- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
- 173
- Konu Sahibi KatnissEverden
-
17 kilo almıştım doğumla 10 kg giiti,kızım 4000 gr doğdu,sonraki 2 ayda 4 kilo daha gitti,şu an 9 aylık kızım ve ben 58 kg hamılelık öncesı kıloma kendiliğinden hiç diet yapmadan indim,aksıne dahada çok yedım emzrırıorum dıe,anladığım kadarıyla emzırmek kılo vermede çok yardımcı ,hala emıo kızım,tavsiyem sütünüz olduğu süreece bol bol emzirin
hayır arkadaşım.kemikler doğum anında birden açılmıyor ki o zaman kırılırlardı.9a y boyunca bebek büyüdükçe kemikler de yavş yavaş genişliyor.bebeğin nerede durduğuna bağlı.bebek aşağıda duruyorsa basen kalça genişler.şekil a ben.bebeğim baya aşağıdaydı ve doğum yapalı 7 ay oldu beyonce bile benle boy ölçüşemezama son ayda kanla girmesi gerekirken yukarı çıkmaya başladı ve sezeryanla doğum yaptım.
bu arada 53ile hamile kaldım 23 kilo aldım.doğum yaptıktan tam 6 ay sonra eski kiloma kavuştum.deli gibi mekik çektim ama sezeryandan 15 gün sonra mekiğe başladım ben.o yüzden göbek falan kalmadı çok şükür ama çatlak için önerisi olan varsa dinlemedeyim:)
merhaba kızlar ben 2 sene önce doğm yaptım kilolarımdan hala kurtulamadım bana ne önerirsinizfisfisfis
merhaba kızlar ben 2 sene önce doğm yaptım kilolarımdan hala kurtulamadım bana ne önerirsinizfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?