• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Tarihine Göre Kişilik Yorumları

Evlenilecek kadın modelisin. Sevgi dolu eşsin ne güzel maşallah... Biraz huyumuz var ama o kadar da olsun diyelim....
Çocuklara düşkünsün, eve düşkünsün. Yüksek sesten hoşlanmazsın ama nedense evde en çok senin sesin çıktığına eminim...
Sen eşine göre daha dominantsın.

Eşin eğlenceli ve esprili bir insan bir o kadar da muzip. O inatçı bir adam. Ama senin inadın onunkinin yanında dağ kalır...
Eşinle tartışmak çok zor hazır cevap kendisi, sen alttan alır gibi görünmene rağmen fenasın o kadar diyorum yani..

Cinsellikte sen daha doyumsuzsun, uyumunuz mükemmel...

öncelikle teşekkür ederim benim hakkımdakiler doğru çıkmış yanlız tam tersi ben daha neşeliyim eşim somurtkanın biri:19: espiri falanda yapmaz çünkü çok ciddidir boş konuşmyı sevmez bense bayılırım inatçılığı doğru bazen ben bazendeokazanır:9:

doğum tarihim 01 03 1972 eşimin 15 08 1984

Eşin sana göre daha mülayim... Eğlenceli bir kadınsın... Baskın bir karaktersin... Özgürlüğüne düşkünsün...

Eşin de çok eğlenceli.. Sen coşturuyorsun ama.. O kıskanç sen özgürlüğüne düşkünsün...

Tartışmalarınız partnerinin sana karışmasından, senin fazla şakaların bazen onu kırabiliyor.

Son düzenleme:
öncelikle teşekkür ederim benim hakkımdakiler doğru çıkmış yanlız tam tersi ben daha neşeliyim eşim somurtkanın biri:19: espiri falanda yapmaz çünkü çok ciddidir boş konuşmyı sevmez bense bayılırım inatçılığı doğru bazen ben bazendeokazanır:9:

Tam analiz için doğum yeri saati vs. gerekir... Bu bilgilerle sadece yüzeysel tahminlerde bulunabiliyorum Doğum saati vs. ye girersek bütün gün gitmiş olur. Şaşmalar bu yüzden... Teşekkürler... :)

ben de istiyorum :)
03.01.1986

Bayan mükemmelliyetçi , dediğim dedik diye başlamak istiyorum... Zor kişiliklerden biri daha karşımızda... Din hayatında önemli bir yer tutuyor. Dürüstsün. İnatçı bir kişilik. Biraz da asabiyetimiz var. Organizasyon yeteneğiniz gelişmiş durumda. İnsanlara çok çabuk inanabiliyorsun. Evine bağlısın, sadıksın. Baskın karakterimiz zaman zaman enerjimizin tükenmesine yol açacak. Size de dinlenmek, kısa sürelik yalnız kalma , kendinizi toplamada işe yarayacaktır.

Bayan mükemmelliyetçi , dediğim dedik diye başlamak istiyorum... Zor kişiliklerden biri daha karşımızda... Din hayatında önemli bir yer tutuyor. Dürüstsün. İnatçı bir kişilik. Biraz da asabiyetimiz var. Organizasyon yeteneğiniz gelişmiş durumda. İnsanlara çok çabuk inanabiliyorsun. Evine bağlısın, sadıksın. Baskın karakterimiz zaman zaman enerjimizin tükenmesine yol açacak. Size de dinlenmek, kısa sürelik yalnız kalma , kendinizi toplamada işe yarayacaktır.

Tşk ederim :) zor biri olduğumu düşünmüyorum ama eşim de aynısını söylüyor bazen :44:

aaa süpermiş buu :8: 28.01.1993 benimkinede bakabilir misin rica etsem :3:

Selam Melanin, Sen de dokunarak sevgini gösterenlerdensin. Baskıcı karakterlerin başındasın. Kova burcunun getirdiği özgürlük, ve bir yere bağlı kalamama hissin senin başının derde girmesine sebep olacak gibi gözüküyor. Kendine has bir havan var, dış görünüşüne önem verenlerdensin. Cömertsin. Ben , ben , ben diyenlerdensin. İstediklerin hemen olmamış hayatında hep zamanla gerçekleşmiş ama hedeflerinin peşinden gitmesini biliyorsun.

Beni unutmuşsun.2.sayfaya yazmıştım :((((

3. sayfada yazmıştım :))
Ayyy bu çocuğu alan yaşadı... Duygusal, duyarlı, sadık, güvenilir, evcimen, ailesine düşkün, saygılı bir beyefendi.
Yalnız yemeklere düşkün, kendisi düzenli olmasa da temizliğe fazla önem verecek. yemek yemekten çok yemeğin süslenişi, masanın hazırlanışı kısacası ev ile alakalı her şey onun için çok ama çok önemli... İş ortamında ise kalabalık ortamlarda daha rahat çalışabilir.
Çevresine karşı ise yaşa ve yaşat politikasını benimseyecek.

Selam Melanin, Sen de dokunarak sevgini gösterenlerdensin. Baskıcı karakterlerin başındasın. Kova burcunun getirdiği özgürlük, ve bir yere bağlı kalamama hissin senin başının derde girmesine sebep olacak gibi gözüküyor. Kendine has bir havan var, dış görünüşüne önem verenlerdensin. Cömertsin. Ben , ben , ben diyenlerdensin. İstediklerin hemen olmamış hayatında hep zamanla gerçekleşmiş ama hedeflerinin peşinden gitmesini biliyorsun.

valla çok doğru ama hiç baskıcı değilimdir onun dışında her şey tamı tamına uyuyor. teşekkürler bu arada :46:

3. sayfada yazmıştım :))
Ayyy bu çocuğu alan yaşadı... Duygusal, duyarlı, sadık, güvenilir, evcimen, ailesine düşkün, saygılı bir beyefendi.
Yalnız yemeklere düşkün, kendisi düzenli olmasa da temizliğe fazla önem verecek. yemek yemekten çok yemeğin süslenişi, masanın hazırlanışı kısacası ev ile alakalı her şey onun için çok ama çok önemli... İş ortamında ise kalabalık ortamlarda daha rahat çalışabilir.
Çevresine karşı ise yaşa ve yaşat politikasını benimseyecek.

Çok sağol şekerim.ne güzel şeyler yazmışsın:))) görmedim vallaa .baktım da o kadar :/

Back