• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası kayınvalde sorunu

hata sende de var konu sahibi. telefonda sana saydırmaya başlayınca işim var sonra görüşürüz niye diyemiyosun. hayatından çıkar onu

Kv den gelmiş bakmış sonra zorunagidince de gitmiş boşver senonagüvenip yapmadınyabebeklerini. Gelirsegelir gelmezse gelmezboşver.
Benim kvdem ne doğumane sonrasında görmeye bile gelmedi 2,5 yaşındaoğlum ,lafa gelince çokseviyor ama 1 kerebilegelmedi. Bütün yaz ayvalık,vs gezdi bize gel diyince yolacıkamamhastayım diyor. Boşver bu kadar yaptığını kar say.

Kesinlikle beklenti içinde olma eşine yükle tatil zamanlarında yardımcı olsun gece kalksın! Annen gibi sende beni kötüleyip yaptıklarını başıma kakacaksan baştan anlaşalımda sonradan sende surat yapma bana de. Sonrasında hiç annesinin sözünü etme bi daha evde ,biliyorum zoruna çok şey gitmiş ama valideni önemsemezsen zorunada bişey gitmez bundan sonra ha sokakta herhangi bir kadın ha o, öyle düşün derim. Sütüm gitti dedin ya baktın olmuyor bi sinir krizi herkesin içinde iki çerçeve fırlat yere kendine haksızlık yapıldığı kucaklarına torun evlat verdiğini onca sıkıntı çekerek diye böyle başla Allah tan korkmazlar çocuklarımın rızkıyla oynadınız bak rızıklarını kestiniz yok yere,büyüdüklerinde tüm bunları anlattığımda bu çocuklar haklarını helal edecekler mi size diye hiç düşünmüyor musunuz acımanız vicdanınız yok mu sizin şeytanın oyuncağı olmuşsunuz günahsız bir anneyi ve çocuklarını ağlatıyorsunuz üzüyorsunuz diye bi sinir krizi geçir ağla bağır bak halloldu her şey... Tabi bu dediğim iyice arszılaştıklarında son çare olarak.

Daha öncede yazdım . Yıne aynısını yazıcam neden yanınızda ılla bırı kalmak zorunda ben onu anlamıyorum dogurun herkes mısafır gıbı gelsın gıtsın. Hayır cok ıhtıyacın varsa kayınvalıdene onunda hep suyuna gıtmek zorundasın . Bunun baska bı yolu yok
Bazen bir bebeye bile bakmak adamı delirtirken iki bebeği düşünemiyorum. Çocuk var çocuk var ben tek bebekle başedemedimde iki aylıkken bakıcı tutmak zorunda kaldım.kayınvalide de kalmış sağ olsun ama gelinin hatrına değil herşeyden önce onun kanından canından geline değil kendi canına bakıyor sonuçta kimse kimseye birşey yapmak zorunda değil.Huzur isteyen her şekilde geçinir buda gerçek.kimse kimseye saygısızlık yapmadığı sürece memnuniyetini gösterdiği sürece çocuğu için bence elpençe divan olmasına gerek yok.

Cnm birine ihtiyacım vardı 2 bebek ve o dikiş ağrıları ev işi yemek hepsi bir arada imkansız iki bebek olunca biri uyuyo biri uyanıyo biri susuyo biri ağlıyo bazen ikisi aynı anda ağlıyolar zaten kv dede gitmek için sorun çıkarttı

Kocan ne yapıyor?

Giden gitti bu saatten sonra kayınvalıdeye yanmayın.Kendi hayatınıza odaklanın.Esinizde bı zahmet annesı konusurken kafa salladıgı gıbı dınlesın sızı de.. Size kimseyi savunmasın. Ama müsait bi zamanda kayınvalıde pusu kurup arka planda esınıze konusturacak kadar ne kusur ettim deyip öz eleştiri yapın yine de..

Bebişlerini güle güle büyüt allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.Kayınvaledene saygısıziığın onu yazarken bile kv olarak geçmenden belli. Atalarımız etek öpmekle dil aşınmaz derler ihtiyacın varsa ona göre davranıcaksın o kadın o evladı büyütmüş sana vermiş ve torunlarınada elinden geldiğince yardımcı olmuş. eşini bırakmış seni yanlız bırakmamak için düzenini bozmuş.Sen ne diye ona tavır koyuyorsun misafirliğe geldiğindede tavrını devam ettireceğine keşke bir özür dileseydin unutmaki sende evlat sahibi olan herkeste bir kayınvalide adayı.kocana dırdır etmekten de vazgeç.

Bebişlerini güle güle büyüt allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.Kayınvaledene saygısıziığın onu yazarken bile kv olarak geçmenden belli. Atalarımız etek öpmekle dil aşınmaz derler ihtiyacın varsa ona göre davranıcaksın o kadın o evladı büyütmüş sana vermiş ve torunlarınada elinden geldiğince yardımcı olmuş. eşini bırakmış seni yanlız bırakmamak için düzenini bozmuş.Sen ne diye ona tavır koyuyorsun misafirliğe geldiğindede tavrını devam ettireceğine keşke bir özür dileseydin unutmaki sende evlat sahibi olan herkeste bir kayınvalide adayı.kocana dırdır etmekten de vazgeç.
Kv yazınca saygısız mı olunuyo çok komik ozaman doktor ların isminin onunde dr yazmasın doktor yazsın profların profesor saygısızlık olur yoksa

Kv yazınca saygısız mı olunuyo çok komik ozaman doktor ların isminin onunde dr yazmasın doktor yazsın profların profesor saygısızlık olur yoksa
Medemki bu şekilde düşünüyorsunuz. Bundan sonra kayınvalidelerede ünvan verdik o zaman kv.Böle bir ünvan yok.

Ablamdan biliyorum ikiz bakımının ne kadar yıpratıcı olduğunu. En sabırlı ablam burnundan solurdu artık.
Kv torunlarının rızkını çalmış resmen. Zaten o çocuklar mama takviyesi alacaktı ama yanında anne sütü de alacaklardı.

Sen bu aşamada daha fazla düşünmeyeceksin. Ne hali varsa görsün diyeceksin. Kendi kendini yıpratırsın sadece. Kv ne hiç bir şey olmaz ama sen mutsuz bir anne olursun. Kavga ederek hiç bir yere varamadığını gördün.

Zaten en iyi becerdikleri şey huzur bozmak , karı kocayı birbirine düşürmek , aynen benimkide öyle ki kızım 23 olmasına rağmen ne hamile nede lohusayım
Eşim ağzına bakmıyo ama etkileniyo yine annesinin dolduruşlarından en basından beri boyle ama eşim bu duruma bir dur demiyor oda vazgeçmiyor bişeyler yapmaktan huzur bozmaktan

Medemki bu şekilde düşünüyorsunuz. Bundan sonra kayınvalidelerede ünvan verdik o zaman kv.Böle bir ünvan yok.
Ünvan olarak yazmadım kısaltma olarak yazdım. Bişeyi kısaltınca saygısızlık olmuyo ozaman butun ptt ler saygısız naber yerine nbr yazan herks saygısız.

Hanımlar nolur yardım edin canım çok sıkkın..
Yeni ikiz bebeklerim oldu 2 aylıklar biri kız biri erkek. Çok zor doğum ve lahusalık geçirdim. Oncesinde çok zor hamilelik. Düşme tehlikesi kanama vs. hiç bitmedi.

Lahusalık doneminde kv kaldı yanımda aramızda sorun yoktu ama o donemde hep bişeylerden olmadık şeylerden sorun çıkarıp çıkarıp biriktirmiş bir akşam ben çocukları uyutacaktım yatak odasında altlarını alıyım dedim bez almak için odalarına gittim salonla yanyana odaları bebeklerin. beni kotuluyordu eşime çok uzuldum eşime sordum boşver takma dedi ama annesi beni kotuledikçe onu dinliyordu bişey demeden.

Ertesi gun dayanamadım annesine bir sorun varsa benle konuş dedim yaptığı iyilikleri saydı soylemediğini bırakmadı iyi şeylerden bile bişeyler çıkarıp kafasında kurmuş hep bende çocukları aldım ayrı odada oturdum.

Çocuklar kucuk ve gece çok kalkıyorlar uyuyamıyorum resmen biri kalkıyo sonra biri hiç uyumadan sabah oldu çoğu zaman . İlk başlarda sırayla kalkıyorduk son 4 5 gun hastayım dedi kalkmadı gunduz uyusam biri ağlasa beni çağrıyodu hiçbişeye elini surmemeye başladı resmen gitmek için plan yaptı bigun gribim dedi bi gun omuz ağrısı bi gun tansiyon neyse..

Ertesi gun oldu sabah ben gidiyorum dedi çocukları optu ağladı ağladı benle gorusmeden gitti sonra arayıp sormadı hiç her akşam eşimi arıyor çocuklar kaçta yatmış yemek yemişler mi gece kaç kez kalkmışlar hergun hesap soruyor. Eşime diyormuş ki ayrı oturdu beni kovdu gibi anladım ben gittim oyuzden halbuki ben tartışmayalım uzamasın diye yanından uzaklaştım. Sonra bu sebeplerle eşimle çok tartıştık uzuntuden sütüm gitti emziremiyorum artık gelmiyo hiç.
Bir ay aramadı ben iki bebeğe yalnız baktım kimsem yok çunku gecen hafta sonu geldiler kocasıyla ve kaynımla iyi bi şekilde ağırladım kv ile sadece çok muhattap olmadım ama affedemiyorum bişey yok gibi davrandı hiçbişeye yardımcı olmadı kp de soğuk davrandı be anlattıysa bursada oturuyorlar gitiler 4 gun kalıp sadecd öocukalrı sevdi mama bile vermedi şimdi bu sebeplerle eşimle tartışıyoruz unutamıyorum yapılanları anlatmadığım çok şey var daha eşime dır dır yapıyorum kısaca hep tartışıyoruz geldi huzur bozdu yine off kızlar bana yapılanları kafamdan atamıyorum mutsuzum çok:KK43:[/QUO neden mutsuzsunki ikiz cocuklarin olmus.gule gule buyutun.anlattiginizda size bisey yapildigini pek disunmuyorum. Hangi kaynana oglunu doldurmuyoki siz duymasaydiniz ve sormasaydiniz belki bi sorun cikmiycakti. Duyup kendiniz sormusunuz keske sormayip esinizin tavri ne olacakti bekleyip gorseydiniz. Klasik kaynana.

ne vardı sanki şu zor zamanında yanında olsaydı yardımcı olsaydı boşver sen hiç canını sıkma rabbim sana güç kuvvet versin inşallah benim ikizlerim yok ama bebişlerimin arası 17 ay insan yardım bekliyor ama olmayınca olmuyor benimde yardım edecek kimsem yok

Öncelikle Allah yardımcın olsun..çob nenzerini ben yaşadım..benimde ikizleri. Var ve şu an 2,5 yaşındalar..tek başına baktım bebeklerime,yanımda hiçkimse yoktu..kayınvalidem 15 günde bir gelir birkaç durur giderdi,oda yardım etmezdi hiç..uykusuzluk ve yorgunluktan 3 ay anca emzirebildim çocuklarımı..Şimdi çocuklarım büyüdü sık sık geliyor onları sevmeye..Ama ben her fırsatta ve herkesin yanında tek başıma baktığımı hiç yardımcım olmadığını söylüyorum,o da esilip büzülüyor,konuyukapatmak için elinden geleni yapıyor..Burda bazı arkadaşlar mecbur değil bakmaya gibi birşeyler yazmış,evet kimse mecbur değil ama insanlık denilen birşey var..Sen hiç canını sıkma birkaç ay sonra rahatlayacaksın emin ol,bebişlerin büyücek çünkü..Ben hep nasıl dua ettim biliyormusun:Allah seni bana muhtaç etmesin dedim içimden...Çünkü ağlaya ağlaya büyüttüm ven çocuklarımı..

Hanımlar nolur yardım edin canım çok sıkkın..
Yeni ikiz bebeklerim oldu 2 aylıklar biri kız biri erkek. Çok zor doğum ve lahusalık geçirdim. Oncesinde çok zor hamilelik. Düşme tehlikesi kanama vs. hiç bitmedi.

Lahusalık doneminde kv kaldı yanımda aramızda sorun yoktu ama o donemde hep bişeylerden olmadık şeylerden sorun çıkarıp çıkarıp biriktirmiş bir akşam ben çocukları uyutacaktım yatak odasında altlarını alıyım dedim bez almak için odalarına gittim salonla yanyana odaları bebeklerin. beni kotuluyordu eşime çok uzuldum eşime sordum boşver takma dedi ama annesi beni kotuledikçe onu dinliyordu bişey demeden.

Ertesi gun dayanamadım annesine bir sorun varsa benle konuş dedim yaptığı iyilikleri saydı soylemediğini bırakmadı iyi şeylerden bile bişeyler çıkarıp kafasında kurmuş hep bende çocukları aldım ayrı odada oturdum.

Çocuklar kucuk ve gece çok kalkıyorlar uyuyamıyorum resmen biri kalkıyo sonra biri hiç uyumadan sabah oldu çoğu zaman . İlk başlarda sırayla kalkıyorduk son 4 5 gun hastayım dedi kalkmadı gunduz uyusam biri ağlasa beni çağrıyodu hiçbişeye elini surmemeye başladı resmen gitmek için plan yaptı bigun gribim dedi bi gun omuz ağrısı bi gun tansiyon neyse..

Ertesi gun oldu sabah ben gidiyorum dedi çocukları optu ağladı ağladı benle gorusmeden gitti sonra arayıp sormadı hiç her akşam eşimi arıyor çocuklar kaçta yatmış yemek yemişler mi gece kaç kez kalkmışlar hergun hesap soruyor. Eşime diyormuş ki ayrı oturdu beni kovdu gibi anladım ben gittim oyuzden halbuki ben tartışmayalım uzamasın diye yanından uzaklaştım. Sonra bu sebeplerle eşimle çok tartıştık uzuntuden sütüm gitti emziremiyorum artık gelmiyo hiç.
Bir ay aramadı ben iki bebeğe yalnız baktım kimsem yok çunku gecen hafta sonu geldiler kocasıyla ve kaynımla iyi bi şekilde ağırladım kv ile sadece çok muhattap olmadım ama affedemiyorum bişey yok gibi davrandı hiçbişeye yardımcı olmadı kp de soğuk davrandı be anlattıysa bursada oturuyorlar gitiler 4 gun kalıp sadecd öocukalrı sevdi mama bile vermedi şimdi bu sebeplerle eşimle tartışıyoruz unutamıyorum yapılanları anlatmadığım çok şey var daha eşime dır dır yapıyorum kısaca hep tartışıyoruz geldi huzur bozdu yine off kızlar bana yapılanları kafamdan atamıyorum mutsuzum çok:KK43:
kıskanç mahluklar bırak kendın bak çocuguna bırdaha gelır altını almk dahı ısterse ben alırım de aranada mesafe koy sen yıne ıyı yırtmışsın bn sınır krızı geçirdim lohusayken kv yuzunden yaranamazsın ne kadarda ıyı olsan kendılerını çok guzel kuruyorlar bırde etrafı dolduruyorlar bnmde hiç sorunum olmadıgı halde kp surat yapmıştı bana allahlarından bulsunlar nefret edıyorum kötü kalpli ınsanlardan

Esinle problemin yoksa bosanalim falan deme ya boşver değmez KV için boşanmaya esin hakli tabiki sen onemlisin her aradiginda açma sonuçta ikizler var oldukça yogunsun eşini arasın çok lazımsa aaa aşkım görmedim yada oan aramadim sonrada malum unutmusum çocuklar beni yoruyor biliyorsun vs de geç duyma o kadını esin destekse şehirler bile farkliymis bak ne güzel benim cadı karşı apt.ama hakkından gelmeye çalıştım işte sen biraz daha avantajlı sin inşallah çarçabuk geçecek bugunler Allah yardımcın olsun
Karsı ağartmanda mı oturuyor kvden:/ benimki de yakınıma tasınmak ıstıyor. Cok korkuyorum huzurumuz kalmayacak dıye

o_Oo_Oo_O:hasta:o_O
Kv bu forumda kısaltma adına yazılan bı terim. Konu sahıbını suclamak ıcın dıdıkleyıp durmussunuz. Sizin KV dunya iyisi olanilir ama malesef bu kızımıza allahtan korkmazındenm gelmiş. Ayrıca o kadın hangı evladı buyutup hanımkızımıza vermiş? Oğulcugunu mu? bi kızı aldık derler ama iş boyle mevzulara gelınce oğlan verdik olur. Konu sahıbı lohusa, kayınvalıde arayıp arayıp duruyor ve kızın sütünü kesıyor siz burda kalkmıs atadan bahsedıyoraunuz. Zalimden ata olmaz. Zulmetmek ıcın de ılla elde kesıcı alet olması da gerekmez. Sİzin de var mı oglunuzo_O

herkes yazmış ama ben de yazayım,
kv yi kısaltma olarak kullanıyoruz, özellikle telefondan yazanlar için zaten forum pek kullanışlı değil.
konu sahibi kv si için kötü bir şey de yazmadı, ben kaçırdım ya da.

Back