• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sonrasi tansiyon ve saglik anksiyetesi

hayır çıkmıyor. zaten ben panik atağı atlatalı nerdeyse 5 yıl olacak. doktorum sağolsun. bilişsel terapiyle emdr yapmıştı onlarla atlatabildiğm. yardımı olacaksa panik atak için benim herzaman tavsiye ettiğim yöntem; doğru doktor, bilişsel terapi ve emdr dir. heryerede yazarım. inşallah sizlerde iyi olursunuz. mubarek ramazanda sizin için de dua edeceğ

hayır çıkmıyor. zaten ben panik atağı atlatalı nerdeyse 5 yıl olacak. doktorum sağolsun. bilişsel terapiyle emdr yapmıştı onlarla atlatabildiğm. yardımı olacaksa panik atak için benim herzaman tavsiye ettiğim yöntem; doğru doktor, bilişsel terapi ve emdr dir. heryerede yazarım. inşallah sizlerde iyi olursunuz. mubarek ramazanda sizin için de dua edeceğim
sizde de doğumdan sonra mı olmuştu tansiyon yüksekligi

Normalde 11 8 12 7 gibi çıkıyor tansiyon ilacı kullanmadım panik atak ilacı kullandım ama tansiyonum yükselir diye tansiyon hapı taşıdım yanımdanhep
benimde aynı sekilde cok kafama takıyorum nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum hastalık hastasi oldum resmen ufak bebegim onunla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum kafam hep heran kotu bisey olacakmış gibi tansiyonum da

benimde aynı sekilde cok kafama takıyorum nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum hastalık hastasi oldum resmen ufak bebegim onunla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum kafam hep heran kotu bisey olacakmış gibi tansiyonum da
Sizi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım hâlâ bile yaşıyorum kızım ateşlenince karnım ağrıyor dese de hemen kafam felaket senaryoları terapi aldım o biraz azalttı sakin kalmaya çalışın tansiyonunuz yükselince uzanın ve sakin kalmanızı kendinize telkin verin terapistim bana eğer vücudunuzda bir sağlık sorunu yoksa panikten kaynaklı çıkan tansiyon belli bir müddet sonra düşer demişti biraz zor düşüyor insanı korkutuyor ama maalesef olan bu daha düşmezse tansiyon hapı içiyorum 🥹

Sizi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım hâlâ bile yaşıyorum kızım ateşlenince karnım ağrıyor dese de hemen kafam felaket senaryoları terapi aldım o biraz azalttı sakin kalmaya çalışın tansiyonunuz yükselince uzanın ve sakin kalmanızı kendinize telkin verin terapistim bana eğer vücudunuzda bir sağlık sorunu yoksa panikten kaynaklı çıkan tansiyon belli bir müddet sonra düşer demişti biraz zor düşüyor insanı korkutuyor ama maalesef olan bu daha düşmezse tansiyon hapı içiyorum 🥹
Bilmiyorum benim hic tansiyon problemim yoktu bu zamana dek dogumdan sonra olustu artk paniktnmi stresten mi bilemiyorum siz tansiyon ile ilgili doktora gittiniz mi

Back
X