doğum sonrası kilolar ne alemde

aşkitocum boy kaç canımm..kaç kg ile hamile kaldınn...benn herşeyimle destekliyorum seni..süt vermiyorsun sanırımm..diyet biizm için ancak 9 aydan sonra başlar sanırım..tam yemek yemeğe başladığı zamanlarda şimdi bir öğün atlasam bile sütüm etkileniyorr...

boyum 1.62 ( hamile kaldigim kilo 84 .. hamile kalmadan önce kilomu zirvesindeydim yani .. 4 yilda 30 kilo almis bulunuyorum .. hamilelikten sonra kalan kilo 6.
hedefim 62 kilo ..
allah yardim ederse 1 ay da vermek istedigim kilo sayisi 7 kg ..
4-5 ay da insallah hedefime ulasirim ..

henüz 24 yasindayim ve gencligimi kilolu olarak gecirmek istemiorum

canımm benim...kilolu başlamışsın benim gibi hamileliğe..yaşıında çok gençç...aniden kilo verirsen kat kat alıyosun..sistemini oturtt ayda 3-4 kg iyi yavaş yavaş bünyeyi alıştıra alıştıra ver..çünkü birden verdiğindee.vücut kendini savunmaya geçiyorr..kilo vermek yerine aynı kiloda az yemekle kendini fixliyorr..sen biraz diyet birazda jimlastikle halledersin...hele yazınn..al efeyii gezmelere çık arabasıyla o arabada sen yürüyerek..çok kg verdiriyorr..benimkiler ikiz gibiydi..onlarla gezmektenn...çok kg vermiştim...

ben normalde 70kg idim..hamile kalmadan önce çift tatil...beni mahvettii..tatailde tıkınmaktan.yan gelip yatmaktan 5 kg aldımm...

75 kg ile hamile kaldım boy 172.....90 kg ile bitidim..10 kg si gitmişti şimdi 1 kg almışım..81 kg yım...idealim 70 ama 68 69 bend eçok güzel duruyorr..anlayacağın bir 10 kg varr.inşallah veririmm.ama süt işi kötü...ancak yemek yemesi hzılanınca kg verebilirimm..

be kaç kiloyla hamile kaldığımı tam olarak ilmiyorum bi kısa kot eteğim var o bana tam oluyodu hatta bol oluyodu birazcık
geçen giydim oluyo ama sıkıyo biraz suan 80 kiloyum boyum 1.63 demekki ben hamile kalmadan once 75 falandım hamileliğimi 97 kgla bitirdim tam 17 kilo gitmiş halada yediklerime dikkat ediyorum ama bigram gitmiyo emzirmesem bi azimle başarıım diye düşünüyorum evde koşu bandıda var ama vakit yok ama göbeğimi erittim mekikle falan tek sıkıntım şu koca popom kaldı gerçi o hep kocaydı ama şimdi daha feci popoma geçen kıyafet bulmakta zorlanıyorum inşallah zayıflayacağımız günler gelir arkadaşlar

benim boyum 1.68
62 kg ile hamile kaldım. 78 ile bitirdim. şu anda 65 kg ım. aslında boyuma göre normal ama ben doğum öncesi olan 62 ye inmek istiyorum. 62 tam ideal oluyodu. bir keresinde 59 a inmiştim herkes ne oldu sana dedi. hastamısın falan muhabbeti başladı :roflol: ama cidden o zaman yüzüm falan içine çöküyo ii olmuyo.
şimdi şu 3 kg ı bi versem yeter bana hihoyyyt

ooooo sende canımcımm..b,z okadar olsakkkk...daha ne üsterükk..verirsinn..merak etmee...3 kg nerdirki sen kıyafetlerine sığarsın ..ben bir sığsam kıyafetlerime ..bir sürü kıyafet var yeni kıyafet almak istemiyrumm..ben onları giyeceğumm...kısmet olursa..

canım vereceksen ben alayım sekerım o 3 kıloyu:roflol::roflol:
ıyısın canım yaa cok da verme dedıgın gıbı yuzun ıcıne cokuyor kotu olur sonra tansıyon sorunu yasarsın
benım tansıyon sorunum var zayıflıktan dolayı mesela bıraz kılo almak ıcın ugrasıyorum bende
takma bence ıyısın
hem yaz gelınce cocuk buyudukce kılo verılıyorum canım

istediğin kilo olsun şekerim, burda vermek isteyen çok kişi var, biz gayet cömert garularız ona göre :roflol: :roflol:

Ne güzel herkez 3 5 kilodan bahsediyor benim tam tamına 13 kilo fazlam var.şu an 61 kiloyum 48 kiloya inmem lazım eski kıyafetleri sığmam için.hepsi 34 ve 36 beden o yüzden onlara girmem benim için hayal gibi bir şey.şimdilik eşofmanla takılıyorum bakalım ilerde ne olacak.

ne zaman dogum yaptın canım
verırsın daha
ben ıkıncı kızımda 22 kılo aldım ve 5 kılosu kaldı sadece 45 kıloyum su an
bende 3 4 kılo almak ıstıyorum
2 cocukla bellı yastan sonra cok zayıflıkta olmuyor
ıs guc cocuklar kosturmaktan yoruluyor ınsan

11 temmuz 2008 de doğum yaptım.tam beş ay oldu.ama rejim yapamıyorum çünkü oğluşuma sadece anne sütü veriyorum.

ben lisede bile 45 olmadımsırnaşık şeykemiklerim irii
zayıflasamda çok zayıf gibi görünmüyorumm..at kibi hatunsun diyolarrkaydirigubbakcemile3:1rolleyes::roflol:

canımsın yapı meselesi biraz bu.
dediğin gibi kemiklerinde etkisi var, boyun etkisi var.
1.50 olan birisinin kilosu ile 1.75 olan birinin kilosunu eşdeğer tutamayız ki dimi
mesela ben 59 olunca yüzüm çöküyo hayatta 50 kilo falan olmama imkan yok. benim ideal kilom 60 ile 65 arası ama ben 62 de karar kıldım öyle iyi.
o nedenle herkes kendi boyuna ve kemik yapısına uygun kiloyu baz almalı.

benimde boyum1.57 hamile kalmadan önce 50 idim.doğuma 65 le girdim.şuan hala 61-62 arası gidip geliyorum(((

ayy cimcime ne kadar kilolusun yaa .. komplekse gir bence :roflol:

siz kafami buluyosunuz allah askinaa klava:
burda 90 kiloyuz diyoruz yaaaaaaaaaa

iki günde 1 kilo gitti.
belirli bir diyet uygulamiyorum .. herseyden ölmicek kadar yiorum.´ve istah kapatici haP kullaniyorum..

ro_se17 kıs çok güzel düzenlemişsin eline sağlık.
ama benim hamilelik sonu kilom 78 di canım. birde bebeğim şu an 4,5 aylık.
umarım bu listedeki kilolar 1 ay sonraya düşmüş olur :teytey:

askitocum girdim komplekse çıkamıyorum ne yapcam bilemiyorumm.bel çevremi söylesem dudağınız uçuklar.
ro_se17 ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…