doğum sonrası korunma

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
arkadaşlar doğum sonrası postunada yazdım cevap gelmiyor bir türlü.

Antalyada deri altı implant taktıran var mı? Varsa nerde taktırdınız? Ücreti ne kadardı. Bebeğim yaşını doldurmak üzere ve emziriyorum. Deri altı implanttan memnun musunuz?

Almanya'da 150 - 350 euro arası. Burada hele ki antalya'da pek yapan yer yok, sağlık ocağı yapardı eskiden o da kalktı. Ben de buradayım. 1 - 2 kişi vardı yaptıran, ama hastaneden memnun değillerdi. Spirali daha çok öneriyorlar burada. Onu da eczaneden mi internetten mi kendin sipariş ediyorsun doktora o şekilde gidiyorsun bir de.

Taktırdım ben. Özel bir hastane eczaneden aldım implantı 500 tl 350 tlde takma parası verdim. Hastane adı veriliyor mu bilmiyorum düşünürseniz özelden yazabilirim.

Taktırdım ben. Özel bir hastane eczaneden aldım implantı 500 tl 350 tlde takma parası verdim. Hastane adı veriliyor mu bilmiyorum düşünürseniz özelden yazabilirim.
Aşağı yukarı aynı fiyat. Ne zaman taktırdın?

Hiç duymamıştım ne değişik korunma yöntemiymiş, spiral , kondom ve iğne biliyorum Hormonlara bir etkisi var mı , taktırırken acıyor mu ve tam olarak nereye yerleştiriliyor ?

Hiç duymamıştım ne değişik korunma yöntemiymiş, spiral , kondom ve iğne biliyorum Hormonlara bir etkisi var mı , taktırırken acıyor mu ve tam olarak nereye yerleştiriliyor ?
Sol koluna 4 cm çubuk yerleştiriliyor. Deri altına

Acımıyor mu ve ne kadar güvenilir ?
Yok acımıyor ufak bir kesik atılıyor, kanama olmuyor zaten belki ufak sinek ısırığı kadar, 10 - 15 dakikalık bir işlem, %100 koruma, dıger yöntemlerden daha güvenilir, kilo da aldırmıyor, 3 senelik - 5 senelik- ya da ne zaman çıkartırmayı düşünüyorsan çıkartırabilirsin. prezervatif dışında diğer korunma yöntemleri gibi adet düzensizliği olabiliyor hatta %20lik kadınlarda adet kanaması da olmuyor. Çıkartırken de sorun olmuyor.

Ama adet kanamasi tabi sonradan duzene de giriyor. Belki etkilemez bile.

Ben bunu doktoruma sordum ben önermiyorum dedi Doktoru bu yöntemi öneren var mi? Benim dr sadece spirali öneriyor. Ben de taktirmaya korkuyorum. Düsüncesi bile ürpertiyor

Son düzenleme:
Biraz araştırdım, en güvenilir yöntem gibi ama adet kanamasını artırdığı, hatta yerleştirildiği yerde kaybolduğu vakalar olmuş, yoksa bende sürekli olan bi demir eksikliği var, regl çok çok fazla oluyorum. Her zaman böyleydi, bi mantıklı geldi şöyle 1 sene adeti kesse vücut kendini toplar gibi ama okuduklarımdan sonra korktum açıkçası

Ben bunu doktoruma sordum ben önermiyorum dedi Doktoru bu yöntemi öneren var mi? Benim dr sadece spirali öneriyor. Ben de taktirmaya korkuyorum. Düsüncesi bile ürpertiyor
doktorum öneride. Hatta en etkili koruma yöntemlerinden biri dedi. Normaldede çok sık adet görmüyorum bi sıkıntım olmadı 1 ay oldu taktıralı.

Kolda kendini hissettiriyormuş. Hissederek yaşamak ne derece rahat olur bilemedim. 2 yıl oldu doğumdan 3 ay sonra spiral taktırdım. Çok rahatım.

Kolda kendini hissettiriyormuş. Hissederek yaşamak ne derece rahat olur bilemedim. 2 yıl oldu doğumdan 3 ay sonra spiral taktırdım. Çok rahatım.
Hissederek yaşamayı geçtim o çubukların 2 kadının vücudunda gezdiğini ve kaybolduğunu duymuştum. Bulamiyorlardı doktorlar. Birini tv de haberlerde gördüm. Diğeri çok eskiden komsumuzdu. Kendinize böyle şeyler yapmayın. Yazık değil mo bedeninizebedeninize en iyisi erkeğin korunması diye düşünüyorum.

Çok şaşırdım yazdıklarınızı okuyunca aman tanrım neler oluyor hayatta hayatta böyle bir şeyi göze alamazdım. İç organlara kadar ilerleyebilir neler olmuyor ki. Çok riskli bence.

Kaybolma binde bir rastlanacak bir durum. Dokunduğunuzda zaten elinize gelir, kontrolü zor değil. Regliyi arttırma ya da azaltması tamamen şans işi bir şey demek zor

Hormonlu spiraller var, o da denenebilir. Kaysa da koruma sorunu yalanmıyor, kaybolma durumu falan da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…