Maalesef sigortalar artık 6 ay ya da 1 yıl şeklinde süre veriyor hamilelik için. Ancak hamileliğin ilk aylarında kullanmayıp devamında kullanabiliyorsunuz süre dolduğu zaman. Sırf bunun için sigorta yapmak çok mantıklı değil, iyi bir hastaneden doğum paketi almanızı tavsiye ederim. Yine de siz bilirsiniz.Merhaba arkadaşlar eşimle nisan mayıs ayı gibi çocuk çalışmalarına başlayacağız. Yakın zamanda doğum teminatlı sağlık sigortası yaptıran var mı?
Doğum teminatı için gördüğüm en kısa süre 5 ay. Anadolu sigorta geçmişte 1 ay olan süreyi sanırım 6 aya çıkartmış.
Bana maksimum 3 ay bekleme süresi gerekiyor önerebileceğiniz bir sirket var mı?
Bildiğim kadarıyla 5 ay bekleme süresinde hamile olursan doğumu karşılamıyo ama yine de ayrıntısını siz arayıp öğrenin. Benim anadolu sigortaydı ve geçen yıl 1 ay bekleme süresi vardıBahsettiğiniz şey sanırım şu şekilde işliyor örneğin 5 ay bekleme süreli bir poliçe aldım. Diyelim ki hamilelik nisan ayında gerçekleşti 26 ocak tarihinde yaptırdığım poliçe 26 haziran tarihinden itibaren geçerli olacağı için o tarihten sonra kullanabilir durumda olacağım. Doğum dahil tüm süreci karşılayacak ben ise sadece 26 hazirana kadar yapılacak olan harcamalardan sorumlu olacağım. Doğru anladım mı?
31 ARALIK 2024 D EBENDE YAPTIRDIM TSS ANADIKU SİGORTA 3 AY (90 GÜN BEKLEME SÜRESİ DEDİ ) FAKAT POLİÇE KILAVUZUNDA 6 AY YAZIYORDU BENDE SİGORTACIMA SORDUM 3 AY BEKLEME SÜRESİ DEMİŞTİN 6 AY YAZIYOR KILAVUZDA DİYE ODA ANADOLU SİGORTAYA SORDU ANADOLU SİGORTA EVET 3 AY SONRA KARŞILAR POLİÇE YAPILDIKTAN 1 AY SONRA BİLE HAMİLE KALSA DOĞUMU KARŞILAR DEMİŞ O 6 AY KONTROL MUAYENE ÜCRETLERİNİ KARŞILAMIYOR 6 AYDAN SONRA MUAYENE ÜCRETLERİNİ KARŞILIYORMUŞ SİZİNDE ÖYLE MİYDİBildiğim kadarıyla 5 ay bekleme süresinde hamile olursan doğumu karşılamıyo ama yine de ayrıntısını siz arayıp öğrenin. Benim anadolu sigortaydı ve geçen yıl 1 ay bekleme süresi vardı
Hangi sigorta bu acabaBekleme süresi 1 ay olan doğum poliçesi mevcut fiyatı 50 bin civarı.
Madgeburger sigorta bekleme süresi 1 ay yaptırdıktan sonra 1 kez regl olmanız gerekiyor sonrasında hamile kalabilirsiniz.Hangi sigorta bu acaba
acaba hamiyken yaparlar mı, bekleme süresi 1 ay olsun önemli değil. bi araştırayım. teşekkürler :)Madgeburger sigorta bekleme süresi 1 ay yaptırdıktan sonra 1 kez regl olmanız gerekiyor sonrasında hamile kalabilirsiniz.
Ben sigortacıyım maalesef hamileyken yapılmıyor. Son regl tarihi önemliacaba hamiyken yaparlar mı, bekleme süresi 1 ay olsun önemli değil. bi araştırayım. teşekkürler :)
aaa tam bulmuşum :) demir sağlık var bi tek o yapıyor galiba değil mi ? ama oda çok yüksek çıkardı primiBen sigortacıyım maalesef hamileyken yapılmıyor. Son regl tarihi önemli
Özelden bilgilerinizi atarsanız madgeburgerden bakabilirim poliçe fiyatımıza bekleme süresi az olduğu için fiyatı artabiliyoraaa tam bulmuşum :) demir sağlık var bi tek o yapıyor galiba değil mi ? ama oda çok yüksek çıkardı primi
yani 10 ayakta tedavi muayene yi kadın doğum kontrol amaçlı 6 ay kullanabilirim yani 6 ay oalyını anlamış değilim kılavuzdaki ona kafam basmadı bir açıklık getirebilir miyizCanım ben geçen sene mart ayında 14 bine yaptırdım 1 ay bekleme süresi vardı Anadolu sigortadan. Hemen çocuk olacak sanıyordum malesef olmadı ama ben bu süreçte haklarımı kadın doğumda doktorlara muayene olarak kullanmaya çalıştım. Doğum hariç gebelikle ilgili hiçbir şeyi karşılamıyor taramalar ücretli hsg ücretli doktorum ovitrelle i bile reçete yazmadı reddederlerse diye. Ama kan tahlilleri filan ücretsiz oluyor.
Canım o şu demek eğer sorduğunuzda size bekleme süresi 1 ay ya da 3 ay dedilerse şunu demek istiyorum 6 aydan önce yapılan doğumu karşılamaz. Ya da sen üstüne görmüşsündür regl ama hamilesin bilmiyorsun sigortayı yaptırdın sigortalı sürenin 5. Ayında doğum yaptın karşılamaz erken doğum yaptın karşılamaz. 37yani 10 ayakta tedavi muayene yi kadın doğum kontrol amaçlı 6 ay kullanabilirim yani 6 ay oalyını anlamış değilim kılavuzdaki ona kafam basmadı bir açıklık getirebilir miyiz
anladım şuan evet daha açıklayıcı oldu teşekkür ederim canımYani sigortayı ocakta yaptırdın 1 ay bekleme süren doldu şubatta hamile kaldın en erken Ekim kasım gibi doğurmalısın ve doğumun tanı olarak erken doğum kapsamına alınmamış olmalı
Benim dediğim gibi 1 aydı bekleme süresi ve bize denilen şöyleydi; 1 aydan sonra hamile kalman gerekir yoksa doğumu karşılamaz31 ARALIK 2024 D EBENDE YAPTIRDIM TSS ANADIKU SİGORTA 3 AY (90 GÜN BEKLEME SÜRESİ DEDİ ) FAKAT POLİÇE KILAVUZUNDA 6 AY YAZIYORDU BENDE SİGORTACIMA SORDUM 3 AY BEKLEME SÜRESİ DEMİŞTİN 6 AY YAZIYOR KILAVUZDA DİYE ODA ANADOLU SİGORTAYA SORDU ANADOLU SİGORTA EVET 3 AY SONRA KARŞILAR POLİÇE YAPILDIKTAN 1 AY SONRA BİLE HAMİLE KALSA DOĞUMU KARŞILAR DEMİŞ O 6 AY KONTROL MUAYENE ÜCRETLERİNİ KARŞILAMIYOR 6 AYDAN SONRA MUAYENE ÜCRETLERİNİ KARŞILIYORMUŞ SİZİNDE ÖYLE MİYDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?