- Konu Sahibi gardenya02
-
sana katılıyorum.Yürüyüşle ve akşam bişey atıştırmazsak bu kiloları verebiliyoruz.Bide emziriyorsak daha da kolay vermek.Ben başladım.Akşam 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum,yürüyüşüme de gidiyorum,hatta kızımı eşimi alıyorum beraber gidiyoruz.Bi de son iki gündür yeşil çay içiyorum.Bakalım sonuç ne olacak?durabildiğin zaman ne kadar oluyor mesela... tam bu meseleyi araştırmayı düşünüyordum senin tarifini gördüm.
karnım çok yumuşak ve çatlaklarımvar dediğin gibi...sezeryan yeride kabarık bi şekilde duruyor.acaba zamanla geçermi ki...
zayıflamanın formülü çok basit...aynen denildiği gibi 6 ya da yediden sonra hiç bişey yeme...sadece su iç.gün içersinde en azından bir saat yürü ya da yapamıyorsan evde basit egzersizler yap.(ama yürüyüş çok etkili).gün içersindede istediğini ye...
eğer üzerine tam manasıyla düşüp yapmış olsaydım bir haftada tam 3 kilo verebilirdim.ama iki haftada iki kilo buda iyidir :)))
bekle beni 55 ben geliyorum.
ben karnıma limon suyu ile türk kahvesini karıştırıp sürüyorum streç ile sarıp korse giyiyorum durabildiğim kadar durup iyice lifleniyorum çatlaklarım baya azaldı.Bende işe yaradı.her banyo öncesi yapıyorum.
arkadasimi ziyarete gittim 2 hafta olmustu dogum yapali 15 kilo almisti 10 dogumda gitmis
sanki hic dogum yapmamis gibi eski pantolunu giymisti
gobegide dumduzdu sasirdim kaldim gozumla gormesem inanmazdim cidden
bakalim ben ne durumda olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?