• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sonrasi tansiyon ve saglik anksiyetesi

sosyal medya kullanıyormusunz

Instagram hesabımi versem ordan konussak birbirimize destek olurduk beni benim gibi olan biri anlayabilir cevrem
deki insanlar anlamıyor
İnanın burada bir sürü kişi istiyor birkaç kişiye verdim sürekli mesaj gelme durumu oluyor ben de kıramıyorum yazıyorum ama mesajlaşmayı seven biri değilim zor oluyor benim için de buradan ne zaman sormak isterseniz girdiğimde yazarım🌸

nasıl gecti peki suan nasıl tansiyonunuz
panik atağı yendim doktorum sayesinde. 5 yıl oldu yeneli. tansiyon sorunumda panik atak bittikten sonra bitti. aslında tansiyonla ilgili sorunum çok yoktu atak zamanları 14 lere çıkardı. artık normal. bendeki yükseliş panik ataktan oluyordu

ilac mı kullandınız,panik atak varken surekli yuksekmiydi
panik atağı yendim doktorum sayesinde. 5 yıl oldu yeneli. tansiyon sorunumda panik atak bittikten sonra bitti. aslında tansiyonla ilgili sorunum çok yoktu atak zamanları 14 lere çıkardı. artık normal. bendeki yükseliş panik ataktan oluyord

Selam kızlar
nasılsınız? Ben elimden geldıgınce ölçmemeye çalışıyorum.. çok şükür daha ıyıyım ama ilaçlarımı düzenlı hala alıyorum gerekırsede alıcaz ömür boyu yapıcak bışey yok :( ne zaman antıdepresan bende etkı etmeye başladı daha az düşünür oldum tansıyonu. Tabı ara sıra yokluyor benı .
Sizde durumlar nasıl? Kaç cıkıyor bu aralar tansıyon?

Selam kızlar
nasılsınız? Ben elimden geldıgınce ölçmemeye çalışıyorum.. çok şükür daha ıyıyım ama ilaçlarımı düzenlı hala alıyorum gerekırsede alıcaz ömür boyu yapıcak bışey yok :( ne zaman antıdepresan bende etkı etmeye başladı daha az düşünür oldum tansıyonu. Tabı ara sıra yokluyor benı .
mrhb canım bende hala aynı normalde 12-8 panik yapınca 16 lara çıkıyor bende antidepresana basladm yeni umarm ise yarar daha az düşünürüm bende gün icinde hep aklımda surekli tansiyon aleti kolumda geziyorum sende oylemiydin ilk başlarda

Selam kızlar
Ölctugunuzde nasıl cikiyor yuksek mi

Selam kızlar
antidepresan ne kadar surede etki etti
İnanın burada bir sürü kişi istiyor birkaç kişiye verdim sürekli mesaj gelme durumu oluyor ben de kıramıyorum yazıyorum ama mesajlaşmayı seven biri değilim zor oluyor benim için de buradan ne zaman sormak isterseniz girdiğimde yazarım🌸
Her konuda evham yapıyomuydunuz cocuk büyütürken falan bende cok evham oluyor cocuk az bisey hapsirsa herab kotu bişey olacakmış gibi

Benimde şu an normale dönmüş gibi ama işte panik halinde yükseliyor geçen ay sinüzit olunca korkudan yükseldi mesela. İlaç içme demesine rağmen doktor yanımda ilaç olmadan dışarıya çıkamıyorum hala. Ama gerçekten bu konuyla ilgili araştırmayı oldukça azaltın. Sadece doktoru dinleyin. Ben şu an haber bile izlemiyorum. Özellikle geceleri hiç internette araştırma yapmayın. Ben bir süre akşam ve gece hiç tansiyon ölçmüyordum. Ölçecekseniz de çok sakin hatta limon falan yiyin 5 dk sonra ölçün. Yürüyüş, hayata karışma da çok önemli çok akıla getirmemek lazım
mrhb simdi nasılsınız

antidepresan ne kadar surede etki etti

Her konuda evham yapıyomuydunuz cocuk büyütürken falan bende cok evham oluyor cocuk az bisey hapsirsa herab kotu bişey olacakmış gibi
Bende aynıyım maalesef kızım geçen hafta 4 gün kadar rahatsızdı ateşlendi bu hafta da öksürüğe çevirdi bir iki akşam erkenden uyuyor uykum var diyor nasıl korkutuyor kafam senaryolar kuruyor kendime kuruyorken şimdi de çocuğum için endişeleniyorum 🥹

Bende aynıyım maalesef kızım geçen hafta 4 gün kadar rahatsızdı ateşlendi bu hafta da öksürüğe çevirdi bir iki akşam erkenden uyuyor uykum var diyor nasıl korkutuyor kafam senaryolar kuruyor kendime kuruyorken şimdi de çocuğum için endişeleniyorum 🥹
Hic sormayın benimde yeni bebeğim var bayramda kalabalık oldu hastalık gecmistir diye cok korkuyorum kurup duruyorum hastalanıcak diye cok stresliyim hepsi anksiyete yüzünden bide tansiyonuma kafayı cok takıyorum yuksek çıkıyor diye sizin yuksekken nas ağrınız oluyormuydu

Hic sormayın benimde yeni bebeğim var bayramda kalabalık oldu hastalık gecmistir diye cok korkuyorum kurup duruyorum hastalanıcak diye cok stresliyim hepsi anksiyete yüzünden bide tansiyonuma kafayı cok takıyorum yuksek çıkıyor diye sizin yuksekken nas ağrınız oluyormuydu
Baş ağrısı olmuyordu baş dönmesi tarzı oluyordu benim de başımın üst kısmında basınç oluyordu

Back
X