Kızkardeşim de aynı özelde çalıştı doğum yaptıktan bir süre sonra normal maaşı 4 aylık toplu olarak verildi eksik vermedilerMerhabalar,
Ben merak ettiğim ve bir türlü netten okuduğum halde kafamda oturmayan bir konuda sizlere danışmak istiyorum. Bizim ücretli 16 hafta doğum izni sonunda maaşımızı SGK ödüyormuş. Tamam ama SGK aldığımız net maaşı veriyor mu bize? Eksik mi veriyor? Eksik veriyorsa patronumuzdan mı istiyoruz kalanını?
Yakın zamanda doğum yapmış ve özel sektörde çalışanlardan yardım alabilirsem çok sevinirim.
Teşekkürler,
Kızkardeşim de aynı özelde çalıştı doğum yaptıktan bir süre sonra normal maaşı 4 aylık toplu olarak verildi eksik vermediler
Ben şimdi bakıyorum. Brüt maaşımın yüzde 70'ini hesapladım ama 50 lira falan eksik oldu aldığım maaştan.
sgk okadar ödüyor cnm tamamını vermiyor yüksek maaş alıp asgari ücretli gösterilen ne yapsın
4 ay izinden sonra sgk nasıl ödüyorki, kaç aya kadar ödüyor ve nasıl başvurmak gerekiyor, özel sektördeyimsgk okadar ödüyor cnm tamamını vermiyor yüksek maaş alıp asgari ücretli gösterilen ne yapsın
Sen basvurmuyorsun sen calisamaz raporunu muhasebeye veriyorsun onu hastane veriyor sana sonra izinin basliyor birde ise baslaman gereken tarihi muhasebecin soyluyor zaten. dogum izini bitiminde brut maasinin %70 i x4 ay odeniyor ptt den aliniyor.bizim bir arkadas yeni basladi dogumizninden geldi onun is basi yaptiktan 1 ay sonra odendi tamami 4 ay yani .diger işe baslayan arkadasiminda 2 ye bolup vermisler yani birini dogum iznindeyken diger kismini is basi yaptiginda4 ay izinden sonra sgk nasıl ödüyorki, kaç aya kadar ödüyor ve nasıl başvurmak gerekiyor, özel sektördeyim
ben 6 ay ücretsiz izin alarak biraz uzatıcam bu durumdada alınıyor değil miS
Sen basvurmuyorsun sen calisamaz raporunu muhasebeye veriyorsun onu hastane veriyor sana sonra izinin basliyor birde ise baslaman gereken tarihi muhasebecin soyluyor zaten. dogum izini bitiminde brut maasinin %70 i x4 ay odeniyor ptt den aliniyor.bizim bir arkadas yeni basladi dogumizninden geldi onun is basi yaptiktan 1 ay sonra odendi tamami 4 ay yani .diger işe baslayan arkadasiminda 2 ye bolup vermisler yani birini dogum iznindeyken diger kismini is basi yaptiginda
Tabiiki alabilirsinben 6 ay ücretsiz izin alarak biraz uzatıcam bu durumdada alınıyor değil mi
S
Sen basvurmuyorsun sen calisamaz raporunu muhasebeye veriyorsun onu hastane veriyor sana sonra izinin basliyor birde ise baslaman gereken tarihi muhasebecin soyluyor zaten. dogum izini bitiminde brut maasinin %70 i x4 ay odeniyor ptt den aliniyor.bizim bir arkadas yeni basladi dogumizninden geldi onun is basi yaptiktan 1 ay sonra odendi tamami 4 ay yani .diger işe baslayan arkadasiminda 2 ye bolup vermisler yani birini dogum iznindeyken diger kismini is basi yaptiginda
sgknın keyfine kalmış bir şey mi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?