- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
- Konu Sahibi hayatttnur
36 dan 3+6=9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25/7
7:İtimat ve açıklık, 5:Özgürlük ve disiplin, 2:İşbirliği ve denge.
25/7 hayat yolunda olanlar mahremiyet,açıklık ve bağımsızlık sorunlarını halletmek,sonunda kendileri,başkaları ve dünya vasıtasıyla iş gören spritüel güçlere güvenebilrlarmek ve odaklanmış bir disiplin yoluyla iç özgürlüğü deneyimlemek in buradadırlar.
arkadaşım benimde 2+9= 11 çıktı bilgilendiriisen sevinirim
36 dan 3+6=9
Amacımı tam anlayamadım biraz daha açabilir misiniz?
2+2+0+2+1+9+8+0=24
2+4=6
Yorumlarsanız sevinirim..
Sayılarınıza şöyle bir göz atıp,hayat amacınıza ulaşmak için neleri halletmeniz gerektiği hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz.
Örneğin, 25.06.1992 doğumlu birini ele alalım. 2+5+0+6+1+9+9+2=34 eder. 3+4=7
Bu kişinin sayısı 34/7 olur. İlk sayı 3:İfade ve duyarlılık, sonraki 4:istikrar ve süreç, ve nihai amaç 7:itimat ve açıklık
Bu kişi öncelikle kendini ifade etmeyi,duygularını ortaya koymayı öğrenecek;sonra 4 enerjisiyle hedefine adım adım gitmeyi öğrenecek,bunları hallettiğinde de 7 enerjisiyle kendini ortaya koyabilecektir.
1:Yaratıcılık ve güven
2:İşbirliği ve denge
3:İfade ve duyarlılık
4:İstikrar ve süreç
5.Özgürlük ve disiplin
6:Vizyon ve kabul
7:İtimat ve açıklık
8:Bolluk ve güç
9:Bütünlük ve bilgelik
0:İçsel yetenekler
merhaba benim 28 oluyor yani 10 bu sayıyı nasıl yorumlayacağız...2 ve 8 i önce mi düşüneceğim yoksa 1 ve 0 mı?
30/3 .çıktı benim =) yorumlar mısınız ;? çook teşekkülerr
slm benimde 34 ten 7 çıktı yorumlarmisiniz acaba?
34/7
7:İtimat ve açıklık, 4:İstikrar ve süreç, 3: İfade ve duyarlılık
34/7 hayat yolunda olanlar,itimat,sabır ve duygusal ifade sorunlarını halletmek ve hayaatlarında işleyen spiritüel sürece inanç duymak,başkalarına katkıda bulunacak pratik yollar bularak güvenlik oluşturmak için buradadırlar.
Onlar,izlemeleri gereken adımları atlama sabırsızlığına,kendinden kuşku eğilimleri göstermeye yatkındırlar.Din konusuna ilgi gösterebilirler.Olağanüstü analitik yetenekleri nedeniyle zihin aleminde kendilerini daha güçlü hissedebilirler,ama güçlü duyguları da vardır.Güvenlik,aile ve iş yönünde bir itilim hissederler.hayatlarında basamak basamak yükselen bir merdiven gibi sağlam temel oluşturmaya ihtiyaçları vardır.Atlanmış bir adım olumsuzluk getirir.
Yanlış anlaşılma korkusu nedeniyle duygu ve düşüncelerini kolay paylaşmazlar.Güçlü,pratik,fiziksel ve ruhani dünyayla ilişkili kişilerdir.Negatif etki varsa içe kapanabilirler.Genelde güçlü bedenlere sahiptirler.Pozitifte,ilişkilerine istikrar,sadakat ve duygu niteliği getirirler.Eşleriyle açık,dürüst bir iletişim ve karşılıklı itimat geliştirdikleri sürece,ilişkileri giderek güçlenir ve güzelleşir.
Çok yönlü enerjileri vardır.Kendilerine güvenir,eleştiriye açık olur,süreçleri adım adım izlerlerse,her alanda başarılı olurlarDüşüncesizce para harcama eğiliminesahip olabilirler.Belli başlı bir meslekleri yoksa değişik işlerde gezebilirler.
Benim 36dan 9
Nişanlımın 27den 9 çıktı :)
teşekkür ederim Cnm düşüncesizce para harcama dışında hepdi uyuyor