ewet tatlım ve sezaryen yerimde hala kahverengi leke gibi sanki .. egzerszde pek fayda etmiyo yaaaa
KIZLAR DOGUM SONRASI YUMUSAYAN KARIN NE ZAMAN TOPARLANIR . ben dogum yapalı 4 ay oldu daha once karnm hiç yoktu o kadar gergindi ki elinle derimi zor tutardım simdi avcumu dolduran bi göbegim var karnım ne zaman yumusaklıgından toparlanır ne zaman düzene biner fikri olan var mı?
KIZLAR DOGUM SONRASI YUMUSAYAN KARIN NE ZAMAN TOPARLANIR . ben dogum yapalı 4 ay oldu daha once karnm hiç yoktu o kadar gergindi ki elinle derimi zor tutardım simdi avcumu dolduran bi göbegim var karnım ne zaman yumusaklıgından toparlanır ne zaman düzene biner fikri olan var mı?
Ben de bir ay önce sezaryen yaptim. Dogumdan önce benim de karnim yoktu simdi lapa gibi.. benim de hamileligimmin son ayinda catladi hep,bi de iri bi bebekti cok esnedi. O kadar krem, yag kullandim. Simdi korse kullaniyorum ama benim de pek umudum yok. Karnimi gordukce canim sıkılıyor. Oysa fit bir anne olmakti hayalim:) yine de fena sayilmam dogumla 10 kilo gitti. Fazladan 5 kg kaldi o da karnim
Sezaryen dogumda da hemen ayaga kalkilabiliyor. Ben hastaneden ciktigim gün evde ufak capli bir temizlik bile yaptim. Hic yatmadim. Dikislerimin durumu da cok iyi. Pansuman bile yapmadim hic. Onu hastanede yaptilar. Dogumum cok iyiydi doktorum süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?