• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Tarihine Göre Kişilik Yorumları

Bayan baskın, süslü , esprili .... Hayatı eğlenceli tarafı ile görüp, meydan okuyorsun etrafındakilere... Eleştirdiğin her konuda mutlaka espri vardır... Kahkaha dolu, şakacı, muzip, özgürlüğüne düşkünsün... Cömertsin etrafındakilere karşı.. Sevdiğin kişiye karşı ise kıskançlığın hep olacak. Dokunarak sevenlerdensin..
tsk ederım cnm beenm:9: ahh oo kıskanclık yokmu kıskanclık sonum olucak benım bı gun:9: baska seylerede bakabılıyormusun cnm yada dogum tarıhlerınden ask uyumu gıbı:44:

Son düzenleme:
21.07.1994

Bakar mısın canım ??? :16:

Kişilik olarak dinine bağlı (Uç noktalarda kendini din ile durduran, organizasyon yeteneği gelişmiş)
Dış görünüş olarak modayı takip etmekten çok kendi tarzını kovalayanlardansın.
Düşündüğün bir konuda hiç kimse seni vazgeçiremez, yolundan alıkoyamaz. Bu kararlı yapın sayesinde , sen hayatı zor yollarla öğreniyor ve öğrenmeye devam edeceksin... Kısıtlanmanın sana göre olmadığı kesin...

Aaa ne eğlenceli:))) oğlumunki 08.05.2009 teşekkür ederim. .

Ayyy bu çocuğu alan yaşadı... Duygusal, duyarlı, sadık, güvenilir, evcimen, ailesine düşkün, saygılı bir beyefendi.
Yalnız yemeklere düşkün, kendisi düzenli olmasa da temizliğe fazla önem verecek. Yemek yemekten çok yemeğin süslenişi, masanın hazırlanışı kısacası ev ile alakalı her şey onun için çok ama çok önemli... İş ortamında ise kalabalık ortamlarda daha rahat çalışabilir.
Çevresine karşı ise yaşa ve yaşat politikasını benimseyecek.

Bayan güvenilir, ağlama duvarı, danışmansın :)) Verdiği sözü tutmayanları bir daha kale almazsın. Senin için söz en önemli konulardan biri. Kesinlikle verdiğin sözü yerine getirmek için elinden geleni yaparsın. Eğer birileri senden yardım istemişse ve sen evet dediysen bu konuda bir daha sorgulama yapmadan sen verdiğin sözün arkasında olur ve gerçekleştirmek için elinden geleni yaparsın. Sen oldukça baskın bir karaktersin. Zaman zaman enerjinin bittiğini gözlemlediğinde kendi kabuğuna çekilip biraz uyumak ya da dinlenmek diyelim senin toparlanmana yardımcı olacaktır. Bol bol da bu enerji patlamasını yaşarsın.. Cömertsin. Evde kesinlikle sen iş bitiricilerin başını çekiyorsun.... Ve en önemlisi çok zor bir kişisin. Senin için bir insanın gözünden düşme değeri tutarsızlığıdır.

Cok tesekkur ederim. :16:

3.11.1985

rica etsem banada bakarmısın

Oooo diyorum ben buraya.. Neden öyle dediğime gelince,
Sende inancın sayesinde kendini frenleyenlerdensin. Hep uç noktalardasın. Her şeyin uç. Ya hiç mi ortası olmaz, evet eğer bu sensen kesinlikle olmayacağına adım gibi eminim. Asabi misin en asabisi, sevinçli misin en sevinçlisi, kıskanç mısın en kıskanç, düşünceli misin en romantiği... Yani hiç orta nokta yok. Senin için 2 seçenek var Bu doğrudur ya da yanlıştır. Orta nokta kesinlikle de yok.
VE şundan da kesinlikle eminim senin sert mizaçlı, etraf tarafından saygı duyulan bir eşin var ya da böyle sert mizaca sahip bir erkek ile evleneceksin...

ay dur hemen verım onun kı 07.12.1976 benımkı 24.07.1990 cok saol cnm bu aralar merak saldım burclara fallara :9:

Partnerin duygularını belli etmeyen bir adam, dış görünüşünden ne düşündüğünü anlamak pek kolay değil. Donuk bakışlı gibi görünüyorsa bile kesinlikle bir çok şey düşünüyordur. Ne düşündüğünü , hissettiğini zor paylaşabilen bir adam yani.. Dışarıya karşı diktatör bir duruşu var. Çapkınlıkları olduğu doğru ama eğer seviyorsa kesinlikle sadık olacağını düşünüyorum.. Parasal anlamda iyi bir durumda, yıldızı hep yukarıda. O hayatında duygusallıktan ziyade farkındalığı gelişmiş, duyarlı, çalışkan bir eş istiyor.

Partnerin ile ten uyumun cinsellik vs. mükemmel... Sadece kıskançlığı seni bunaltacak...

merhaba ben de heveslendim bana da bakar mısın?:34:
27-01-1989 ben eşimi de yazayım bari 3.8.1983

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişiliği; çocuksu, alıngan, duygusal mı hem de nasıl, etrafındaki kişilere çabuk inanıp güvenen, hayalleri ile barışık.
Çocukluk hep içinde var olacak....
Dürüstlüğe önem veren çabuk incinebilen bir yapıya sahip.

Alıngan ama dışarıya hiç mi hiç yansıtmıyor. Bazen dünyanın en soğuk insanı olabiliyor, neyse tahmin ettiğim şeyler çıktı. çok teşekkürler canım :9:

Partnerin duygularını belli etmeyen bir adam, dış görünüşünden ne düşündüğünü anlamak pek kolay değil. Donuk bakışlı gibi görünüyorsa bile kesinlikle bir çok şey düşünüyordur. Ne düşündüğünü , hissettiğini zor paylaşabilen bir adam yani.. Dışarıya karşı diktatör bir duruşu var. Çapkınlıkları olduğu doğru ama eğer seviyorsa kesinlikle sadık olacağını düşünüyorum.. Parasal anlamda iyi bir durumda, yıldızı hep yukarıda. O hayatında duygusallıktan ziyade farkındalığı gelişmiş, duyarlı, çalışkan bir eş istiyor.

Partnerin ile ten uyumun cinsellik vs. mükemmel... Sadece kıskançlığı seni bunaltacak...
evet ya hıc bellı etmez uyuz,aynen bısey dusunur ne dusunuyorsun derım hıcc der ama anlarım gozlerınden bısey dusundugunu, hadı ya capkınlıgı var demek:9: ufak tefek tartısmalarımız oluyor o konuda ,cok sukur ıı durumu,hadı ya duygusallıkta var bende :44: o kıskanc ben kıskanc bakalım ne olacak sonumuz cok tskler cnm benm

merhaba ben de heveslendim bana da bakar mısın?:34:
27-01-1989

Bayan özgürlük.... Ne zaman ne yapacağını anlamak mümkün değil. Eğer senin için eziyet nedir diye sorarlarsa bu kesinlikle sana birilerinin müdahale etmesidir. Sen kişilik olarak eğlencelisin, enerjiksin, dürüstsün. Dediğim dedik havamız da var. Seni anlatmak bile çok zor :))

Eşin ile iş yerinde ya da hastane ortamında tanışıp evde bol bol da iş konuştuğunuz kesin :))

benim doğum tarihmide yorumlar mısınız?:9: benim 20.10.1987 eşimin ki :14.10.1986

evet ya hıc bellı etmez uyuz,aynen bısey dusunur ne dusunuyorsun derım hıcc der ama anlarım gozlerınden bısey dusundugunu, hadı ya capkınlıgı var demek:9: ufak tefek tartısmalarımız oluyor o konuda ,cok sukur ıı durumu,hadı ya duygusallıkta var bende :44: o kıskanc ben kıskanc bakalım ne olacak sonumuz cok tskler cnm benm

evet sen kıskançsın ama o sana kıskançlığının 10'a birini bile göstermiyor :)) Kıskançlıkta yarışamazsınız.

Bayan özgürlük.... Ne zaman ne yapacağını anlamak mümkün değil. Eğer senin için eziyet nedir diye sorarlarsa bu kesinlikle sana birilerinin müdahale etmesidir. Sen kişilik olarak eğlencelisin, enerjiksin, dürüstsün. Dediğim dedik havamız da var. Seni anlatmak bile çok zor :))

Eşin ile iş yerinde ya da hastane ortamında tanışıp evde bol bol da iş konuştuğunuz kesin :))

eşimle arkadaşımın düğününde tanıştık, efenime söylim daha doğrusu o beni görmüş beğenmiş sonra bana ulaştı işte böle efemmm:51::51:

benim doğum tarihmide yorumlar mısınız?:9: benim 20.10.1987 eşimin ki :14.10.1986

Evlenilecek kadın modelisin. Sevgi dolu eşsin ne güzel maşallah... Biraz huyumuz var ama o kadar da olsun diyelim....
Çocuklara düşkünsün, eve düşkünsün. Yüksek sesten hoşlanmazsın ama nedense evde en çok senin sesin çıktığına eminim...
Sen eşine göre daha dominantsın.

Eşin eğlenceli ve esprili bir insan bir o kadar da muzip. O inatçı bir adam. Ama senin inadın onunkinin yanında dağ kalır...
Eşinle tartışmak çok zor hazır cevap kendisi, sen alttan alır gibi görünmene rağmen fenasın o kadar diyorum yani..

Cinsellikte sen daha doyumsuzsun, uyumunuz mükemmel...

Back