Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim aslında boşver benim için üçünüz varsınız diyo ama cnm çok takıyorum lahusalık bitti bebekler 3 aylık 2 aydır kendim bakıyorum ama sorunlar bitmiyo yine aradı bugun ben hep terslemişim onu bilmem ne bir suru şey saydı.yani şu lohusa kadına bulaşanlara gıcık oluyorum.
doğum yapan kadın ne kadar kötü olursa olsun (siz kötüsünüz diye demiyorum) karışmasınlar bi.
moralini bozmasınlar. günah değil mi minicik bebeklerin rızkıyla oynuyorlar. bir daha ne zaman anne sütü alacaklar. günahlarına girmişler resmen..
olan olmuş kardeşim boşvereceksin hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın.. eşin de bir garipmiş gerçekten..
Bende tek bakıyorum ama sorunlar bitmiyo aynı şeyler hep moralim iyi olması gerekirken surekli ağlıyorumBende ikizlerimi TEK buyuttum yapilmayacak bisey değil az sabir
Telefondan bile yetiyor cnm ya sorma herşeyden birşey çıkarıyor herşeyim batıyor onaBebislerin hayirli olsun canim
Birak kv misafir gibi gelsin gitsin
Senin yaninda kalip da ise yaramayacagina, bir de esine seni kotuleyecegine hic gelmesin hatta evinize, yuzsuz arsiz kadinmis bosver sen uzme kendini
Bende unutamıyorum hiç cnm buda beni yıpratıyor çokbenim de ikizlerim var. doğum öncesi ve sonrasında (hatta erken doğumdan dolayı küvez dönemi oldu)yanımda bir gece dahi kalan olmadı.tamam kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. ama biraz olsun yardımcı olunabilir.insan bir tas çorbaya muhtaç oluyor. şimdi bir şey olduğunda ben karıştırmıyorum.o insanlar bebekliklerinde neredeydiler diye.
çok yıpratıcı bir süreç. o günleri hala unutamıyorum.kızgınlığım hala geçmiyor.
konu sahibesi sadece sabır gerekiyor
Ahh cnn tek tesellim onların tatlılığı gülüşleriArkadaşım sen iyi ol güçlü ol dirayetli ol bak zaten yazık anne sütü çok önemlidir kesilmiş, kendinden daha fazla şey verme başkaları için. Bir arkadaşım da yeni doğum yaptı. Kv si geldi iki günde delirtti kızı eşi de sırf sütü kesilmesin diye gönderdi anasını. Aslında asıl sorun eşin anlıyorum seni.
Yalnız kendini yesen de içsen de insanları değiştiremezsin. Şu anda hasassın uykusuz ve yorgunsun tükenmişsin. Sabret güzel bebeklerinde oyna dertleş. İlerde bunların hesabını sorarsın arkadaşım.
Şu anda senin yerinde olmak isteyen kim bilir kaç kişi vardır nazar değmesin. Bi kız bi erkek iki minnak aboow ne tatlıdırlar. Boşver onu bunu cidden. Allah bebişlerinle sana sağlık versin. Yapma..
Öncelikle bebeklerin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım. Benimde 14aylik ikizlerim var ve inan TEK basıma buyuttum doğum yaptım 3hafta kadar KV geldi gitti ama burnumdan getirdi ölmek istedim hep seni o kadar iyi anlıyorum ki neler neler loğusa loğusa daraltmayim seni. O 3haftadan sonra dayanamadım annemin evine kovdular sutum kesildi vs çektim epey anlayacagin sut için bol bol sıvı iç su sut kahve meyve suyu durmadan ye iç biliyorum ikisiyle çok zor ama onlara mama yap onlar içerken sende birşeyler ye iç . illa birine ihtiyacın yok inan kendin çok daha güzel bakarsın bir ay da annemin evinde kaldım 2aylıklardi döndüğümde ve kimseyi katmadim evime karistirmadim ben baktım evet çok Yoruldum uykusuz kaldım ama baktım dayandım senin ve çocukların sağlığından huzurundan daha önemli değil inan termos ta ilik suyun hazır dursun mutlaka yaninda tut onu mamayi kolayca yapıp icirirsin su ısıtmayla yorulmazsin , emzik bende hic istemiyordum ama inan ikizlerden müthiş kolaylık ikisine de ver emzik onlar kendi hallerinde dururlar uyuyakalirlar alışırlar kendileri uyumaya inş.sende dusuna gir kahveni iç inan yalnız büyütmek daha avantajli çocuklar sakin oluyorlar tek anneyle olunca onlar anlıyorlar herşeyi çünkü senin kargasan uzuntun geçiyor onlara boşver sakin ol düşünme onlar senin çocukların kv kim ki koca bi hic sen önemli sin onlar için sen iyi ol iyi Hisset bak bir aya havalarda duzelecek koy bebek arabasına çık dolaş bebeisler açık havada çok kolay uyurlar şaşırıp kalirsin banyolarini yaptir uyut iki uç saat uyurlar mis gibi sana da bol vakit kalır inşallah ne zaman istersen yaz elimden geldiğince inan yardımcı olurum yakınsak gelirim bile hic gocunmam Allah yardımcın olsun inşallah dua edicem senin için kolaylıklar
Benim bebelerde 3 aylık cnm lahusalık bitti ama aıkıntışar bitmedi maalesef ya hata yapıyorum huzurumuzu bozuyorum ama dayanamıyorum bugun aradı yine saydı saydı geçmiş konuşarı lahusayken bana o bakmış ki hiç yatmadım ama yemem yaptım diyo sanki sadece bana yaptı. Off yine canımı sıktı senin gelininde sana aynılarını yapsın diyo.Biri lohusamii dedi acılıınn ben geldim))
Canim zorlu hamilelik zorlu gecen lohusalik hepsini dibine kadar yasadim bebegim 3 aylik.Sen simdi kv ve esin ile ne kadar birseyler icin mucadele etsende suan kendini uzmekten baska eline hic birsey gecmeyecek. Ve uzerinden biraz zaman gecipte dusununce pisman olacaksin kafana taktigina. Dusundukce sutumun gitmesine sebep oldu vss daha da hirslanacaksin. Tek care bosvereceksin. Icinden aglamak gelsede güleceksin.
Hic bi kv bir sorun olmasada gelini kizi gibi gormez.Suan ona ihtiyacin var stratejik ol sende guleryuz goster isini gucunu yaptir tatli sozle. ama lohusaligin cikinca kendine gelince davranislarinla herkese ederi kadar davran hirsini al. Bende yeni atlattim lohusa depresyonunu simdi diyorum ki bundan sonra herkes ederi kadar...
Geciyor bu gunler sakin ol. Ama en onemlisi su ki kocanla arani kimse icin sakin bozma kavga etme boyle mutlu olamazsin
Esinle problemin yoksa bosanalim falan deme ya boşver değmez KV için boşanmaya esin hakli tabiki sen onemlisin her aradiginda açma sonuçta ikizler var oldukça yogunsun eşini arasın çok lazımsa aaa aşkım görmedim yada oan aramadim sonrada malum unutmusum çocuklar beni yoruyor biliyorsun vs de geç duyma o kadını esin destekse şehirler bile farkliymis bak ne güzel benim cadı karşı apt.ama hakkından gelmeye çalıştım işte sen biraz daha avantajlı sin inşallah çarçabuk geçecek bugunler Allah yardımcın olsunCnm çok ama çok teşekkürler bende bayadır yalnız bakıyorum bebekler 3 aylık yorucu ama ordan bile yetiyor maalesef bursadan. Kendim çok rahatım geldiler ya yine bişeyler çıkarmış hareketlerimden aradı bugun yaptıklarım hiç gorunmez zaten . Tartıştık baya bir evimin huzuru kalmadı inan boşanalım dedim eşime eşim sen önemlisin sadece diyo boşver onu diyooama. Devam ediyor bişeyler yapmaya huzursuzluk çıkarmaya
Aynen cnn bugun de aradı lahusayken sana baktım teşekkür etmedin diyo ettim halbuki çok tuhaf kadın yaNe kadar yanlış şeyler
Bu büyükler gerçekten çocuk gibi oluyorlar
Yazık değil mi size, yaptığı iyilikleri aldı götürdü işte
Amaaaan amin de bi de gül anne isim var de kapat bak dilini nasıl sokuyor uygun bi yerine ezilme böyle üzülme çocuklarına aci sütun böyle geri gelmez eşine iki dert yanar o da biliyor az çok anasını nasılsa onu da şakayla karisik güldür konuya ohh mis bak daha cadılık yapıyor muBenim bebelerde 3 aylık cnm lahusalık bitti ama aıkıntışar bitmedi maalesef ya hata yapıyorum huzurumuzu bozuyorum ama dayanamıyorum bugun aradı yine saydı saydı geçmiş konuşarı lahusayken bana o bakmış ki hiç yatmadım ama yemem yaptım diyo sanki sadece bana yaptı. Off yine canımı sıktı senin gelininde sana aynılarını yapsın diyo.
Bu nası sığ düşünce ya muhtaçsa el ayak niye öpüyo bugün o muhtaç yarın kv si geline muhtaç olur o zaman sürekli biri muhtaç olunca diğeri ezecek mi çok saçma bi bakışTek başına bakılabilir diye düşünüyorum ama bakamıyorsada ayrı odaya gitmeyecek yani madem muhtac hep el ayak öpecek diye düşünüyorum