- Konu Sahibi KatnissEverden
-
canım bence cok fazla sıkıntı etme sezeryanla doğum yapmıssın ve cok yenisin kısa bi süre sonra hiç bişeyin kalmaz vücut bi süre sonra toparlanıyor doğumdan sonra biraz korkunç olması gayet normal
slm kızlar yardımıza benimde çok ihtiyacım var bende sezaryen le dogum yaptım göbek kalacak korkusu bendede var dogum yapalı 10 ay oldu 52 kg şuanda tek sorunum göbegim şişik sarkma yok dr gittim bi sorun yok dedi karnım 2 mi desem 3 desem aylık hamile gibi şişik taş gibi sert ama benim solda kisttimde var karnım niye sarkmadı inmedi balon gibi benim gibi olan varmı aranız da yada bilgisi olan neden acaba ...???
canım 2 ay diyon ama 10 ay oldu 11 aya girecem daha şişkinligi inmedi balon gibi duruyor
canım 2 ay diyon ama 10 ay oldu 11 aya girecem daha şişkinligi inmedi balon gibi duruyor
valla bilmiyorum artık nasıl inecek yemek yedigimde daha beter şişiyor karpuz gibi oluyor deli olcam int başında oturmuş ne yaparım diye bakıyorum fazla yemiyorum dikkat ediyorum ama kızımı emiyor o emdikçe ben çok acıkıyorum böyle olmucak sanırım bi çözüm bulmak lazım 11 ay ol nerdeyse bir seneye girecem napacam bilmiyorum ....
benimde 2 ay oldu doğum yapalı şuan emzirmeyi bırakana kadar birşey yapmıcam ama ondan sonra zayıflama işlerimlerine başlıcam :)
bende kilodan dolayı depresyona girmiş bulunmaktayım 64 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim şuan 74 kiloyum ve 2 aylık bebeğim var. eve koşu bandı aldımki kilo vereyim ama bebekten fırsat kalmıyor o uyurkende bende uyumak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum dün bir arkadaşım göbeğin var sadece hamile gibisin dedi sözde moral vermeye çalıştı ama beni mahvetti. kendime olan güvenim sıfır insan içine çıkmak dahi istemiyorum rejimde sütü azaltır diye korkuyorum bilmiyorum nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?