• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası ...

gulnur7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
147
0
46
Diğer
arkadaşlar ben sezeryanla doğum yaptım
hani serum takmak için ele bir aparat takıyorlar ya işte o çıkarıldı fakat benim takılan o damar halen sert bir şekilde kaldı,antibiyotik iğneyi oradan hızlı ve direk bir şekilde yaptı hemşire ve o zaman çok acımıştı..
şu an doğum yapalı 18 gün oldu fakat geçmedi damar halen sert ve dokununca ağrıyor:26:
doğum dr uma sordum ama geçer dedi pek umursamadı
ilk doğumumda böyle birşey olmamıştı
acaba ilaç orda birikti ve dağılmıyor mu?:59:
yaşayan ve bilen biri varsa cevap verirse sevinirim..

arkadaşlar ben sezeryanla doğum yaptım
hani serum takmak için ele bir aparat takıyorlar ya işte o çıkarıldı fakat benim takılan o damar halen sert bir şekilde kaldı,antibiyotik iğneyi oradan hızlı ve direk bir şekilde yaptı hemşire ve o zaman çok acımıştı..
şu an doğum yapalı 18 gün oldu fakat geçmedi damar halen sert ve dokununca ağrıyor:26:
doğum dr uma sordum ama geçer dedi pek umursamadı
ilk doğumumda böyle birşey olmamıştı
acaba ilaç orda birikti ve dağılmıyor mu?:59:
yaşayan ve bilen biri varsa cevap verirse sevinirim..

canım senınde dedığın gıbı hemsıreyle alakalı ysnı doğumla deyıl kızım suan 6 ayına girdi ve ben hamıleyken dusuk tehlıkesı yasamıstım hemsıre senın dedığın gıbı hızlı vermıs ılacı benım inanmıcaksın ama 1 bucuk ay acıdı çürük gıbı kı 2 aya yakında dokununca acıdı 2 ay sonra doğuma gittım ama bulursam benzetıcem dıye sartlandırdım kendımı gördumde dedım 2 ay önce vurduğunuz iğnenın yerı gectı dedım utandı:2:

benimde elimin üstünde sanki meşe var gibiydi :) 50 gün falan durdu
sürekli parmağımla masaj yaptım geçti gitti
masaj yap sürekli

sağolun arkadaşlar bayağı uzun zamanda iyileşiyormuş ama yinede kendiliğinden iyileşeceğini bilmem iyi oldu
ah ah ben de o hemşireyi görsem fırçalardım inanınki nasıl acımıştı iğneyi yaparken vicdansız...

Back