Arkadaşlar hamileyken yüzümde lekelenmeler başlamıştı, güneşinde etkisiyle bu lekeler koyulaşmaya başlamıştı bu da beni bu aralar çok rahatsız etmeye başlamıştı.
Doğal yöntemlerle bu lekelerden nasıl kurtulacağımı araştırıyordum ki 1 hafta öncesinde alışveriş merkezinde doğal sabun satan bir dükkandan yosun sabunu aldım şuan kullanıyorum ve etkisini görmeye başladım. ciltteki lekelerin rengi açılmaya başladı ve cildim çok parlak ve canlı durmaya başladı..
yosun sabununun özelliği ölü deriyi atmasıdır, galiba benim cildimdeki ölü deriler soyuluyor. biraz sabırla inşallah tamamen kurtulacağım bu lekelerden.
ben yosun sabununu şu şekilde kullanıyorum:
yüzümü ılıkla sıcak arası suyla yıkıyorum cildim ıslanınca yosun sabunu sürüyor banyo lifiyle lifliyorum aşırı bastırmayın cildi tahriş edersiniz. 5-6 dakika yüzümde bekletip sıcakla ılık arası suyla yıkıyorum.bu işlemi her gece yatmadan önce yapıyorum.unutmadan söyleyeyim sabundan sonra cilt biraz gerilip kuruyor ben bazı günler nemlendiricide sürüyorum. sizede tavsiye ederim. ayrıca internetten sipariş vermenizi önermem cünkü görmeden alacaksınız onun yerine alışveriş merkezlerindeki yada aktarlardaki sabunu tercih edin derim .
Arkadaşlar umarım sizinde işinize yarar bu yosun sabunu. Hepimize güneş lekelerinden kurtulmuş güzel ciltler dilerim. sevgiyle kalın...