Doğum sonrası memelerim içi boşaldı ve sarktı,meme estetiği için istanbulda en iyi doktor kimi önerir siniz?

gumustenselvi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
96
40
Hamilelikten önce sütyen 75B takarken emzirme döneminde 90 taktım.
Benim gibi benzer durumda olup, meme estetiği olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum, yaşadıklarınızdan bahsederseniz çok sevinirim.

görüştüm 21 bin dendi bana.. ama 3 sene sonra çocuk düşünüyorum sizce doğum öncesi mi olmalıyım ameliyatı?

görüştüm 21 bin dendi bana.. ama 3 sene sonra çocuk düşünüyorum sizce doğum öncesi mi olmalıyım ameliyatı?
Canım göğüs dokun varsa diklestir dedim sadece protez falan yaptırma 10 ile 12 yıl kullanıla biliyor ve forumda tanışanların çoğu geri çıkartmak istiyor iyi araştır canim izmirde 12 15 bin arası dr on numara tavsiye istersen

canım sadece protez artı dikleştirme 20 bin diyorlar.göğüs dokum yok malesef. alınması gereken fazla deri var

Canım göğüs dokun varsa diklestir dedim sadece protez falan yaptırma 10 ile 12 yıl kullanıla biliyor ve forumda tanışanların çoğu geri çıkartmak istiyor iyi araştır canim izmirde 12 15 bin arası dr on numara tavsiye istersen

Araştırdığım kadarıyla sadece dikleştirme zaman içinde sarkmanın önüne geçmiyor ama protez de konulursa dikleştirme daha iyi sonuç veriyor diye biliyorum gögüslerim 75-80 arası küçüklüğünden şikayetçi değilim ama uzun boylu geniş kalçalı biriyim biraz gögüste büyürse fena olmaz :KK66:

ben gebelik dönemim de çok kilo almadım ama memelerim çok süt topladı büyüdü, bence çocuk sayfasını kapatıp gögüslerini yaptır derim.Emzirme olayı travma 1-2 yıl emziriyorsun benim çok konforlu geçmedi çocuk emmedi hep ağlaya ağlaya sağmak zorunda kaldım.

üniversite mezunu özel sektörde 10 yıl çalışan yani tabiri caiz ise ayakları yere basan biriyim ama lohusalık psikolojisi bambaşka bir süreç her kafadan bir ses, 5 ml daha fazla anne sütü alsın diye uğraşıp duruyorsun .

Aynen ya hic sorma ben de şoklardayım 28 civarında fiyatlar 🥺
Görüştüm evet üç doktorla. Bu hafta sonu bir tane daha görüşecegim ve haftaya da birine daha gitme niyetim var. Ücretsiz olanları tek tek geziyorum:)) hem param az hem canım kıymetli işte naparsun. Revizyon kaldıramam iyi planlamam lazım. Cem Payaslı, Meltem Cilingir, Murat Topalan’ı gördüm şu ana kadar.

Görüştüm evet üç doktorla. Bu hafta sonu bir tane daha görüşecegim ve haftaya da birine daha gitme niyetim var. Ücretsiz olanları tek tek geziyorum:)) hem param az hem canım kıymetli işte naparsun. Revizyon kaldıramam iyi planlamam lazım. Cem Payaslı, Meltem Cilingir, Murat Topalan’ı gördüm şu ana kadar.
Bende aynı durumdayım istanbulda yaşıyorum fiyatlar 30 bini buluyor forumda eser Aydoğdu çok ismi geçmiş ona yazdım instagram hesabından hemşiresi 16 bin lira diye cevap verdi ama sadece silikon olduğunu düşünüyorum ben dikleştirme de istiyorum napacağımı bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ bi de bi söylenti de var devlet hastaneleri de silikon takıyor diye acaba gerçek mi

Bende aynı durumdayım istanbulda yaşıyorum fiyatlar 30 bini buluyor forumda eser Aydoğdu çok ismi geçmiş ona yazdım instagram hesabından hemşiresi 16 bin lira diye cevap verdi ama sadece silikon olduğunu düşünüyorum ben dikleştirme de istiyorum napacağımı bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ bi de bi söylenti de var devlet hastaneleri de silikon takıyor diye acaba gerçek mi
[/QUOTE
Isin icine silikon girince fiyat artiyor. Aadece diklestirme 15 ve ustu. Ben baslangicta silkon arti diklestirme istiyordum ama buyuk meme modasi bitmis artik fizige uygun tavsiye esiyor doktorlar benim kendi dokum yetecek gibi. Zaten doktora soylerseniz bakti ameliyatta ufak kaliyor silikon da ekliyormus oracikta. Fakat protez isi beni huzursuz ediyor ilerde bir de cikarttirmak istiyorsun falan. Fiyatlar 15 den basliyor 20 ye kadar gidiyor. Silkonsuz. Sanirim silkon da maliyeti 5 bin. Durum boyle

X