• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sonrası karın :(

bana bu biraz abartı gibi geldi açıkçası. tıp artık çok ilerledi yüz nakli bile yapılıyor. artık sezeryan apandisit, bademcik ameliyatları gibi bir şey. o arkadaşların durumu özel olabilir sanki...

Hayir cunku sezeryanda bebege ulasabilmek icin 7 kat mi ne kesik atiliyomus ve kesigin tam duzelmesi icin bayagi bi zaman gerekiyomus ben seni sexeryandan dondurmeye calismiyorum nasil dogum yapicagin beni ilgilendirmez sezeryan olduktan sonra anlarsin ayrica 2 sene cok gelmedide 3 sene mi abartili geldi soylicek biseyim yok daha fazla

Arkadaslar sezeryan nasıl zorsa normal doğumunda sonrası bence zor. Çünkü dikişlerin alt tarafında çok iyi bakman lazım kuru tutman lazım o ıslak bölgeyi... Ben çok zor doğum yaptım o yüzden keske sezeryan olsaydım diyenlerdenim. En iyi karar kendinizin verdiği karardır ;) bu arada kilo insan bünyesiyle alakalı benim kocaman bir karnım var hala ama çevremde sezeryan olanların çogununda kilosu falan kalmamış... Bünye meselesi ;)

Hayir cunku sezeryanda bebege ulasabilmek icin 7 kat mi ne kesik atiliyomus ve kesigin tam duzelmesi icin bayagi bi zaman gerekiyomus ben seni sexeryandan dondurmeye calismiyorum nasil dogum yapicagin beni ilgilendirmez sezeryan olduktan sonra anlarsin ayrica 2 sene cok gelmedide 3 sene mi abartili geldi soylicek biseyim yok daha fazla

ay bunun bile kavgasını mı ediyorsun :) ben bildiğimi, etraftan gördüğümü söyledim sadece. makattan kesik atılınca yedi kat olmuyor mu sence;) neyse sen devam et...

ay bunun bile kavgasını mı ediyorsun :) ben bildiğimi, etraftan gördüğümü söyledim sadece. makattan kesik atılınca yedi kat olmuyor mu sence;) neyse sen devam et...

canım ben neden bu kadar saçma bişey için seninle bunun kavgasına giriyim ki :1:

Ya kızlar bende aynı dertten muzdaribim,iki çocuk annesiyim küçük oğlum 2 yaşında iki doğumumda normadi,kilo problemim yok hamilelik Öncesi kiloma döndüm ama göbek kaldi ya ne yaparsam yapayım gitmiyor artik spora başladım bakalim faydasi olucakmi haftada üç gün kardiyo yapiyorum hergünde mekik çekmeye çalışıyorum bakalim daha 25 yaşindayim psikolojim çok bozuk ameliyati bile düşündüm eşim istemiyor

Kizlar merhaba. Bebek doğum, dis bugdayi, dogum gunu ttüm kutlamalariniz icin favebookta sabun kesesi sayfamizi ziyaret edebilirsiniz.sayfayi begenirseniz sevinirim.isyedigin modelde sus sabun yaparim.simdiden tesekkurler
Facebookta sabun kesesi

Back