ama dönüş yokAaa güzel konu olmuş..Bende merak ediyorum.. Bilen deneyimli arkadaşların tecrübelerinden faydalanırız.. Bir de sezeryan sonrası farklı normal doğum sonrası farklı mı oluyor bu korse meselesi??
Bende biraz araştırmıştım aslında.. Bana da mantıklı gelen şu arkadan bağlamalı ya çıtçıtlı göğüs altıyla kasığa kadar olan korseler varya hani.. Şu Eki Fransız filmlerinde kadınların giydiği tarz.. Bilmiyorum anlatabildim mi ismini de bilmiyorum ama en mantıklısı en rahatı da o gibi geldi bana.. Tabi denemeden bilemem.. Kilot gibi olanlar da sonradan kıvrılır oturunca falan diye düşünüyorum.. Diğer türlü omuzdan askılı olanlarda çok bunaltıcı gibi geliyor.. Bilemedim ki bende yaaa..ama dönüş yokaraştırdım korse sart bence ama nasıl korse kullanmalı orda takıldım
ya bende dediğiniz gibi düşüyorum ama bu kilot gibi olanlar acaba kalçada toparlar mı onu bilemedim.Bende biraz araştırmıştım aslında.. Bana da mantıklı gelen şu arkadan bağlamalı ya çıtçıtlı göğüs altıyla kasığa kadar olan korseler varya hani.. Şu Eki Fransız filmlerinde kadınların giydiği tarz.. Bilmiyorum anlatabildim mi ismini de bilmiyorum ama en mantıklısı en rahatı da o gibi geldi bana.. Tabi denemeden bilemem.. Kilot gibi olanlar da sonradan kıvrılır oturunca falan diye düşünüyorum.. Diğer türlü omuzdan askılı olanlarda çok bunaltıcı gibi geliyor.. Bilemedim ki bende yaaa..
Ya aslında evet kalça toparlar ama bilmiyorum o kadar sıkıya gelmek lazım mıya bende dediğiniz gibi düşüyorum ama bu kilot gibi olanlar acaba kalçada toparlar mı onu bilemedim.
bende öyleyim ama gebelikte aldığım kilolar moralimi cok bozuyor. tamam gebelikte normal kilo almak ama daha önce hiç gebe olmadım kiiiiYa aslında evet kalça toparlar ama bilmiyorum o kadar sıkıya gelmek lazım mıben rahatına çok düşkün ama görüntü de düzgün olmak isteyen bir insanım maalesef.. İkisi bir arada olmuyor farkındayım bu kalça toparlamak için korse gibi değilde yapısı korseye benzeyen geniş biraz da göbeğe doğru uzanan kilotlar var.. Bazen elbise altına giyiyorum ben miorreden almıştım baya önce ben ondan memnunum aslıns a
23 haftalıksınız konu ile alakasız ama zaten şurda bizbizeyizbende öyleyim ama gebelikte aldığım kilolar moralimi cok bozuyor. tamam gebelikte normal kilo almak ama daha önce hiç gebe olmadım kiiiikendimi kötü hissediyorum ara ara. birde genişliyor insan kilodan ayrı olarak. doğumdan sonra kilolu kalmaktansa, darlanmayı tercih etmek zorundayım
Takılmayın bunlara.ben cok yemek yiyen biri değilim. tatlı hiç sevmem hatta. cok dikkat ettim hamileliğimi öğrendiğimden bu yana . ekmek,makarna kestim. pilavı kesemedim ama abartmadım. ama aldım 9 kilo. şaka gibi. ve diyorlar ki son 3 ay su bile içsen alırsın. ben içmesemde alırım büyük ihtimalle. hedefim 12 kiloydu. şimdiden 9 kilo aldım. aynanın önünden koşarak geçiyorumçatlaklarım umrumda değil bebeğimden hatıra. ama kilo önemli. kız bebek kalça genişletir derler maşallahı var onunda
bu yönden bakmamıştım hiç kilo olayına.Takılmayın bunlara.
İlk hamileliğimde 12, ikincide 7 aldım.
Ve bebeklerim 2,5 3 kilo doğdu.
Bebekleri çıkınca geri kalan kilo vücudumda aynen duruyor
Az alınca verilir diye bir şey yok, veremedim işte.
Hatta 12 kiloyu zorla aldım bebeğim çok küçüktü son ay 4 5 kilo aldım ki bebek büyüsün diye.
23 haftalıkken sadece 2 kilo almıştım mesela.
Ne kadar çok kilo ile doğuma giren tanıdığım varsa hepsi verdi, vücut kabul etmedi o kiloyu.
Ben azar azar yayarak aldığım için mesela hiç reddetmedi, aksine yer edindi.
Sağlıklı beslenin, pilav ya da şeker bunlardan değil
Gerisi de çok mühim değil, dert etmeyin tadını çıkarın.
Ben de bakmamıştım, az aldım ya oh doğumda 8 10 gidiyormuş hepsi gidecek dedim, gitmedibu yönden bakmamıştım hiç kilo olayına.Ne diyeyim kadın olmak güzel ama zor :)
Merhaba bugün bahsettiğiniz model de bi korse aldım ama hiç iyi değil... sadece beli saran korse tavsiye etmem... ben sezaryen doğum yaptım tam 1 ay oldu sadece beli sarsın yeter diye düşündüm güzel sarıyor ama alttan giymeli olmadığından altı açık olduğundan tam dikişli yer ordan sıkıştırıyor ve göbek ordan dışarı çıkıyor kilot gibi olanlardan da önceden kullandım onlarda bacakları kesiyor iz yapıyor... aldığım konseyi dize kadar olan ile değiştiricem bende en ideali o tip modellerBende biraz araştırmıştım aslında.. Bana da mantıklı gelen şu arkadan bağlamalı ya çıtçıtlı göğüs altıyla kasığa kadar olan korseler varya hani.. Şu Eki Fransız filmlerinde kadınların giydiği tarz.. Bilmiyorum anlatabildim mi ismini de bilmiyorum ama en mantıklısı en rahatı da o gibi geldi bana.. Tabi denemeden bilemem.. Kilot gibi olanlar da sonradan kıvrılır oturunca falan diye düşünüyorum.. Diğer türlü omuzdan askılı olanlarda çok bunaltıcı gibi geliyor.. Bilemedim ki bende yaaa..
Yaaaa öyle miiii.. Bende sipariş verdim bile.. Dize kadar olanlar da çok bunaltmaz mı yaaa.. Şuan bilemedim ne yapsamMerhaba bugün bahsettiğiniz model de bi korse aldım ama hiç iyi değil... sadece beli saran korse tavsiye etmem... ben sezaryen doğum yaptım tam 1 ay oldu sadece beli sarsın yeter diye düşündüm güzel sarıyor ama alttan giymeli olmadığından altı açık olduğundan tam dikişli yer ordan sıkıştırıyor ve göbek ordan dışarı çıkıyor kilot gibi olanlardan da önceden kullandım onlarda bacakları kesiyor iz yapıyor... aldığım konseyi dize kadar olan ile değiştiricem bende en ideali o tip modeller
Vallahi en alta kadar çok güzel sardı en alt kısım dikişlerin hemen üzeri resmen fırladı alttan bide çok aşırı kilolu değilim yani ona rağmen olmadı üste siyrilivericek hemen.... en azından diğeri bacak göbek heryeri sarar daha rahat olur benceYaaaa öyle miiii.. Bende sipariş verdim bile.. Dize kadar olanlar da çok bunaltmaz mı yaaa.. Şuan bilemedim ne yapsamgöbek nasıl çıktı ya öyle.. Tühhhh..
Tüh yaa.. Ne bilim diğerini kullanmak zor olur diye düşündüm.. Bi de sezeryan sonrası korse diye aratınca hep o korseler den çıkıyordu en uygunu o olur sandım ama bende kvrılmasından şüphe ediyordum aslında.. Alttan üstten toplanır diye..Vallahi en alta kadar çok güzel sardı en alt kısım dikişlerin hemen üzeri resmen fırladı alttan bide çok aşırı kilolu değilim yani ona rağmen olmadı üste siyrilivericek hemen.... en azından diğeri bacak göbek heryeri sarar daha rahat olur bence