doğum sonrası ...

gulnur7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
147
0
46
Diğer
arkadaşlar ben sezeryanla doğum yaptım
hani serum takmak için ele bir aparat takıyorlar ya işte o çıkarıldı fakat benim takılan o damar halen sert bir şekilde kaldı,antibiyotik iğneyi oradan hızlı ve direk bir şekilde yaptı hemşire ve o zaman çok acımıştı..
şu an doğum yapalı 18 gün oldu fakat geçmedi damar halen sert ve dokununca ağrıyor:26:
doğum dr uma sordum ama geçer dedi pek umursamadı
ilk doğumumda böyle birşey olmamıştı
acaba ilaç orda birikti ve dağılmıyor mu?
yaşayan ve bilen biri varsa cevap verirse sevinirim..

canım senınde dedığın gıbı hemsıreyle alakalı ysnı doğumla deyıl kızım suan 6 ayına girdi ve ben hamıleyken dusuk tehlıkesı yasamıstım hemsıre senın dedığın gıbı hızlı vermıs ılacı benım inanmıcaksın ama 1 bucuk ay acıdı çürük gıbı kı 2 aya yakında dokununca acıdı 2 ay sonra doğuma gittım ama bulursam benzetıcem dıye sartlandırdım kendımı gördumde dedım 2 ay önce vurduğunuz iğnenın yerı gectı dedım utandı:2:

benimde elimin üstünde sanki meşe var gibiydi :) 50 gün falan durdu
sürekli parmağımla masaj yaptım geçti gitti
masaj yap sürekli

sağolun arkadaşlar bayağı uzun zamanda iyileşiyormuş ama yinede kendiliğinden iyileşeceğini bilmem iyi oldu
ah ah ben de o hemşireyi görsem fırçalardım inanınki nasıl acımıştı iğneyi yaparken vicdansız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…