- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
-
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Benn kullandim markası farklı netten almıştım fiyatı yamunadan fazlaydı iki sene önce .. kullandım düzenli de kullanmadım.karnnimi yanlarimk toparlamakla kalmadı inceleme kilovermeye de etkili oldu mucize gibi bir şey çok faydası olduMerhaba Arkadaşlar,
3 ay önce normal doğum yaptım. Küvezden ötürü zorlu bi süreç geçirdim ve hiç korseyle estetikle uğraşamadım. Şimdi göbeğim var biraz. Korse almak istiyorum bu Yamuna askılı olandan. Kullanan var mı? Bikaç ay sonra kullanan var mı? Fayda gördünüz mü?
Doğum yapar yapmaz takılması gerektiğini biliyorum ama çok zor günler geçirdim korse ile uğraşamazdım.
Eğer başka marka önerirseniz oda olur. Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Markası neydiBenn kullandim markası farklı netten almıştım fiyatı yamunadan fazlaydı iki sene önce .. kullandım düzenli de kullanmadım.karnnimi yanlarimk toparlamakla kalmadı inceleme kilovermeye de etkili oldu mucize gibi bir şey çok faydası oldu
Hicc hatırlmiyorim etiketi kesmistik .. üzerinde marka yazıyorsa biryerlerde bilemiyordum yarın bakayım..Markası neydi ☺
Bende dogum sonrasi (2.sezaryen ve ikiz dogum) 4.ayda kullanmaya basladim basta duzenli takamadim inanilmaz faydasini gordum. Markasi yamuna degildi inst. Siparis vermistim askili olan gercekten cok iyi sirttaki tasmalari onluyo. Sekil almama ve karnimin daha iyi toparlanmasina spor yaparken inanilmaz terletmesine bayildim. Kardesime verdim dogum yapali 1 bucuk sene olmustu onda da etki etmis.Merhaba Arkadaşlar,
3 ay önce normal doğum yaptım. Küvezden ötürü zorlu bi süreç geçirdim ve hiç korseyle estetikle uğraşamadım. Şimdi göbeğim var biraz. Korse almak istiyorum bu Yamuna askılı olandan. Kullanan var mı? Bikaç ay sonra kullanan var mı? Fayda gördünüz mü?
Doğum yapar yapmaz takılması gerektiğini biliyorum ama çok zor günler geçirdim korse ile uğraşamazdım.
Eğer başka marka önerirseniz oda olur. Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bende dogum sonrasi (2.sezaryen ve ikiz dogum) 4.ayda kullanmaya basladim basta duzenli takamadim inanilmaz faydasini gordum. Markasi yamuna degildi inst. Siparis vermistim askili olan gercekten cok iyi sirttaki tasmalari onluyo. Sekil almama ve karnimin daha iyi toparlanmasina spor yaparken inanilmaz terletmesine bayildim. Kardesime verdim dogum yapali 1 bucuk sene olmustu onda da etki etmis.
Evet celik balenli olandan al. Yamunanin sayfasindan bak olcune bedenini bul. Ben o siralar m bedenle s arasindaydim tam o snirda. m al dediler ama s beden almistim son kopcaya gectikten sonra verdim kardesime. Onda bile 1 bucuk sene sonra ise yaradi en azindan diyet ve sporla sekil veriyo beline.hangi sayfasan aldın cnm acaba ?
yaa 4. Aydan sonra bile fayda sağladı demek. Hemen alayım bende o zaman. Balenli miydi?
Evet celik balenli olandan al. Yamunanin sayfasindan bak olcune bedenini bul. Ben o siralar m bedenle s arasindaydim tam o snirda. m al dediler ama s beden almistim son kopcaya gectikten sonra verdim kardesime. Onda bile 1 bucuk sene sonra ise yaradi en azindan diyet ve sporla sekil veriyo beline.
3 kademesi var. 1 ay sureyle digerine gecin diyolar. Gunde 6-8 saat arasi takilmasini oneriyolar. Ben aman aman duzenli takamasam da diyet ve sporla sekil almamda yardimci oldu guzel bir bel oyuntum varo kadar uzun süre mi takılıo
3 kademesi var. 1 ay sureyle digerine gecin diyolar. Gunde 6-8 saat arasi takilmasini oneriyolar. Ben aman aman duzenli takamasam da diyet ve sporla sekil almamda yardimci oldu guzel bir bel oyuntum var