Doğum sonrası kilolar

benim toplam verdiğim kilo 1,5 olmuş eeeh iyi sayılır 20 gündür.9 kilo fazlalığım var onlarıda bi virsem ne hoooş olacak

valla kızlar onu bunu bilmem asıl kilo son 2 ayda alınıyor onlarda fazla almamak için erken doğum bahanesi yapıyorlar
açık açık demiyorlarda erken kesim diye...çağlada öyle yaptı erken doğum bahanesi ile hemen sezeryan oldu bunların herşeyi yalan ayol..

arkadaşlar 64 kiloyla hamile kaldım.84 kilo doguma girdim.74 kilo dogumdan çıktım.
bebeğimi çok sık emzirdim su bile vermedim çünkü.tam 14 ay su içmedi.
doğumdan sonraki 8 ay kilo veremedim.bebeğim büyüdükçe kilo vermeye başladım.şu an 56 kiloyum oğlum 20 aylık hala emiyor.ve ben hala deli gibi yiyip içiyorum ama kilo almıyorum.
bol bol su içerseniz vücudunuz yaglarınızı suyla karıştırıp süt yapacaktır.çok sık emzirin.
unutmayın hamileyken bebeğimizi besleyebilmek için yağ depoluyoruz zaten.eğer yeterince su içmiyorsanız süt az olur ve kilo vermeniz zorlaşır.hergün bir bardak suya bir limon sıkıp için.onun da çok faydası oluyor.

çağla skel normal doğum yaptı arkadaslar:)havada kıskançlık kokusu vaaar:)cağla sıkeli savunuyrm ibi duruyor değil mi hayır arkadaslar onun yasam biçimini savunuyrm kadın uzun yıllardan beri mesleğinden ötürü diyetisyenle beraber sürekli zaten sunduğu proram da da söyledi cok uzun yıllardan beri kızartma yemiyormus sürekli herseye dikkat edyrms sağlıklı ve düzenli besleniyormus ilk aylarda bulantılardan ötürü yiyememiş proram aralarında da sütünü sağıyor alişan ağzından kacırdı bir kere:)bünye meselesi bende dün diyetisyene gittm 90 la doğuma grdm simdi 81m bizim yanlışımız ki bu bence hamilelikte sürekl herseyi yemek oldu simdi hersey yağ olarak duruyor doktorum sürekli söyledi bak hamişlelik herseyi yemek değildir dikkat et diye simdi anlıyrm her gittiğimde hep kilodan bahsederdi ben her ay 1 kg aldım ama o son ayyy işte hersey orda oldu ablam ikiz bebek doğurdu inanaın yanyana geldiğimizde ben ikiz doğurcakmısım o tek bebek doğurcakmıs gibi duruyordu..hamile arkadaslar kilonuza dikkat edinnnn

merhabalar sizde de oluyormu bilmiyorum emzirdiğim için mi onuda bilmiyorum ama ben sürekli atıştırmak istiyorum abur cubur hamilelikte 12 aldım doğumdan sonra 8 kilosu gitti emzirirken yeniden aldım vücudum inip şişmekten pörsüdü

nedir bu çilemiz bizim yaa...
aynaya bakmak istemiyorum, biryere giderken kaç tane kıyafet giyip çıkarıyorum göbek ve belim var benim, 54le hamile kaldım 68le doğum yaptım,bebeğim 9.aya girdi ve ben 60 61 arası gidip geliyorum eski kiloma dönemk istiyorum 54 55 falan olmak istiyorum emziriyorum diyette yapamıyorum
dolabımda daha etiketi üstünde aldıklarım var her defasında giyiyorum belim bidon gibi duruyor geri çıkarıp atıyorum ağlamak istiyorum,en son siyahlara bürünüp çıkıyorum ağlamaklı ağlamaklı :sinifsinif:
ben hamileliğimde bebeği hep aşağıda taşıdım dolayısıyla alt karnım kaldı gitmiyor giydiğim herşey iğrenç duruyor bacaklarım basenim zayıf bir göbek birde bel sanarsın hala hamileyim gördükçe intihar edesim geliyor aylardır karın ve alt karın için plates yapıyorum kaslarım yanana kadar hala aynı duruyor gram çekmedi yukarıya yaaaa

aynen canı sürekli atıştırmak istiyorum..özelllikle çikolata tatlı şeyler..onlar da olmadı mı reçel yiyorum..ve karın bölgem aynen pörsük pörsük geziyorum:)

valla ben anladım artık eski kiloya dönmek biraz bünye meselesi.bazıları hiçbişey yapmadan kilo veriyo ama kendilerinin uğraşlarıyla verdiklerini sanıyorlar:)) öyle kolay değil aslında.veren hemen verebiliyo ama benim gibi veremeyende veremiyo işte.15 ay oldu doğum yapalı şişliklerim ancak indi.yüzüm bile şişti 4-5 ay öncesine kadar( off zorr

kadın olmak zor anne olmak daha zor.heleki doğumdan sonra eski hale dönmez çook daha zor.irade meselesi belki de.ben de ondan yok maalesef.sigarayı bi günde bıraktım ama bunu yapamıyorum.çalışıyorum zaten.akşam evde çocuktu yemekti işti güçtü derken bişeye ne vakitim kalıyo ne dermanım( spor falan yapamıyorum.çok mu yiyorum desem hayır her gören de hayır yemiyosun diyo ama bu kiloda çakkıldımm.aç kalmam gerek galiba off offf

ben çok şımarık bir hamilelik geçirdim.şimdi bebeğim 5 aylık doğumdan sonra 10 kilo verdim,bidahada veremedim.şuan 15 kilo fazlam var.yaza kadar vermeliyim yoksa bunalıma girerim.bebeğim ek gıdaya geçsin hemen rejime başlıyacağım.çünkü böyle çok mutsuzum:sinifsinif:

Valla arkadaşlar benim 6 kilo fazlam var ve hafiften diyete başladım. Bebeğim 2 aylık napıyım valla sebzeyi artırdım marul falan. karbonhidratı azalttım ama bana öyle geliyor ki yediğimiz herşeyin bebeğe faydası var. bisküvi veya çikolatanın bile. yanlış mı biliyorm bilen varsa aydınlatsın.

ben 60 ile hamile kalmıştım. 86 ile doguma girdim.dogumdan 3.5 ay sonra tam 60 kiloya inmeyi başladım. duzenli yemek yedim.ama akşam 6-7 den sonra meyve dışında birşey yemedim. kilolar gitti.

seLam kizlar az cok iletilerinizi okudum çok karamsar cevaplar veriyorsunuz öncelikle dünyaya getirdiginiz bebeginizi düsünün bedeniniz onun için degisti sonra en fazla 12 ayda hemen hemen eski halinize dönebilirsiniz ben dogum yapali 15 ay oldu ama dogumdan sonra bir kaç ayda kilolarimi atmistim yalniz eski vucudumuzu bulabilmek pek mïmkün olmuyor ama kafaya takmayin düzenli beslenin ve en geç 20 den sonra hiç bir sey yemeyin egerki yemek arasi atistirmayi kaldirabilirseniz ve bol bol yürüyüs yaparsaniz kisa zamanda kilolariniz gider ..

çok yemekle değil çok sıvı almak sütü artırır ben bir ay önce ikinci oğlumu doğurdum şu an ekmeği azalttım bol sebze meyve yiyiyom ama bol sıvı alıyorum az şekerli hoşaf çok süt yapıyor birde bol bol çorba için çikolatadan uzak durun biraz zor oluyo ama zamanla alışıyor insan şimdi 3 kilo fazlam var göbek içinde 3 ayınız dolunca egzersize başlayın plates yapın ilk oğlumda karnım daha büyüktü plates sayesinde o sarkıklık gitmişti gene yaparım gene gider inşallah.hepinizin evinde bilgisayar var açın plates videoları yapın hergün on günde farkı hissedeceksiniz emin olun

kızlar ACAı zayıflama hapını kullanan varmı varsa lütfen yazsın bu ACAı yazısına baktımda emziren annelerde kullanabiliyormuş ve üstelik 1 ayda 4-6 kilo diyor..

kızlar ben artık akşam yemeğinden sonra sadece meyve yiyorum bazende çay içiyorum onun dışında pasta tatlı falan hiçbişey yemiyorum,gündüzleri ekmeğide azalttım, aynı zamanda emziriyorum süt sıkıntım olmadı, önceden tokken 62 kg oluyordum şimdi tokken 60 sabah açkende 59,5 falan çıkıyorum 2 kg farketti ve göbeğimde biraz küçüldü hırs yaptım bu göbek gidecek :lepi:

arkadaşlar biyolojik zayıflama bandı diye bir ürün çıkmış..
ayda güya 8-12 kilo arası verdiriyormuşşş...
geçen tv de gördüm..
hepte 8-12 kilo verdiyor bunlar..
neyse kullanan varmı ???????????
göbekten vermek istiyorsa bandı göbeğine , basenden vermek istiyorsa basene yapıştırıyormuşsun..
dikkatimi çekti dün...sorayım size dedim....

ben yeni duydum ilginçmiş acaba deniyen varmıdır, lütfen deniyen arkidişler bizleride bilgilendirin lütfena.s

1200 kalorilik bir diyete başladım 1 hafta oldu bugün ...
900 gram vermişim 1 haftada.. :))))))))))))
ayrıca sandoloz ve sirke sabahları
haftada 3 gün 1 saat yürüyüş..
ve diyetim kalsiyum ağırlıklı...
bakalım bu hafta ne kadar vereceğim...
doğum sonrası 10 kilo fazlam var vermem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…