Benim dogum tarihim 28.06.1989
Esimin dogum tarihi 13.05.1986
Oglumun dogum tarihi 25.04.2013
Yorumlarmisiniz rica etsem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizin
42/6 6:Vizyon ve kabul, 4:istikrar ve süreç, 2:İşbirliği ve denge
Bu hayat yolundaa olanlar,mükemmelizm,süreç ve sorumluluk sorunlarını halletmek,hayatta her seferinde bir adım atmak,vizyonlarını pratik yollarla tezahür ettirmek ve hayatlarında aslında var olan mükemmelliği kabul etmek için buradadırlar.
Önemsiz ayrıntılar nedeniyle kaygılanarak kendilerini kaybedebilirler.Bazen suçluluk ve pişmanlık duyabilirler.Sabırsız davranabilirler,oysa adım adım prensibini öğrenmelidirler.Yeni insanlar,fırsatlar ve yerleri idealleştirip sonrasında düş kırıklığına uğrayabilirler.Yüksek standartları vardır,çok çaba gösterir,aşırı sorumluluk duyarlar.2nin sorumluluk duygusu,4ün sosyalliği 6nın yüksek idealleriyle birlikte 42/6 lar hedeflerine ulaşma sabırsızlığı içinde kendilerini aşırı zorlar.Negatif etki yoksa birlikte olunmaktan zevk alınacak kişilerdir.Bazen gerçek hislerinden çok yapmalarını gerektiğini düşündüklerini yaptıklarından gidişatlarındaan vazgeçmezler.
Genelde dost canlısı,toplulukları seven,zeki,güçlü,canlı kişilerdir.Kendileri ve başklarından kusursuzluk beklemedikleri sürece mutlu olurlar.Çoğu hastalıklara dirençli,çabuk iyileşebilen tiplerir.Kusursuziş ve ilişki arayabilirler.Kendilerini bir işe,eşe adamakta zorlanabilirler.Hoş,eğlenceli arkadaşlar olurlar.Mimarlık,hizmet yönelimli işlerden zevk alırlar.Analiz yetenekleri vardır.Ayrıca spora yatkındırlar.Sabırlı olmayı bildikleri sürece iş alanları sınırlı değildir.
Eşinizin
33/6 33/6
6 vizyon ve kabul;3 ifade ve duyarlılık simgeler.33/6 enerjisiyle çalışanlar,yüksek idealleri ve duyarlılıklarıyla dünyanın sorunları ve kusurları karşısında cesaret ve umutlarını yitirme eğilimine girerler ama olumsuz duygularını bastırarak yüksek standartları nedeniyle doğru şeyi yapmaya girişirler.Derin duyguları olmasına karşın duygusuz ve soğukkanlı görünebilirler.
İstemeden de olsa birini darıltsalar üzülürler.Onaylanma arzuları,beğenilme ve saygı görmeyle ilgili güçlü ihtiyaçları nedeniyle başkalarının onları idare etmelerine izin vermemelidirler.33de bulunan çift 3 dış ifadenin gerekleşmesi içn önce iç ifadenin gerçekleşmesini gerektirir.Yani kişi önce kendisiyle,duygularıyla iletişime geçmelidir.Böylece başkalarına kendilerini daha rahat ifade edebilirler.
Bazen düş kırıklığına uğradıklarında yakınır,dedikodu,kendini yargılama yoluna gidebilirler.Bazen kendilerine aşırı güvenir,bazen kuşku duyarlar.
Boğaz ağrısı ya da sinirsel mide rahatsızlığı gibi sağlık sorunları olabilir.(Genelde negatif enerji varsa.)İlişkilerinde,duygularını bastırmazlarsa başarılı olurlar.
Öğretmenlk,örgütsel çalışma,planlama,mimarlık gibi alanlarda başarılı olabilirler.Ayrıca 33/6 larda profesyonel aktör,dansçı,atlet yazarlar da vardır.
Oğlunuzun
17/8 8:Bolluk ve güç, 7:İtimat ve açıklık, 1:Yaratıcılık ve güven
Bu hayat yolunda olanlar para,güç ve ruhla ilgili sorunlarını halletmek için buradadırlar.Onlar içlerindeki yaratıcı ruha itimat etme ve bu ruhu başkalarıyla paylaşma suretiyle bolluk ve içsel gücü gerçekleştirecekledir.1 ve 7 çoğunlukla bunlara hafif,havai,hayal gücü kuvvetli ve parlak bir karizma verse de 8 onların ayaklarının yere basmasını sağlar.Kendilerine güvenirlerse başarılı olurlar.Çoğu,dıştan neşeli ve iyimser görünebilir ama kendilerini nasıl ifade edeceklerini bilmekte zorlanabilirler.
Başkalarına hizmet ederken zevk aldıkları şeyi yaparken para da kazanırlar.Yani hem hoşlarına giden işi yapar,hem de para kazanabilirler.Tüm 17/8lerin,ün,itiba kazanma ve nüfuza sahip olma konusundaki itilimlerini bastırmak yerine,onu kabul ve itiraf etmeye ihtiyaçları vardır.
Kendi güçlerine güvenir,başkalarının da güçlenmelerine ve yücelmelerine de yardım ederlerse,akıl ve paralarını yüksek amaçlar için kullanırlarsa,herşey onlara daha büyük nimetler olaak geri döner.
Negatif etki varsa,güvensiz,aşırı hakimiyet isteyen,ketum,nasihatçı kişiler olabilirler.İlişkilerinde kendilerini karşıya açma konusunda sorun yaşayabilirler.aşırı hakimiyet kurmak isterlerse karşıdakilerle güç çekişmesi yaşayabilirler.İçsel güç duygularını paylaşmayı ve başkalarını güçlendirmeyi öğrenmeye ihtiyaçları vardır.
Pek çok alanda çalışabilirler.Sezgilerine güvenerek yaratıcı kararlar verdiklerinde para onlara kolayca gelir.
(Bence çocuğunuzun duygularını rahatça ifade etmesine zemin hazırlayın,arkadaşlarrıyla paylaşımcı,yaratıcı yönlerini ortaya çıkaan bir ortamda büyürse,yeteneklei gelişecektir.)