• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası kilolar ne alemde

kızlar bende sabahları 70 kiloyum ama akşamları 71 falan oluyo valla çok zor gidio kilolar sabahları plates yapıyorum tatlıyı kesemesemde eskisi kadar yemiyorum ama çok zor gidio kilolar bi 10 kilo daha versem yaza kadar başka bişey istemiyorum valla...

ben de 163 cm ile 53-54kg idim, 70 kg ile doğum yaptım. şimdi 64-65 kg oldum. :( zayıflamak için hiç bişey yapmıyorum. yaza kadar kendiliğinden eski kiloma yaklaşacağım umudunu taşıyorum. bakalım neler olacak!!

bu arada ( Abonman ) adlı arkadaş dikkatimi çekti. hamilelikte hiç kilo almadığı gibi 2 kilo vermiş. nasıl oluyo bu anlamadım bi yanlışlık olmasın... fisfisfis

bebek kilo aldıkça kendisi kilo vermiştir belki diicem ama bu işte sadece bebek yok, plasentası var suyu var,bilmem bende anlamadım. :uhm:

askito ciddenmi kııı allah azim versin bacım inş. hadi bakalım sonunda cesaret etmişsin :)

kızlar bu arada 6 aydan sonra zayıflamaya baslarsın derler ya öyle sanırım benim göbiş inmeye basladı bi beden kücüldüm bugün hemen sıkılaştırıcı inceltici bi krem aldım nivea Q10 plus zayıflarken porsumuş derimiz olmasın sıkılaşsın demi amaaa:lepi:

Askitoo...nettin sen güzelim....eriyonn buz gibi...bu hızla gidersen buharlaşacaksın....a.s:roflol::dilcikar::dilcikar:

şu doğum sonrası toparlayıcı korselerde varmış ya, onlardan kullanan oldumu? ben ilkinde kullanmamıştım ama göbekte kendiliğinden gitmişti. şimdide kullanmadım ama biraz duruyo göbek. aceba bundan sonra kullansam faydası olurmuki??

ben 2 ay kullandim faydasini görmedim..

kizlar herseyden azar azar yiorum. sagligimdan olmak istemiorum. sporda yapmaya basladim.

ben 2 ay kullandim faydasini görmedim..

kizlar herseyden azar azar yiorum. sagligimdan olmak istemiorum. sporda yapmaya basladim.

en iyisi o zaten. valla bende herşeyi yiyorum. az önce tatlı bilenem yedim :roflol:
bugün sabah uyanır uyanmaz tartıldım. kıyafetimle tartıldım, 1 kilo vermiş görünüyorum ama kahvaltıdan sonra yine kıyafetle tartıldım kilo vermemiş görünüyorum, yaf 1 kilomu yedim ben kahvaltıda :roflol: :roflol:

en iyisi o zaten. valla bende herşeyi yiyorum. az önce tatlı bilenem yedim :roflol:
bugün sabah uyanır uyanmaz tartıldım. kıyafetimle tartıldım, 1 kilo vermiş görünüyorum ama kahvaltıdan sonra yine kıyafetle tartıldım kilo vermemiş görünüyorum, yaf 1 kilomu yedim ben kahvaltıda :roflol: :roflol:

canımcım sabaha kadar ve sabah kalktığında çiş ve süt emziriyorsun onlarla gidiyor 1 kg bende 80 geliyorum sabah iyi diyomm..kahvaltıdan sonraa... 81 çekiyomm..yok böle bişeyydelikafadulden:roflol::sm_cool:kafamçokkarıştı

sözde dün ben de başladım diyete. aslında diyet demek istemiyorum öyle olunca uymak istemiyor insan. sadece dikkat etmeye çalışıyorum. bundan 3 sene önce daha o zaman eşimle nişanlıydık akupunktura gitmiştik kilo verebilmek için o iğneler hiçbir halta yaramamıştı ama dr un yanında verdiği diyet işe yaramıştı ordaki diyete göre akşamları sadece çorba ve istediğin kadar salata vardı. şimdilik ona başladık eşimle tekrar. kahvaltımı kısmıyorum öğlen de şöyle böyle yiyorum akşamda işte bunu yapıyorum iyi de doyuyorum hani.ben çok tatlı yerim onun yerine de sütlü tatlı yapmaya başladım evde inşallah işe yarar.CADIARZU ha bi de mekiğe başladım.bakalım şaptım şeker olacak mıyım;)

Allah kolaylık versin canım.ben henüz diyete başlayamıyorum.emzirdiğim için.şimdide canım bir pasta çektiki sorma gitsin.gidip alayımda yiyeyim bari.hadi sende gel beraber yiyelim.:))))

valla ben diyet yapmadan eski kiloma döndüm ama bu durumdan şikayetçiyim birz kilo kalsa iyi olurdu çünkü ben çok zayıfım...................

arzu ne varda ne vercenn senin kadar olsamm heçç sorun etmem hee.. aynı boydayız nerdeyse sende heç kg yokk...

Back