- 6 Aralık 2007
- 189
- 1
merhaba arkadaşlar doğumdan sonra aile yaşantınız yani eşinizle aranız nasıl oldu ve kendinizi nasıl hissediyorsunuz , ben doğum yapalı 4 ay bitecek neredeyse ama kendimi çok kötü çirkin hissediyorum kızm erken doğum yoğun bakımda kaldı ve bende doğum sonrası korse takamadım sıkıntıdan ama sonra taktım fayda etmedi, hala göbeğim var ben 52 ile hamile kalıp 71 ile doğuma girip 67 ile eve gelmiştim boyum 1.72 ve şuanda 73 kgmım karın bölgem çatlak bel ve bacaklarımda hafif çatlaklar var , ve selılutlerimde var , eşim işiyle ben kızmla meşguluz ve aynı evde birbirimi<den uzak kaldık beraber biryerlere gidemiyoruz acaba benden soğudumu diyorum ve ben evlendim hemen hemile kaldım mayıs 6 da tam 1 yıl olacak, ve kızımı kayınvalidemden kısakanıyorum aynı sitedeyiz eşimde habire ben toplantıya gidersem sen orda kal kızı onlarda bıraksaydık diyor bense hayır deyince kavga ediyoruz,zaten ilk bebeğim zaten 1 yaşına gelince tekrar işe döneceğim ve kızma babaannesi bakacak sizce ben kızımı yanımdan ayırmama çabasında haklı değilmiyim,ve eşim ailesine çok düşkün çoğu zaman hafta sonlarını ailesi ile birlikte geçiriyor güya iş yapıyorlar bense kızmı çok hırpaladıkları için bişşeyleri bahane edip onlarla gitmiyorum ama eşim birkerede gel annelere gidelim gel beraber gezelim demiyor sizin nasıl