- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi KatnissEverden
-
ben de sutum az olmasina ragmen emziriyorum yavas yavas eski halime dönüyorum zaten.gercekten emzirmek hem anne icin hem d ebebek icin cok faydali...
arkdşlr mrb ben 53 ile hamile kaldım 110 kilo ile doğum yaptım şaka gibi demi:) ama doğru kızımdada 62 ile hamile kaldım 95 ile doğum yaptım evet okadar çok kilo aldım ki :)) ama şimdi 67 kiloyum vicudumda sarkma olmadı fakat idrar kesemde sarkma oldu oda sorun yartmaya başladı:: aranızda doğumdan sonra mesanesinde sarkma olan varmı arkdşlr ne yapıcağımı bilmiyorum ameliyat diyorlar ama tekrarlaya biliyormuş eğer olan varsa ameliyatı lütfen bana bilgi verebilirmi tşkr şimdiden:.....
ya arkadaşlar bende emziriyorum kızım altı aylık olmak üzere daha doğru düzgün ek gıdaya başlamadım bile devamlı emziriyorum öyle aham şaham yemiyorumda ama hiç kilo vermedim doğumdan sonra aldım bile.üstelik ben hep çok zayıf biriydim herkes bana sen verirsin diyodu bende hiç korkmuyodum kilodan ama veremiyorum bir türlü.bu arada 20 kilo aldım hamileliğimde doğumdan sonra tam olarak kaç kilo gitti bilmiyorum ama şuan 15 kilo fazlam var ve aylardırda böyle.hiç veremedim.psikolojim resmen bozuldu çatlaklar sarkmalar offf offf.yok mu ciddi,işe yarayacak bir tavsiyesi olan.:gitme:
ya arkadaşlar bende emziriyorum kızım altı aylık olmak üzere daha doğru düzgün ek gıdaya başlamadım bile devamlı emziriyorum öyle aham şaham yemiyorumda ama hiç kilo vermedim doğumdan sonra aldım bile.üstelik ben hep çok zayıf biriydim herkes bana sen verirsin diyodu bende hiç korkmuyodum kilodan ama veremiyorum bir türlü.bu arada 20 kilo aldım hamileliğimde doğumdan sonra tam olarak kaç kilo gitti bilmiyorum ama şuan 15 kilo fazlam var ve aylardırda böyle.hiç veremedim.psikolojim resmen bozuldu çatlaklar sarkmalar offf offf.yok mu ciddi,işe yarayacak bir tavsiyesi olan.:gitme:
ben de aynıyım, yalnız degılsın :) gercı ben cok yedım hala da yıyorum , gobegım 6 aylık hamıle gıbı, hala 15 kılo fazlam var. Bebegım ıse 6 aylık oldu bıle ama kılo veremedımm.. Dspora baslamam lazım ama vakıt de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?