- 27 Şubat 2025
- 79
- 5
- 1
- 31
sosyal medya hesabınız varmı ordan eklesek birbirimiz destek olsak aynı seyleri yaşıyoruz belki ustesinden gelirdikVe olumsuz seylerden uzak durmalısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sosyal medya hesabınız varmı ordan eklesek birbirimiz destek olsak aynı seyleri yaşıyoruz belki ustesinden gelirdikVe olumsuz seylerden uzak durmalısın
mrhbO dönem ilaç kullanmıştım siz spinal mi oldunuz ben ona bağladım hep o dönem şuanda da panik yapınca tansiyonum yükseliy
tansiyon probleminiz duzeldimiO dönem ilaç kullanmıştım siz spinal mi oldunuz ben ona bağladım hep o dönem şuanda da panik yapınca tansiyonum yükseliyor
hayır çıkmıyor. zaten ben panik atağı atlatalı nerdeyse 5 yıl olacak. doktorum sağolsun. bilişsel terapiyle emdr yapmıştı onlarla atlatabildiğm. yardımı olacaksa panik atak için benim herzaman tavsiye ettiğim yöntem; doğru doktor, bilişsel terapi ve emdr dir. heryerede yazarım. inşallah sizlerde iyi olursunuz. mubarek ramazanda sizin için de dua edeceğ
sizde de doğumdan sonra mı olmuştu tansiyon yüksekligihayır çıkmıyor. zaten ben panik atağı atlatalı nerdeyse 5 yıl olacak. doktorum sağolsun. bilişsel terapiyle emdr yapmıştı onlarla atlatabildiğm. yardımı olacaksa panik atak için benim herzaman tavsiye ettiğim yöntem; doğru doktor, bilişsel terapi ve emdr dir. heryerede yazarım. inşallah sizlerde iyi olursunuz. mubarek ramazanda sizin için de dua edeceğim
Doğum yapalı 8 yıl oluyor panik atağım tuttuğu zaman tansiyonum yükseliyor hâlâmrhb
tansiyon probleminiz duzeldimi
kac oluyor mesala bende yeni dogum yaptm tansiyonum duşmuyor panikte var bende ciktikca daha da yukseltiyorumDoğum yapalı 8 yıl oluyor panik atağım tuttuğu zaman tansiyonum yükseliyor hâlâ
16/10 17/10 nabız 130 160 ları buluyorkac oluyor mesala bende yeni dogum yaptm tansiyonum duşmuyor panikte var bende ciktikca daha da yukseltiyorum
normal olcumlernizde kac tanisyonunuz tanisyonn ilaci kullandniz mi bide dogum sonrasimi sixdede olustu tansiyon yüksekliği16/10 17/10 nabız 130 160 ları buluyor
normal olcumlernizde kac tanisyonunuz tanisyonn ilaci kullandniz mi bide dogum sonrasimi sixdede olustu tansiyon yuksekl16/10 17/10 nabız 130 160 ları buluyor
benimde aynı sekilde oluyor panik yapinca ayni degerleri goruyorum 16 lara cikiyor tansiyonum16/10 17/10 nabız 130 160 ları buluyor
Normalde 11 8 12 7 gibi çıkıyor tansiyon ilacı kullanmadım panik atak ilacı kullandım ama tansiyonum yükselir diye tansiyon hapı taşıdım yanımdanhepnormal olcumler
normal olcumlernizde kac tanisyonunuz tanisyonn ilaci kullandniz mi bide dogum sonrasimi sixdede olustu tansiyon yüksekliği
benimde aynı sekilde cok kafama takıyorum nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum hastalık hastasi oldum resmen ufak bebegim onunla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum kafam hep heran kotu bisey olacakmış gibi tansiyonum daNormalde 11 8 12 7 gibi çıkıyor tansiyon ilacı kullanmadım panik atak ilacı kullandım ama tansiyonum yükselir diye tansiyon hapı taşıdım yanımdanhep
panik atak ilacı fayda etti mi size birazNormalde 11 8 12 7 gibi çıkıyor tansiyon ilacı kullanmadım panik atak ilacı kullandım ama tansiyonum yükselir diye tansiyon hapı taşıdım yanımdanhep
Sizi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım hâlâ bile yaşıyorum kızım ateşlenince karnım ağrıyor dese de hemen kafam felaket senaryoları terapi aldım o biraz azalttı sakin kalmaya çalışın tansiyonunuz yükselince uzanın ve sakin kalmanızı kendinize telkin verin terapistim bana eğer vücudunuzda bir sağlık sorunu yoksa panikten kaynaklı çıkan tansiyon belli bir müddet sonra düşer demişti biraz zor düşüyor insanı korkutuyor ama maalesef olan bu daha düşmezse tansiyon hapı içiyorumbenimde aynı sekilde cok kafama takıyorum nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum hastalık hastasi oldum resmen ufak bebegim onunla bile dogru duzgun ilgilenemiyorum kafam hep heran kotu bisey olacakmış gibi tansiyonum da
Evet o dönem etmiştipanik atak ilacı fayda etti mi size biraz
Bilmiyorum benim hic tansiyon problemim yoktu bu zamana dek dogumdan sonra olustu artk paniktnmi stresten mi bilemiyorum siz tansiyon ile ilgili doktora gittiniz miSizi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım hâlâ bile yaşıyorum kızım ateşlenince karnım ağrıyor dese de hemen kafam felaket senaryoları terapi aldım o biraz azalttı sakin kalmaya çalışın tansiyonunuz yükselince uzanın ve sakin kalmanızı kendinize telkin verin terapistim bana eğer vücudunuzda bir sağlık sorunu yoksa panikten kaynaklı çıkan tansiyon belli bir müddet sonra düşer demişti biraz zor düşüyor insanı korkutuyor ama maalesef olan bu daha düşmezse tansiyon hapı içiyorum![]()
hala kullanıyormusunuzEvet o dönem etmişti
Bırakmıştım ama bir aydır yine başladımhala kullanıyormusunuz
Gittim psikolojik dediBilmiyorum benim hic tansiyon problemim yoktu bu zamana dek dogumdan sonra olustu artk paniktnmi stresten mi bilemiyorum siz tansiyon ile ilgili doktora gittiniz mi
Evet o dönem etmişt
sosyal medya kullanıyormusunzGittim psikolojik dedi
Instagram hesabımi versem ordan konussak birbirimize destek olurduk beni benim gibi olan biri anlayabilir cevremGittim psikolojik dedi