• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası kilolar

Offfff bu kilolar offff. 54 le hamile kaldım 67 ile doğuma gittim.Bi ara 58e düştüm ama şimdi 60 oldum. Böle giderse tekrar 67 olcam.Göbek desen kocaman.Oğlum 3.5 aylık oldu sezeryanla.Bide doğum sonrası bi bel ağrısı oldu noldu bilmiyorum doktorada gitmedim ama eğilip kalkarken canım yanıyo. Mekikte çekemiyom.Diyet yapamıyom.Evin içinde paspal paspal dolaşıyom işte.Depresyondayım imdaaaaaaaaaaaaat

siz yine doğumla bu hale gelmişiniz ben evli bile değilim oturduğum zaman göbeğim 3 kat oluyor:kedi:, oy oyyy bende çooook dertliyim
Sizde bence verirsiniz daha bebişiniz 3,5 aylıkmışa.s
canım bi 5 kat daha çıkarsın nasılsa depreme dayanıklıdır:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bende bayramin birinci günü dogum yaptim, herhalde rekor bende hamilelilikde 24 kilo aldim akannehir
Allah'ima cok sukur, normal dogum yaptim. 63 Kilo ile hamile kaldim ve doguma 87 kilo ile girdim :( Dogumda 8 kilosu gitti :)
Bebegim ise: 3.820 Gram _58 Cm dogdu =)
Suan, toplam olarak 19 kilo verdim kizlar daha yeni 1 ay oldu dogum yapali.
Ki, Allah'in her günü muhallebi yapiyorum, amannn sütüm olsun diye inanilmaz (nefret dahi ettigim ) herseyi kizim icin yiyiorum ki dikkat dahi etmiyorum, etsem hepsini veririm ama, yeterki kizima iyi sütüm olsun o doysun diye suan umursamiyorum dahi.
Zamanla, düzelicek kizlar hersey. Hiiicc kafaniza takmayin, Rabbim baska dertler vermesin.

maşallah canım tam tosuncuk benimkide 12 kilo almama rağmen birde erken doğdu 3.110 gramdı ama seninkinin boyu baya uzamış iyi beslenmişsin hamileyken

Offfff bu kilolar offff. 54 le hamile kaldım 67 ile doğuma gittim.Bi ara 58e düştüm ama şimdi 60 oldum. Böle giderse tekrar 67 olcam.Göbek desen kocaman.Oğlum 3.5 aylık oldu sezeryanla.Bide doğum sonrası bi bel ağrısı oldu noldu bilmiyorum doktorada gitmedim ama eğilip kalkarken canım yanıyo. Mekikte çekemiyom.Diyet yapamıyom.Evin içinde paspal paspal dolaşıyom işte.Depresyondayım imdaaaaaaaaaaaaat

o bel ağrısı bende genç kızken ameliyat olmuştum ondan sonra kalıyor vücut ameliyat esnasında kendini fazla kasarsa oluyormuş ben bir sene eğildiikten sonra doğrulamadım sonra geçti kendi kendine fazla ağır kaldırma sakın ben birde ağır kaldırmıştım ondana sonra daha çok oldu

Hadi yaa.Bende acaba fıtık başlangıcı falanmıki diye düşünmeye başlamıştım.Aman geçsinde 1 sene dayanırız artık napalım. :(

kızlar ben dogumdan sonra verdıgım kıloları aktım almaya baslıyorum..tatlıyı kestım..gece yemıyorum..sütümde yetıyor bebegıme..sanırım tatlı ve ekmek kılo yapıyor.. suan 60 kıloyum 55 e düşmek için cabalıyorum. ama 6oda sabıtlendım kac haftadır.. yersem hemen 62 oluyorum...
bogazımızdan kısmadıkca kılo gıtmıyor...humana ıcıyorum bende sureklı

sütüm bitti bende yeni rejime ve spora başladım...
ayrıca sandoloz ve sirke kürünü deniyorum..
4 kilo gitti...
dada yolum uzun , vermem gereken 11 kilom var..
mayısa kadar 55 olmam gerkiyor....................
inşallah...

ne 60ı ne 70 i yaaa,
ben doğumdan 10 gün sonra hamilelikte aldığım 16 kiloyu vermiştim,
oysa şimdi gittikçe şişiyorum yaaa,
geçen gün bi alışveriş yapıyım dedim,kendimden iğrnedim,
üzerime düzgün bir şey giyemiyorum,
bi kafamdaki tokalar sabit sanırım onun dışındaki hiçbişeyim olmuyor..

bende yeni tartı aldım bunu yakından takip edeyim diye tartıldım ve 60 ile 61 arasında gidip geliyorum, 54 ile hamile kalmıştım 68 e yakındım doğumumda kırkım çıkmadan 56 olmuştum sonra nolduysa 60 oldum ya bebeğim 8 aylık nasıl olacak bu yaaaaa :gitme:
bide regl olmaya yakın göbeğim kocaman oluyor sanki bende bir şişiyorum regl başlayınca iniyorum sanki göbekte biraz iniyor amaaa çok değil bu göbek nasıl gider karın kaslarımı çalıştırıyorum ama hala tık yok :uhm:

Herkese merhaba

Ben 45 kiloyla hamile kaldım ve 68'le doğuma girdim şuan 7 ay oldu doğum yapalı ama doğumdan sonra sadece 8 kilo verebildim. Benim merak ettiğim şey regli olmadım acaba regli olduğumda biraz da olsa kilo verebilecekmiyim . Soruma cevap verirseniz çok sevinicem:asigim::asigim::asigim:

Herkese merhaba

Ben 45 kiloyla hamile kaldım ve 68'le doğuma girdim şuan 7 ay oldu doğum yapalı ama doğumdan sonra sadece 8 kilo verebildim. Benim merak ettiğim şey regli olmadım acaba regli olduğumda biraz da olsa kilo verebilecekmiyim . Soruma cevap verirseniz çok sevinicem:asigim::asigim::asigim:

canım ne kadar zayıfmışsın hamile kaldığında bence sen verirsin baksana 8 kilon gitmişa.s

sütüm bitti bende yeni rejime ve spora başladım...
ayrıca sandoloz ve sirke kürünü deniyorum..
4 kilo gitti...
dada yolum uzun , vermem gereken 11 kilom var..
mayısa kadar 55 olmam gerkiyor....................
inşallah...
keşke denediğin kürün ölçülerinide verseymişsin birde elmamı yoksa üzüm sirkesimi bunuda yazarsan sevinirim...Ben tek sirkeyi denedim ama başarılı olamadım bide senin kürü denim:dance:

Kızlar yaa acaba hafif çaplı bi rejim yapsam sütüm azalırmı .Mesela ekmeği falan kessem yerine bol bol yeşillik yesem.Bu nur topu gibi göbek erirmi sizce.Mekik çekemiyorum sezeryan oldum.Sadece yarım saat bantta yürüyorum. Bi akıl verin delirecemmirmirmirmir

54 ile hamile kaldım 75 kiloyum suanda profilde resmim var merak eden bakabilir resmen bei gören tanımıyor ve ben daha 33 haftalığım doum sonrasında napcaz bilemiyorum

keşke denediğin kürün ölçülerinide verseymişsin birde elmamı yoksa üzüm sirkesimi bunuda yazarsan sevinirim...Ben tek sirkeyi denedim ama başarılı olamadım bide senin kürü denim:dance:

canım sen süt veriyosan yapma bu kürü...
sandolozu aktardan aldım (misket büyüklüğünde) bir parça alıp ağzımda çiğniyorum kum gibi oluyor arkasından (ballı elma sirkesinden 1 tatlı kaşığı 1 bardak ılık suya koyup karıştırıyorum) sirkeli suyumu içiyorum..
hiç bie şekilde tatlı yememek lazımmış..
diyet bölümüne bak orda bir sürü arkadaş böyle zayıflamış...

Kızlar yaa acaba hafif çaplı bi rejim yapsam sütüm azalırmı .Mesela ekmeği falan kessem yerine bol bol yeşillik yesem.Bu nur topu gibi göbek erirmi sizce.Mekik çekemiyorum sezeryan oldum.Sadece yarım saat bantta yürüyorum. Bi akıl verin delirecemmirmirmirmir

bence ekmeği kesmende bir sakınca yok ama sen birde bol bol çorba iç ve yeşilliğe tam gaz devam et.....sütün kesilmez korkma çünküm ineklerde sadece ot yiyor kesilseydi onların kesilirdidelikafaduldendelikafadulden

canım sen süt veriyosan yapma bu kürü...
sandolozu aktardan aldım (misket büyüklüğünde) bir parça alıp ağzımda çiğniyorum kum gibi oluyor arkasından (ballı elma sirkesinden 1 tatlı kaşığı 1 bardak ılık suya koyup karıştırıyorum) sirkeli suyumu içiyorum..
hiç bie şekilde tatlı yememek lazımmış..
diyet bölümüne bak orda bir sürü arkadaş böyle zayıflamış...

yok ben emzirmiyorum,birşey daha sorucam sandozun tadı nasıl,birde günde kaçkere içiyorsun ve açkarnınamı...bunlarıda yazarsan sevinirima.s

bence ekmeği kesmende bir sakınca yok ama sen birde bol bol çorba iç ve yeşilliğe tam gaz devam et.....sütün kesilmez korkma çünküm ineklerde sadece ot yiyor kesilseydi onların kesilirdidelikafaduldendelikafadulden

Doğru valla bahar gelsin kendimi meraya salacam:roflol::roflol:

ben de 48 ile hamile kaldım doğuma kaçla gittiğimi bilmiyoırum en son 65 i görmüştüm. şimdi 1 aylık olduk ama ben 56-57 de sabitlendim sanki offf nasıl vercem bu 8 kiloyu. tabi birde hamilelikte oluşan selülitler var onları hiç aklıma bile getirmek istemiyorum.
sütüm kesilirse diye diyet de yapamıyorum fazla yeşillik de yemiyorum marul ve türevleri gaz yapıyormuş maydanoz sütü azaltıyormuş.
sütü etkilemeyecek bi formül var mı acaba?

yok ben emzirmiyorum,birşey daha sorucam sandozun tadı nasıl,birde günde kaçkere içiyorsun ve açkarnınamı...bunlarıda yazarsan sevinirima.s

canım tadı kötü değil..ağaç balı vardır ya onun tadına benzettim..
zaten kum gibi dağılıyor ağızda.
sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce açkarnına
önce sandoloz ardından sirkeli su..
sandolozu aktardan aldı eşim biraz pahalıymış 100 gram aldırım...
ama bazen unutuyırun akşamları almayı..
kesinlikle tatlı birşey yenmeyecek
yenildiğinde etkisi kayboluyormuş..
birbirimize destek olalım zayıflamak için..olumunekankayizsmile
sevgiler...

Back