- Konu Sahibi gardenya02
-
Aynen canım 1yılı buluyor....
birde süt olsun diye yemediğim şey kalmadı..
e tabi onlardan dolayı 4 kilo daha almıştım...
yani yemeseydim şuan eeski kilomda olacaktım..
(hergün 1 poşt kuru maya içiyordum ığğğğ ne zordu onu içmek )
3 ay önce doğum yaptığımda 85 kiloydum. 10 kilo verdim. 75'de takılı kaldım. Haftalardır veremiyorum. haftada 3 gün Pilates ve 1 gün aletli cimnastik yapıyorum. Emzirdiğim için diyet yapamıyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen sütüm azalırsa süt kesilecek diye korkudan yemenin dozunu kaçırıyorumNoolacak böyle 75'de takılı mı kalacam bilmiyorumkismile daha 13 kilo vermem lazım ühhhüüüü 2 ay sonra işe başlıycam. Yeni giysiler almak istemiyorum. Büyük büyük bedenler, çuval gibimafoldumben
mafoldumben:1no2::dance:spor da fayda etmiyor artık. Nedense tüm zararlı yiyecek ve içecekler lezzetliaynı ben!!!
85 kilo dogumda, 75 kilo takılı kaldım...
Evlendigimde (ne kadar kiloluyum dedigim zaman) 64tüm. 11 kilo vermem lazım, ama sürekli yiyorum. 6 ay oluyor dogum yapali, bogazimi istahimi durduramiyorumsimdi de moral bozuklugundan uykum kacti, gectim bilgisayar basina...
geceleri uyuyamıyorum sinirden artık...
kalkıp daha devam ediyorum yemeye sonra, iyi mi?
bi sihirli degnek olsa, bütün zararli yiceklere karsi istahimi kapasa...
valla 14 ay oldu doğum yapalı 10 kilo üstüme yapıştı kaldı
iştahım pek yok yemiyorum hala emziriyorum ama yok anacım ya gram gitmiyor
herkes adet olunca zayıflarsın desede umudum gittikçe kayboluyo
bende 6 ay oldu doğum yapalı ve 64 ila baslayıp 83 ile doğuma gittim ve 14 kilo verebildim oda saat 7 den sonra yemiyerek ve bol yürüme,platesle .bakalım okullar açılana kadar kilo verebilecekmiyim
.ilk çocuğumda 4 kilo kalmıstı üzerimde bunları venirim insallahhh...vede hepimizz
ben de 70tim hamilelik öncesi, bende de 5-6 kilo fazlalık kaldı, ben bu halimle kendime aynada bakamıyorum... Geceleri kalkıp oturup sinirden ağladığımı bilirim...
Emzirme dönemi bitsin, ondan sonra belki isveç diyeti filan yaparım, bilmiyorum. Belki de emzirmediğimizde iştahımız da eski haline döner. Ben 3 kişilik filan yiyorum galiba, kendime hakim olamıyorum.
Sen daha yeni dogum yapmışsın, biraz moralini yüksek tut, sütün kesilmesin. belki de emzirdikçe kilo verenlerden olursun (ben olamadım öyle).
senin az kilon kalmış
inş verebilirim ama şöyle bir diyet buldum burada belki onu uygularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?