• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dogum sonrası sac dökülmesı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

birperi

bebeğim allahıma emanet
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
3.239
0
116
İstanbul
Kızlar hepınıze merhabalar.4 ay önce dogum yaptım hamıleyken hıc sacım dökulmezdı şimdı nerdeyse kel kalıcam napıcam bılmıyorum kestırmeyı bıle düşünüyorum kısacık care olacaksa eğer.böle bı durumla karsılasan varmı acaba.ne yapmam lazımm

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun doğum sonrası hızlı şekilde şaç dökülmesinin bir çok nedeni olabilir hızlı kilo kaybınız varmı hormonlar değişim gösteriyo bunuda düşünün doktora görünün derim evde yapılabilecek bakımlarda uygulamanızı tavsiye ederim

..4 ay normal hamilelik boyunca hiç dökülmeyen saçların dökülmesiymiş o..yani hamilelikte hormonlar östrojen o kadar fazla üretiliyo ki saç dökülmüyo bitince dökülme geriye dönük oluyo..her gün 50 tel diyorlar ya hesaplayın işte hamilelikte dökülmesi gereken kaç tel korundu ve sonra destek bitince dökülecek onlar..ben kestirdim fayda etmedi ama moral olarak uzun saçı banyoda görmek kısa saçtan daha kötü

Back