 kilo aldım...doğumuma 5 gün var..yani 6 kiloyu dert ediyorsan ben sana ne diyim hayatım...ben yanmışım o zaman...halim harap...

canım ama benim sorunum şu kilo konusunda almayı çok seviyor vermeyi sevmiyorum bana gelen kilolar gitmez nasılsa

ilk hamileliğimden önce 57 iken 10 yıl sonra 3 doğumdan sonra 61_62 arası gidip geliyorum..ha boy 1.62 kilolu olduğumu düşünüyorum..ilk doğumumda 57 yi tekrar buldum 1 .5 ay sonra felan

Son düzenleme:
selam kizlar'
ben 4 gun önce dogum yaptim.Hamileligim boyunca 16 kilo almistim, 64 kilo ile hamile kaldim, boyum 1,65 ve hamileligi tamamladigim kilom ise 80 idi, ve simdiden 9 kilo gitmis bile cunki sabahleyin tartildigimda 71 gösteriyodum, özel yaptigim bisey yok ama daha 4 gun icinde 9 kilo iyi bence, geriye kaldi 7 kilo, oda gider sanirim.Ilerki gunlerde yeni haberlerle gelirim tekrar, bebisler rahat olsunlarda kilolar gidiyo kizlar...

Ben 1.65 ,20 kılo aldım 59 ıle hamıle kaldım..yanı benım olay zortıngen..nasıl verıcem bukadar kıloyu..hemn dıetısyene baslıycam sutumu etkılemıycek sekılde bıde yurus bantını televızyon karsına koyucamkı sıkılmadan spor yapabıleyım...hayellerım bunalr hayırlısıyla bebeişim dogsunda allahın ıznıyle 53 kıloyla hayataıma devam etmek ıstıyorum hedefım bu...

ben 2. hamileliğimde 7 kilo aldım ama kilolu hamile kalmıştım.az kilo almama rağmen ikiz karnı gibiydi karnım.doğumdan sonra 7 kilonun hepsi gitmişti eve geldiğimde.hatta lohusalığım boyunca 5 kilo daha verdim.ne zaman lohusalık bitti yeniden kilo almaya başladım.ve şimdi 8 kilo almışım:(((

bu ilk doğumumda da böyle oldu.8 kilo aldım hamilelikte.doğumda hepsi gitti.kırkımdan sonra 10 kilo aldım.yani doğumla aşağı yukarı7- 8- kilo gidiyor.eğer du toplaması falan varsa 10-11 de olabiliyor.

ben hamile kaldığımda 48 kiloydum 18 kilo aldımdelikafadulden doğum yaptıktan 10 gün sonra 10 kilom gitmişti yalnız üstüme 8 kilo yapıştı fazla yemediğim ve emzirdiğim halde gitmiyor bakalım platese başladım eşim ne kadar istemesede zorlada olsa gidecek kilocuklar inşallah:sm_cool:

Arkadaşlar aranızda en vahim durumda olan benim galiba.:oklava:

hamilelikten önce sigarayı bıraktım 4 kilo aldım üstüne hamile kalıncada tamı tamamına 27 kilo aldım:(((

doğum sonrası eve geldiğimde 8 kilosu gitmişti fakat geri kalan kilolar yapıştı üstüme gitmiyor.:1no2:doğum yapalı bu arada 5 buçuk ay oldu.yani anlauacağınız ben toparlak şekilde geziyorum:kızgın: 3 haftadır diyet yapıyorum ancak 4 kilo verebildim.işe gitmek bile istemiyorum ne giyeceğimi bilemiyorum.:çok üzgünüm:

bende 15 kilo aldım, doğumdan sonra 6kilocuk gitti maalesef normal doğurmama rağmen, 4 kilo daha verdim şimdi geriye kaldı 5 kilo, emzirdikçe daha da fazla veririrm gibi geliyo bu kız beni iliğimi kemiğimi eritir oburnaz

Back