• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası kilolar

Benimde 10 kilo kadar vermem lazım sabahları ballı limonlu su içiyorum, sandalozda aldım ama içemedim daha doğrusu bi faydasını göremeyince kestim çünkü sandaloz yerken sıfır şeker tüketmek gerekiyormuş, ben çay kahve içiyorum nasıl olcak?

Benim de 6 kilo vermem gerek, ama hayatımda daha önce pek diyet falan yapmadığım için nasıl kısacağım yemekten bilmiyorum...Normalde tatlıyı çikolatayı çok severim ama bugünden itibaren yememeye çalışıyorum..
Doğum yapalı 14 gün oldu, hamilelikte 13 kilo almıştım, geriye 6 kilo kaldı..
ınşallah sıkı diyetlere gerek kalmadan emzirerek veririm ama kilo versem de göbeğimi nasıl toplicam bilmiyorum:((
Sanırım bu kalan 6 kilonun 6 sıda göbek ve kalçamda toplanmış vaziyette:((
Eski pantalonlarımı denedim bugün, haliyle hiçbiri olmuyor..Hem moralim bozuldu hem de iyi oldu..Artık dikkat etmeye başlasam iyi olacak...
Bir de eve her gelen aman ye süt olur diye tatlıları börekleri getirmese daha kolay olacak işim...

Mavigün canım çay ve kahvene şeker koymadan içersen olur.....
evet kesinlikle tatlı yok...
ama canım çok çekerse 2 tane kayısı at ağzına ...

Dinamiss yeni doğum yapmışsın merak etme emzirerek kalan 6 kiloyuda verirsin...
göbeğin için takabilrsen korse yada bezle bağla canım...
tabi önce dr na sor...

nınım canım korseyi ben de düşündüm ama sezeryanliyim belki zararı olur diye korktum..Bu cumartesi doktora gideceğim sorayım, takabilirsin derse hemen bir korse alayım:)

Tamam canım zaten bekliyorum şimdilik, yarın kontrolüm var doktora danışacağım, korse takabilir miyim ya da spora yürüyüşe başlasam hafif hafif olur mu diye? Bakalım ne diyecek...

1200 kalorilik bir diyete başladım 1 hafta oldu bugün ...
900 gram vermişim 1 haftada.. :))))))))))))
ayrıca sandoloz ve sirke sabahları
haftada 3 gün 1 saat yürüyüş..
ve diyetim kalsiyum ağırlıklı...
bakalım bu hafta ne kadar vereceğim...
doğum sonrası 10 kilo fazlam var vermem lazım...
Canım diyeti doktormu verdi yoksa kendinmi buldun
1 günlük menünü yazarsan sevinirima.s
a.s

Kızlar ben bugün kontrole doktoruma gittim. 17 Şubatta sezeryan ile doğum yapmıştım..
Doktorum korseyi kesinlikle kullanma dedi, korseyi çıkardığın anda daha da kötü olur görüntü dedi..
Şimdiden hafif hafif yürüyüş yapabilirsin, ama mekik çekmeye 2 ay sonra başla dedi..

Son düzenleme:
Canım diyeti doktormu verdi yoksa kendinmi buldun
1 günlük menünü yazarsan sevinirima.s
a.s

canım benim eşim dr....
onun diyet kitabı var asistanlığından kalma...
o kitabı okurken buldu bu listeyi...
bu hafta da 700 garm vermişim...:lepi:

sabah 1 er salatalık ve domates yanına az penir yada 3 zeytin veya 1 haşlanmış yumurta (üçünden sadece 1 tanesi olacak ) 1 dilim çavda ekmeği
ara 1 bardak light ayran
öğlen sebze yada çorba salata 1 kaşık yağla, 1 dilim ekmek çavdar
ara küçük bir kase çörekotlu yoğurt light
akşam yine 1 tabak yemek öyle dolu değil ve 1 dilim kepek ekmeği salata
(ben haftanın 3 günü sadece salata yiyorum)
akşam yemeğinden sonra acıkırsam ya yoğurt ya meyve yiyorum...

bu arada sınırsız su ve 5i bir yerde çayı canım..
hı sabahları sirke sondoloz ayrıca yürüyüş haftada 3 gün 1 saat...

gardenya sende bir gelişme varmı ????????????
kaç kilosun ve vermen gereken kilo ne ?????????????
emzirmen bittimi ?????????????

of anam of bende ayni sorun var! kizim 5 aylik daha cokk kilo vermem lazim :( ama nasil anam! birde sezeryan ile dogum yaptim..gobisin hali igrenc:(

kızlar korse konusunda size katılmıyorumben doğum yapalı 7 ay oldu sezeryanla doğum yaptım hastanede taktım korseyi tabi doktoruma danısarak 15 kilo almıştım fakat şu anda göbeğimin eskisinden hiçbir farkı yok herşeyi yiyorum 56 kiiloyum 2 kilom kaldı ama korsenin çok faydası olduğunu düşünüyorum 2 ay taktım ben...

ben hamilelikte 22 kilo aldim fakat yirtik catlak pek olmadi hem genetik hemde gercekten cok iyi kremler kullandigima inaniyorum gorenler pek cocugum olduguna inanmazlar suan 52 kiloyum 4.ayimda 10 kilom gitmisti ustelik oyle diyet felanda hic yapmadim simdiye kadr .benim sirrim bol bol emzirmek (20 ay emzirdim)ve cok bol su icmek oldu hicbiseyimdende kismadim ustelik sezeryanla dogum yaptim

doğum yapalı 9 ay oldu.48 kiloyla hamile kaldım.hamileliğimde 25 kilo aldım.8 kilosu doğumdan sonra gitti.şuan 57 kiloyum.vermem gereken 9 kilo var.ben 50 olmak istiyorum.7 kilo versem tam süper olacak.

gardenya sende bir gelişme varmı ????????????
kaç kilosun ve vermen gereken kilo ne ?????????????
emzirmen bittimi ?????????????
canım ben 70 kiloydum 1 ay önce bende sandaloz sirke kürü kullandım ve şuan 67,5 kiloyumboshayallersmile ama vermem gereken 9 kilom var ama benim genellikle basen ve kalça sempatiksalakcinni
ama artık sandolozdan midem bulandı yiyemiuorum tiksindim ve öle kaldı kilo vermem ne yapıcam diye düşünüyorum:uhm: oooooooooofffff ooooooooooofff
bende acaba acai kullanan varmı diye merak ettim ama kimse bişey yazmamaış...:sm_confused:

62 kiloyla hamile kaldım 78 kiloya çıktım.şimdi 68 kiloyum.5 kilo daha versem yeticek bana.
kabonatlı suyu duydum ben.metabolizma hızlandırıyormuş.1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat.baya kiloa verdiyor dediler içeli sadece 1 hafta oldu hala faliyet yok.bebeğim 5,5 aylık.sabırsızlıkla 6.ayımı bekliyorum.ha birde lahana kapsülü içiyorum.onun hiç faydası yok gibi.bakalım kutunun içindekiler bitmedi daha ama çok düzenli içemedim.ama aynı kiloda sayıyorum.ne eksiliyorum ne artıyorum.tatlı ve ekmeği kesmeyi deneyelim bakalım.brde çalışıyorum.çok harektliyim ama olmuyorrrr :( sezeryanlılar takabilirmi sauna belt i acaba? göbeğim çok yokta popom ve bacaklarım kalınlaştı

ya peki bu doğumdansonra göbek arılmassa kalırmış bu bir şehir efsanesimidir ne olu öle olsun ben sarmadım ve 2 yıl geçti ama sanki 6 aylık abartmıyorum hamile gibiyiimmmm

kızlar bende rejim yapamayanlardanım ilaçla zayıflama yolunu seçtim fx15 kullandım 3 kutu bugün bitti .2. kutunun sonunda 8 kilo zayıflamıştım . ilk kutuda 3 , 2 de 5 kilo vermişim son kutuda noldu daha bilmiyorum .ama daha vermem geren kilom var 3 kutu daha sipariş verdim .ama emzirenler kullanamıyor . bende deneyen bi arkadaşımdan görmüştüm oda ilk kutuda beya vermişti.

kızlar bende rejim yapamayanlardanım ilaçla zayıflama yolunu seçtim fx15 kullandım 3 kutu bugün bitti .2. kutunun sonunda 8 kilo zayıflamıştım . ilk kutuda 3 , 2 de 5 kilo vermişim son kutuda noldu daha bilmiyorum .ama daha vermem geren kilom var 3 kutu daha sipariş verdim .ama emzirenler kullanamıyor . bende deneyen bi arkadaşımdan görmüştüm oda ilk kutuda beya vermişti.

bu ilacın kutusu ne kadar,peki yemeyi kıstınmı,bu ilaç bağırsaklarını hızlandırdımı yada sende işteh kaybı yaptımı?
ayrıca inşlh kilolarınızı geri almazsınız ,kilo vermenize sevindima.s

Back