- Konu Sahibi hayatttnur
-
Benim sayım 3..İfade ve duyarlılık içeriyor,çok doğru.
Benim sayım 3..İfade ve duyarlılık içeriyor,çok doğru.
41 den 5 lütfen
teşekkür ederim.
1+1=2 cikti yorumlar misiniz?
41/5
5:Özgürlük ve disiplin, 1:Yaratıcılık ve güven, 4:İstikrar ve süreç
Bu yolda olanlar,bağımsılık,istikrar ve yaratıcı enerji ile ilgili sorunlarını halletmek,seçtikleri hedefe doğru adım adım ilerleyen bir sürecin disiplinine teslim olarak sonunda özgürlüğü kazanmak için buradadırlar.
Genelde önce başkalarına bağımlı olma hallerinden sonra gerçek özgürlükleri içn uğraşmaya başlarlar.Çoğu kez hazırlıksız iş görürler.Aynı zamanda güçlü bir aile yönetimine ve pozitif haldeyken daha istikrarlı bir enerjiye sahiptirler.Hızlı düşünme yeteneklerini yaratıcılıkla birleştirerek,insanlara ve hayata karşı yeni yaklaşımlar gösterebilirler.Çalışmalarında hedeflerine adım adım gitmelidirler.
Bazen güvensizlik duyarlar,yenilik ve değişiklik ihtiyacı,odaklanmalarını zorlaştırabilir.Çoğunlukla hareketli insanlardır.Genelde aile yaşamını ve istikrarlı bir hayatı tercih ederler.Kuvvet,yaaratıcılık,hızlı kavrayışları sayesinde aktif işlerde başarılı olurlar.Sabırlı ve dikkatli davrandıkları sürece para gelir.
Önce doğum tarihinizin tüm sayılarını topluyorsunuz.
Örneğin 3 mayıs 1984 ise 3+5+1+9+8+4=30 Sayınız 3
25 Haziran 1994 ise 2+5+6+1+9+9+4=36 olur 3+6=9
Ama hangi sayılardan 3 veya 9 u elde ettiğiniz de önemli.36 dan 9 veya 21den 3 gibi.
Ayrıca 10, 11 ve 12 olarak elde ettiğimiz sayıları kendi içinde tekrar toplamıyor olduğu gibi ele alıyoruz.
11 çıktıysa öylece alıyoruz,tekrar kendi içinde toplamıyoruz..Kaçtan 11 elde ettiğinizi yazın.
2+9=11 oldu. Yorumlar misiniz?
36 dan 3+6=9 çıktı yorumlarmısınız :)
21 den 3 çıktı benimde yorumlarmısınız rica etsem merak ettim :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
29/11
11:İki kat yaratıcılık ve güven, 9:Bütünlük ve bilgelik, 2:İşbirliği ve denge
Bu hayat yolunda olanlar,yaratıcı enerjiyi,yüksek prensipler ve bütünlükle (dürüstlükle) birleştirmek,yaratıcılıklarını başkalarının hizmetinde,yüksek bilgeliğe uygun bir biçimde kullanmanın yollarını bulmak için burada bulunurlar.
Müthiş bir yaratıcı potansiyele sahiptirler.Ama 2 ve 9 un sorunlarına takılıp kalarak bu yaratıcılıklarınıı hissetmeyebilirler.2 sorunu kendi kimliklerini,başka insanlara karşı sınırlarıyla ilgilidir.9un sorunu da sezgilerini kullanmak ve hayatlarının sorumluluğunu alarak ona uygun yaşamaktır.Güvensizlik sorunu yaşıyor olabilirler,Bu yüzden kimi sinirli davranır,kimi de görünüşte güvenli davranır.
Çoğu merhametlidir,ama zarar görmekten korkarak rekabetçi bir tutuma girebilirler.Akıllarına yeni,yaratıcı şeyler geldiğinde az uykuyl yetinebilirler.29/11 lerin kaderi,yaratıcı enerjilerini insanları yöneltmeye,desteklemeye ve onlara ilham ve şifa vermeye yöneltmektir.negatif etki varsa,rekabetçi,kavgacı,inatçı,sert insanlar olabilirler.
Üreme bölgeleri hassas olabilir.Hislerini bastırmaya eğilimli olabilirler.Ya da hislerini alimce açıklarlar.Başkalarıyla ilişkiye değer verirler.Ama bazıları hem destekleyici brine ihtiyaç duyar,hem de bağımsız davranma isteyebilir.Tüm 29/11ler,içlerinde bir mucidin,sanatçının,sporcu ve liderin enerjisi ve yaratıcılığına sahiptir.Bir çok kişiyle ilişkide olup onlarla konuşup haberleşmekten zevk alırlar.
Parayı çekerler.Enerjileri arttıkça para da artar.Yaratıcı hizmete odaklandıkları sürece mali sıkıntı çekmezler.Negatif etki varsa güvensizlik ve yoksunluktan kaynaklanan üzüntü,düş kırıklığı,cesaretsizlik hisseder ve sergilerler.
Benim de 2+5'den 7 çıktı Rica etsem yorumlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?