• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası kilolar ne alemde

abonman naptın kız doğuma - ikiyle girmiş bababababa yesinler emi ..çatt çatttt çatlayalım biz burda kilo verelim diyee hatuna bak yahuuu eksiyle giriyo doğumaa...:))))))))GÖSÜM GÖRMESiN SENİİİ çeKİL KARŞIMDAN HIHHHHH....:S

sadece 1.5 kilo gitti ne çok dime şuan 75im idealim 62ye düşsem fena olmaz.ama nerde 11 temmuzda abimin düğün var inşallah zayıflarız o zamana kızım 4ay 19 günlük tam.

bu sroseyi asmak kesmek lazım valla kötükedihüsokarı 43üm diyo yaa cocuk kilosunda :1shok:
burda işin yok senin :mymeka: rose yazma bunu listeye :dilcikar:

ya anneme geldimya hanımefendi yapmış hamurişlerini kadayıf dolmalarını gelde yemesenağlama bu gidişle veremicem yaa

adasucum kesınlıkle katılıyorum aslında bu karıyı(srose1985) listeden çıkarmak lazım ama dursun belkı hırs yaparukk:)))
10749.jpg

canıma tak etti artık. şu lahana diyetini araştırıyorum valla... 1 kilo bile veremezmi insan yaaa deli olucammm:oklava:

bende astım var.doğuma 1 ay kala çok hastalandım.nefes alamadım.öksürük krizleri.çok az yemek yedim.zaten 2 kilo alabilmiştim.onuda fazlası ile verdim.o yüzden doğuma -2 ile girdim.birde sürekli çikolata abur cubur yiyen ben hamileyken hiç istemedim bunlardan.zaten herkez şaşırıyordu yemememe.ama şimdi felaket açıldı iştah bakalım ne olacak :))

valla ben 46 kilo oldum sanki hiç doğurmamış gibiyim eskiye döndüm sezeryan olanlar zor verir kilo diyolardı ama hepsi gitti hatta ben biraz öle kalıyım istedim ama olmadı işte

maşallah ezgibo bişey demiyorum artıkk...gözüm görmüyor gözlerim okumuyor bunları valla beni ikiye böl 6 kg çıkar oda oğluşum:))) ancak sen kadar olurumm..:)))

evet canım ...3 melekler...bu üçüncü kızım 10 yaşında oğluşum 9 yaşındda...maşallahh:)))

Bayanlar Burada Zayıflamak için ozon tedavisi varmış çok kolay yazıflanıyormuş onumu araştırsak ne yapsak.50 kilonun altındaki bayanlar hariç.

çoktan var ozon canımm..ama hamilelerde ve emzirenlerde uygulanmıyor diye biliyorumm üstelik zararı yerine faydasıda olduğunu okumuştumm..

EVEEET kizlar

dün itibariyle diyete baslamis bulunmaktayim ..
artik koca popomu görmek istemiyorum ..

doktoruma istah kapatici hap yazdirdim ..
baslangic icin bana cok yardimi olur diye düsünüyorum .

herseyde oldugu gibi bu dönemimdede yanimda olmanizi ve basiralirimi sizinle paylasmak istiyorum ..kaydirigubbakcemile2

allahim insallah veririm artik su kilolari a.s

90.7 kg

muCxxxxxxx

Back