Doğum sonrası kilolar

gercekten işe yrıyosa bende kullanıyım ya bazıları mamnun degıldı bnede almamıştım o yuzden

geçmişe şöyle baktımda ocakta yazmışım 62 diye, şubat başı 59,5 açken demişim şimdi sabah kahvaltıdan sonra tartıldım ve 58,2 kg gördüm yani ocaktan beri nerdeyse 4kg yakın gitmiş ve dahada gidecek inşalah hedef 54 haydi bakalım

vermem gereken 20 kg var ben ne yapayım oğum yapalı 3 ay oldu 35 kg aldım 15 gitti kaldı yirmiiiiiii
çok mutsuuzm
sezeryanlıyım yüzmeye yazılıcam yazılabilirim demi

arkadaşlar lütfen zayıflama ilaçları kullanırken çok dikkatli olun,hapı bıraktıktan sonra tekrar geri alıyorsunuz ya da hormonlarınız değişiklik gösteriyor,biraz boğazdan kısalım birazda hareketle daha kalıcı kilolar verelim,yavaş olsun kalıcı olsun :hooray:kupaları birlikte kaldıralım

merhaba arkadaşlar.ben doğum yapalı 3.5 ay oldu 12 kilo fazlam vardı sadece 2 kilo verebildim.sezaryenle doğum yaptım.çok yaramaz huysuz bir bebeğim var sürekli kucağımda.aslında yemek yemeye bile vakt bulamıyorum ama buldukçada o kadar çok yiyorumki kendime hakim olamıyorum..çatlaklarımda çok fazla bacaklarım çok kötü kilomda var eski halimi çok özledim.boyum kısa olduğu için daha çirkin oldum...çok mutsuzum üstüne birde huysuz bebek eklenince berbat oluyor senağlama..eşim yanımda olamıyor işten gece 2 de geliyor...yani bebekle eşm ilgilensede biraz spor yapsam diyorum ama olmuyor.diyet yapsam emziryrum sütüm kesilir die korkuyorum...ooofff ooffff annelik ne zormuş..ne yapmalıyım :sm_confused:

kesinlikle bitkisel bir ilaç değildir.içindeki sibutramin maddesi dünyada bir çok kişinin ölümüne sebep oldu.işe yarıyor ama ağız kuruluğu berbat birşey.resmen yapışıyor dilin damağına.bebeğinizi annesiz bırakmak istemiyorsanız bu hapı içmeyin bence.
araştırın bakın kalp hızını arttırdığı için kalp krizinden ölenler çok oldu.

Gardenya canım ben den 2 kilo daha gitti :))))))))))))))
darısı sizlere kızlar..
emzrimiyorum sütüm bittiği için..
diyet ve spor yapıyorum...

Gardenya canım ben den 2 kilo daha gitti :))))))))))))))
darısı sizlere kızlar..
emzrimiyorum sütüm bittiği için..
diyet ve spor yapıyorum...

Canım senin adına çook sevindim benimde kilom 67 olmuş inşl bende vericem ama ben sandolozu bıraktım ve kendime bi defter tutmaya başladım.yediklerimi ona not ediyor kalorilerini hesaplıyorumve günde 110 kaloriyi geçmemeye gayret gösteriyorum:lepi:

herkese merhabalar bende doğum yapalı 20 gun oldu 110la doğuma gırdım suan 94 kıloyum.kendımı gercekten kotu hıssedıyorum..nasıl vercem 29 kıloyu önerıceğinız her turlu dıyet-catlakları yok etme bılgılerınıze ıhtıyacım var.emzırdığım ıcın katı dıyet yapamıycam ama bol sulu sebzelı proteın alınımlı bı lıste dusunuyorum.ekemek makarna tatlı yemıycem..bılgılerınıze ıhtıyacım var beklıyorum kızlarrr....

Ah bu kilolar (( 6 ay oldu doğum yapalı sezeryanle bi gram vermedim 10 kilo fazlam var hiç birşeyim üzerime olmuyor kışın sakladım kiloları ama yaz geliyor eyvahh... iştahımda çok yerinde abur cubur ..
ama yok bu böle olmaz verecem bunları

canım kiloları vermende sana kolay gelsin .Üzülme verirsin:lepi:

sağol arkadaşım yaz geldi kıyafetler artık ince olunca kilolar ortaya çıkıyor bende kafama koydum daha düzgün hatlı bir bayan olucam artık darısı herkese opuyorumnanaktan

54 le kalıp 75 le doğuma girdim.şimdi 59 kıloyum.5 kılo kaldı onu da hazırana kadar verıcem ınşallah.21 kg 3 ayda almadım ki.1 yıl dolmadan gıdıcek ınşallah hepsi.

selam arkadaslar bende 86 la bundan 3 bucuk ay önce doguma girdim,suan71 kiloya yeni düstüm,vermem gereken 11 kilo daha var,ikinci dogumda dahami cok kaliyor ne ,kizimdada 86 yla gitmisdim 3 bcuk ay sonra 65 kiloya düsmüsdüm

57 kg. ile tüp bebek tedavisine başladım.
58 kg. ile ikizlerime hamile kaldım.
75 kg. ile doğuma gittim. 17 kg. aldım yani.

4 gün sonra eve geldim 60 kg.ile

ama ne olduysa emzirme döneminde oldu 65 kg. kadar çıktım.
doğumdan 3 sene sonra 71 kg. gördüm.

Sonra sıkı bir diyetle 58 kg. indim.

Asıl emzirme döneminde aldım benohaoldumsmile

zaten bu külolarımızı bi aldıkmı veremiyoruz inşl hepimiz veririz arkadaşlar ama benim yavaş yavaş gidiyor kilolarım

kısslarr bende 65 hamile kaldım 80le doğum yaptım 5 kiloo doğumla gitti kalmıştı 75 yavaş yavaş kilolarım gitti ve ben 65 kiloya düştüm ama hedefim 60 kilo olmak bence kafaya takmamalı bebişler büyüdükçe kilolar gidiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…