DOĞUM SONRASI KORSE ÖNERİSİ OLANLAR ?

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
27
Merhaba.
Doğum sonrası ne tip korse kullanılmalı sizce ?
kilot gibi giyilip gögüse kadar olan korseler nasıl ? (kalçayıda toparlar mı acaba )
yada sadece göbeği saran korseler den mi almalıyım ?
Nasıl bir korse öneririsiniz ?
normal doğumdan hemen sonra mı takılmalı ?
gerçekten işe yarıyor mu ?

memnun kaldığınız korselerin linklerini paylaşır mısınız ?

teşekkürler

Aaa güzel konu olmuş.. Bende merak ediyorum.. Bilen deneyimli arkadaşların tecrübelerinden faydalanırız.. Bir de sezeryan sonrası farklı normal doğum sonrası farklı mı oluyor bu korse meselesi??

Aaa güzel konu olmuş.. Bende merak ediyorum.. Bilen deneyimli arkadaşların tecrübelerinden faydalanırız.. Bir de sezeryan sonrası farklı normal doğum sonrası farklı mı oluyor bu korse meselesi??
ama dönüş yok araştırdım korse sart bence ama nasıl korse kullanmalı orda takıldım

ama dönüş yok araştırdım korse sart bence ama nasıl korse kullanmalı orda takıldım
Bende biraz araştırmıştım aslında.. Bana da mantıklı gelen şu arkadan bağlamalı ya çıtçıtlı göğüs altıyla kasığa kadar olan korseler varya hani.. Şu Eki Fransız filmlerinde kadınların giydiği tarz.. Bilmiyorum anlatabildim mi ismini de bilmiyorum ama en mantıklısı en rahatı da o gibi geldi bana.. Tabi denemeden bilemem.. Kilot gibi olanlar da sonradan kıvrılır oturunca falan diye düşünüyorum.. Diğer türlü omuzdan askılı olanlarda çok bunaltıcı gibi geliyor.. Bilemedim ki bende yaaa..

ya bende dediğiniz gibi düşüyorum ama bu kilot gibi olanlar acaba kalçada toparlar mı onu bilemedim.

Ya bir de neden böyle bazen konulara hiç dönüş yapılmıyor?? Bunun bi taktiği falan mı var herkesin cevap yazması için yoksa üyelerin tanınmışlığı ile alakalı bir durum mu çok merak ediyorum.. Bende bir iki konu açmıştım sadece 3 4 kişi cevap yazmıştı daha sonra zaten konu açmadım hiç zaten cevaplayan da yok diye

Ben kullanmadım ama keşke kullandaydım.
Alt bacaklı korseler yerine, atlet gibi göğüs altı ve basene kadar ayarlı korseler tercih edilmeli bence.
Doğum sonrası kanama sebepli külotlu olanlar oldukça zorlayıcı olacaktır.

ya bende dediğiniz gibi düşüyorum ama bu kilot gibi olanlar acaba kalçada toparlar mı onu bilemedim.
Ya aslında evet kalça toparlar ama bilmiyorum o kadar sıkıya gelmek lazım mı ben rahatına çok düşkün ama görüntü de düzgün olmak isteyen bir insanım maalesef.. İkisi bir arada olmuyor farkındayım bu kalça toparlamak için korse gibi değilde yapısı korseye benzeyen geniş biraz da göbeğe doğru uzanan kilotlar var.. Bazen elbise altına giyiyorum ben miorreden almıştım baya önce ben ondan memnunum aslıns a

bende öyleyim ama gebelikte aldığım kilolar moralimi cok bozuyor. tamam gebelikte normal kilo almak ama daha önce hiç gebe olmadım kiiii kendimi kötü hissediyorum ara ara. birde genişliyor insan kilodan ayrı olarak. doğumdan sonra kilolu kalmaktansa, darlanmayı tercih etmek zorundayım

23 haftalıksınız konu ile alakasız ama zaten şurda bizbizeyiz kaç kilo aldınız acaba merak ettim?? Bende tabi ki böyle kalmak istemiyorum o konuda çok haklısınız.. Bir de ben araştırdım emzirirken kilo vermek çok daha kolay oluyormuş.. Yani süt olsun diye belirli gıdalar varmış elbette ama abartmadan sağlıklı beslenerek hem süt artırmak hem de kilo vermek mümkünmüş.. Açıkçası bende hemen salmak istemiyorum ama bu işler bazen düşündüğümüz gibi olmayabiliyor bebek doğunca ruh halimiz ne olacak bunları düşünecek miyiz onu da bilemiyorum işte..

ben cok yemek yiyen biri değilim. tatlı hiç sevmem hatta. cok dikkat ettim hamileliğimi öğrendiğimden bu yana . ekmek,makarna kestim. pilavı kesemedim ama abartmadım. ama aldım 9 kilo. şaka gibi. ve diyorlar ki son 3 ay su bile içsen alırsın. ben içmesemde alırım büyük ihtimalle. hedefim 12 kiloydu. şimdiden 9 kilo aldım. aynanın önünden koşarak geçiyorum çatlaklarım umrumda değil bebeğimden hatıra. ama kilo önemli. kız bebek kalça genişletir derler maşallahı var onunda

Takılmayın bunlara.
İlk hamileliğimde 12, ikincide 7 aldım.
Ve bebeklerim 2,5 3 kilo doğdu.
Bebekleri çıkınca geri kalan kilo vücudumda aynen duruyor
Az alınca verilir diye bir şey yok, veremedim işte.
Hatta 12 kiloyu zorla aldım bebeğim çok küçüktü son ay 4 5 kilo aldım ki bebek büyüsün diye.

23 haftalıkken sadece 2 kilo almıştım mesela.
Ne kadar çok kilo ile doğuma giren tanıdığım varsa hepsi verdi, vücut kabul etmedi o kiloyu.
Ben azar azar yayarak aldığım için mesela hiç reddetmedi, aksine yer edindi.

Sağlıklı beslenin, pilav ya da şeker bunlardan değil
Gerisi de çok mühim değil, dert etmeyin tadını çıkarın.

bu yönden bakmamıştım hiç kilo olayına. Ne diyeyim kadın olmak güzel ama zor :)

bu yönden bakmamıştım hiç kilo olayına. Ne diyeyim kadın olmak güzel ama zor :)
Ben de bakmamıştım, az aldım ya oh doğumda 8 10 gidiyormuş hepsi gidecek dedim, gitmedi

Hayatınızın en özel en biricik zamanı bu, kilo alınır verilir.
Önemli olan sağlıklı, depolarınız boşalmadan bir hamilelik geçirmek.
Tabii insan onca sıkıntı çekiyor, canı istedi kilo olacak diye de yemesin mi azıcık, yesin elbet:)

Sağlıkla kavuşun bebeğinize.

Merhaba bugün bahsettiğiniz model de bi korse aldım ama hiç iyi değil... sadece beli saran korse tavsiye etmem... ben sezaryen doğum yaptım tam 1 ay oldu sadece beli sarsın yeter diye düşündüm güzel sarıyor ama alttan giymeli olmadığından altı açık olduğundan tam dikişli yer ordan sıkıştırıyor ve göbek ordan dışarı çıkıyor kilot gibi olanlardan da önceden kullandım onlarda bacakları kesiyor iz yapıyor... aldığım konseyi dize kadar olan ile değiştiricem bende en ideali o tip modeller

Yaaaa öyle miiii.. Bende sipariş verdim bile.. Dize kadar olanlar da çok bunaltmaz mı yaaa.. Şuan bilemedim ne yapsam göbek nasıl çıktı ya öyle.. Tühhhh..

Yaaaa öyle miiii.. Bende sipariş verdim bile.. Dize kadar olanlar da çok bunaltmaz mı yaaa.. Şuan bilemedim ne yapsam göbek nasıl çıktı ya öyle.. Tühhhh..
Vallahi en alta kadar çok güzel sardı en alt kısım dikişlerin hemen üzeri resmen fırladı alttan bide çok aşırı kilolu değilim yani ona rağmen olmadı üste siyrilivericek hemen.... en azından diğeri bacak göbek heryeri sarar daha rahat olur bence

Tüh yaa.. Ne bilim diğerini kullanmak zor olur diye düşündüm.. Bi de sezeryan sonrası korse diye aratınca hep o korseler den çıkıyordu en uygunu o olur sandım ama bende kvrılmasından şüphe ediyordum aslında.. Alttan üstten toplanır diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…