DOĞUM SONRASI KORSE ÖNERİSİ OLANLAR ?

Merhaba.
Doğum sonrası ne tip korse kullanılmalı sizce ?
kilot gibi giyilip gögüse kadar olan korseler nasıl ? (kalçayıda toparlar mı acaba 🤪)
yada sadece göbeği saran korseler den mi almalıyım ?
Nasıl bir korse öneririsiniz ?
normal doğumdan hemen sonra mı takılmalı ?
gerçekten işe yarıyor mu ?

memnun kaldığınız korselerin linklerini paylaşır mısınız ?

teşekkürler
Ben doktoruma sormuştum korse almak istiyorum hangi tip korseler daha sağlıklı olur diye. Doğumdan sonra korse sağlıklı olmaz kesinlikle önermiyorum ama ille de kullanmak istersen 40 gün bekle bel kemiklerinin yapısı bozulmasın

Tüh yaa.. Ne bilim diğerini kullanmak zor olur diye düşündüm.. Bi de sezeryan sonrası korse diye aratınca hep o korseler den çıkıyordu en uygunu o olur sandım ama bende kvrılmasından şüphe ediyordum aslında.. Alttan üstten toplanır diye..
Kıvrılma da oluyor aşağısı tam oluşmadığından kalça üstünden kıvrılıyor... o korseyi kıyafetlerinin içine normalde giyersen çok hoş durucak gibi çok güzel sarıyor vücudu ama bizde göbek kaldığından toplanıyor işte.. yani ben bugun aldım yarın değiştiricem.. sizde bi deneyin bakalım :)

Merhaba.
Doğum sonrası ne tip korse kullanılmalı sizce ?
kilot gibi giyilip gögüse kadar olan korseler nasıl ? (kalçayıda toparlar mı acaba 🤪)
yada sadece göbeği saran korseler den mi almalıyım ?
Nasıl bir korse öneririsiniz ?
normal doğumdan hemen sonra mı takılmalı ?
gerçekten işe yarıyor mu ?

memnun kaldığınız korselerin linklerini paylaşır mısınız ?

teşekkürler

Ben doktoruma sormuştum korse almak istiyorum hangi tip korseler daha sağlıklı olur diye. Doğumdan sonra korse sağlıklı olmaz kesinlikle önermiyorum ama ille de kullanmak istersen 40 gün bekle bel kemiklerinin yapısı bozulmasın
Merhaba ben kullandim soyledigin korseden slip korse bide onun çift korseli olani var cok rahat kullanimli ve benim karnimi cok iyi toparladi double slip benimki oldukca kaliteli ve uygun fiyatlı bir sayfadan aldım. Tavsiye ederim. Derinkorse isimli bir sayfa

Doktor olan insanlardan tavsiye alınması daha doğru, doğumdan hemen sonra belden sıktırmalı korse kullanımının çok zararlı olduğunu söylüyor doktorlar. Yarım tayt şeklinde olan göğüs altına kadar gelen korseler sağlıklı olanlar. Ancak onların da kullanımı kullanışlı değil. Her lavabo ihtiyacında giy çıkar vs uğraştırıcı ama yapacak bi şey de yok gibi katlanmak gerek.

X