• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası kilolar ne alemde

cuma gününden itibaren step ve mekik cekmege basliorum.. bogazimdan kesemedim ama artik spora baslamam lazim ..
yasimiz daha cok genc kizlar bisiler yapmaliyiz..
60larda olan arkadaslar allah askina buraya yazmayin :oklava:
ben o kilolara düssem allahtan baska ne isterimm

beni de ekleyin bari... doğum öncesi 63, doğum 81, şuan 72 kiloyum. biliyorsunuz ben çok şişmiştim. bu giden kilolar o şişlerin inmesi sonucu oldu zaten. yoksa hayatta veremezdim. isteğim evlendiğimdeki kilom olan 53'e kadar inmek ama bu bir hayal sanırım. 60 olsam yeter bana...

9360.jpg
[/url]

melisim bende şoke olmuştum sevındım yanlış yazdığına..ezgibocum ekledım canım seı lısteye idealıne ulaşmış sayılırsın artık bı kılodan zarar gelmez onu ınat olsun dıyemı yazdın ulenn bızeeee:))))

yok canım ne inadı öle yazdım işte............................................

6837.jpg

küçükanne canım sen nasıl becerdin o kiloya çıkmayı hamılyekn bile daha zayıfmışsın valla bravooo:roflol:a.s.

hamilelikten önceki kilo 62,
alınan kilo 23
hamilelik sonu kilom 85
şuanki 71
idealimdeki kilo 58"hayallll"
bebeğim 3.5 aylık
boy 1.62

burda güzelim liste var siz nerlerde kilo yazışıyorsunuz gelin bakem lıstede olmayanlar yada ekli olanlar kilolarınızı düzenlıyek hep bebişlerden bahsetmeyın acık kilolardan konuşakkk askıto senın mekik işi ne oldu bacummmm:)))))))
7572.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben artık kafaya taktım kilo vermeyi.
1 saat yürüyorum bi de nivea body cdsini yapıyorum. Yediklerime dikkat edemiyordum iradesizim abur cubur yiyorum. Bunları kesmek için motive olmak için bugün zayıflama yarışmasında 13.takıma üye oldum. Rejim yapmayacağım kızım sadece anne sütü alıyor, sadece abur cuburu keseceğim spor yapacağım bakalım sonuç ne olacak. İşe başlamaya 1,5 kaldı ben hala hamile pantolonlarımı giyiyorum, inatla da almıyorum eskilere gireyim artık. Emzirme kilo verdirir lafına artık inanmıyorum :(

değişen bişey yokki rosee aynenn kilolarla yaşam devam ediyorsenağlama...ek gıda ve regli bekliyoss imşallahhh verecezz ben umutluyumm:roflol::dance::roflol:kaydirigubbakcemile3..arkadaşlarada dedimm..verecemm eski kg ma döncemm bikinili resmimi koycamm:):sm_cool::roflol:

benide eklersen sevinirim rose cim...bana kizcaniz ama 60 altindayim......

hamile kaldigim kilo 53, 17 kilo aldim,70 dogum yaptim,su an 59 kiloyum,bebisim 4.5 aylik,idealimdeki kilom 54-55, boy 1.63....cokacimcoook:lepi:

ay kıslar bana kilo demeyin.bugün istanbula annemlere geldik burda kalıcaz 15-20 gün.herkes çok kilo aldığımı söylüyorsenağlama.iyice moralim bozuldu yaa.bekarken 52 kiloydum şimdi 65 kiloyum :((
doğumdan önceki kilom 61 hamilelikte aldığım kilo 7 doğumdan hemen sonra tekrar 61 oldum.ama sonradan aldım.idealimdeki kilo 58.çok zayıflıkta bana yakışmıyor 58 iyidir.ben hem çok yiyorum hem abur cubur yiyorum.tatlı krizine giriyorum resmen.hep yedikten sonra rejim yapmaya karar veriyorum canım tatlı isteyince rejim aklıma gelmiyor.:icecream: düşünün sabahın köründe kahvaltı bile yapmadan kendime muhallebi yapıp yiyorum cokacimcoook sonuç olarak 7 kilo vermem lazım.çok değil aslında ama benim gibi tatlı kolik biri için inanın 30 kiloya bedel.-tatlicadiarzu-

genciza canım bende zayıftım şimdi beni görenler şimdi çok kilo almışın diyolar.-tatlicadiarzu-hamile kalmadan önce 50 kiloydum ama zayıflicamkaydirigubbakcemile2
şimdi emzirdiğim için bişey yapmıyorum yiyommcokacimcoook:icecream:abur cubur çok yiyorum tatlıyla aram yokk Allahtann

klreft şekerım nıye kızalım saa listede 40 lı kilolarda arkadşlar var alıştık artık bizzz:)))(srose1985 gibi!!!!!!!!!!!)))

188.jpg

canım benide eklermisin
hamilelik öncesi kilom :52
hamilelik sonu kilom :71
şu andaki kilom :62
boy:155
idealimde kilom 45 tabiki hayallllll
bebeğim 6 gün sonra beş aylık olacak.

üzmeyin kzılar tatlı canınızı hepsi gidiyor merake tmeyin...tecrübe konuşuyorr..3 çocuk ettik boşuna etmediikk:))) ama 9ay a kadar yavaş ilerliyorr sonra çabuk gidiyorr..sevgiler...

Benide ekleyebilirmisin
hamilelik öncesi: 70
aldığım kilo: -2 doğuma 68 kilo ile girdim
doğum sonrası : 63
şimdi: 67
idealimdeki kilo : 60
bebiş 5 aylık
boy:155

klreft şekerım nıye kızalım saa listede 40 lı kilolarda arkadşlar var alıştık artık bizzz:)))(srose1985 gibi!!!!!!!!!!!)))

ayy canım benim kızmayın bana benneyaptımkibenneyaptımki napalım bünyeden kaynaklanıyo. ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. galiba çok hareketli birisi olduğumdan kaynaklanıyo. sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

şuanki kilom : 43
bebeğim : 5 aylık
bunlarıda ekeleyebilirmisin canım öpüldün a.s.:asigim:

Back