Doğum sonrası rapor???????

• Konu Sahibi Konu Sahibi Empatik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Empatik

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben 15 kasımda doğum yaptım.Öğretmenim,doğum iznimin bittiği tarihle yarı yıl tatili arasında 12 günlük bir zaman kalıyor.Bu zamanda rapor almak istiyorum.Tatilden sonra işe başlıcam.Özel hastanede doğum yaptım.doğum yaptıran doktordan alsam raporu kabul edilirmi acaba, özel hastane olması sorun olur mu? yoksa aile hekiminden mi alamalıyım.Bilginiz varsa ve paylaşırsanız memnun olurum teşekkür ederim......

bende özelden almıştım kabul edildi.yalnız ben kendi dr umdan değil başka bi dr dan almıştım.sorun olmaz merak etme.ayrıca biraz bekle sömestrı öne alma durumları var biliyosun.eğer zamanında yarıyıla girersek alırsın.ben 20 gün almıştım heyetten sorun olmadı..

12 günlük raporu eğer 40 günlük rapor hakkınız dolmamışsa her yerden alabilirsiniz. raporu özel hastanelerde verebilir .

Son düzenleme:
özel ya da aile hekimi hiç farketmez sadece doktorun özel muayenehanesinden alamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…