Dogum sonrası karın :(

darunn31

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
56
0
6
Adana
KIZLAR DOGUM SONRASI YUMUSAYAN KARIN NE ZAMAN TOPARLANIR . ben dogum yapalı 4 ay oldu daha once karnm hiç yoktu o kadar gergindi ki elinle derimi zor tutardım simdi avcumu dolduran bi göbegim var karnım ne zaman yumusaklıgından toparlanır ne zaman düzene biner fikri olan var mı?

Aynı sorun bende de var. bende doğum yapalı neredeyse 6 ay oldu halen karnım yumuşak bir karpuz görünümünde geçer diyorlar ama değişen pek bir şey yok.

plates yapıyorum arada yaglar kullanıorum ama bi türlü gecmedi ayaktayken düz duruyo ama otururken avcumu dolduruyo yani ne yapcam bilmiyorum gececegi yönünde bi umudum kalmadı gibi sizde hiç azalma yok mu

egzersiz çare olmaz mı acaba? sezeryan mı oldunuz bu arada???

ewet tatlım ve sezaryen yerimde hala kahverengi leke gibi sanki .. egzerszde pek fayda etmiyo yaaaa

aaa ben de sezeryan istiyordum :S normal doğum yapanlar da yaşıyordur herhalde bunları değil mi... bünye meselesidir herhalde.

ya benm normal yapan arkadaslarda var keske sezeryan yapsaydım diolar ya bunda en azından karnında bi iz oluo zamanla gecermiş ama normal dogumda idrar yanma ve kacırma oluyormus bide ıslak bölge oldugu için yani dikiş tutmada zorluk oluyo diye duydum bide dogum anında benm arkadas doguramayında ebeler agızına bastırmıs nefesi içine gitsin dogursun diye biraz problem olmus ya bide orjinali bozdurmamak lazım canm ya:) yine sen bilirsin saglıklı olanı normal dogumdur tabiki ...'sezeryan bir dogum degil ameliyattır asıl dogum normal dogumdur 'sewgilerimle...

Bence sikilasmasi icin tek yapilacak sey mekik cekmek. Ama sezeryanliler cekemez Biraz bekleyin 1 sene de anca toparlar diyolar. Bende 38 haftalik hamileyim bu saate kadar hic yirtigim olmamisti ama gecen haftadan itibaren catir catir catlamaya basladim ki bio oil kremler hep kullandim en basindan beri ama maalesef oldu( neyse sizin konuyu dagittim. Bide ozel bambu korselerinin cok yardimi oldugunu duymustum bi arastirin..

aynen bende de oyle olmustu tatlım ya son aya kadar bişe yoktu son ayda mafoldum yani .. ben bambu korseside kullandım hiç yararı olmuyo ya hepsi para tuzagı .. krem yag hep kullandım hiç fayda etmediii.(

ben 2 doğum yaptım,ikisi de normal.benim de birinci doğumdan sonra biraz karnım kalmıştı,hem nefret ediyordum,hem de bebeyimden yadigar deyip kendimi teselli ediyordum:) 1 sene kadar sürdü,daha sonra vücut kendini toparlıyor,azaldı ve yok denecek kadar kaldı ve beni hiç rahatsız etmedi.ikinci doğumu yapalı 5 ay oldu,yine aynı karın var,ama ben umutluyum,bu da düzelecek.arada egzersiz yapmaya çalışıyorum zaman buldukca.

bir de unutmadan söyleyim,bol su tüketmek de karının toparlanmasına yardımcı oluyor.

Ben normal dogum yaptim ve siddetle tqvsiye ediyorum bi kere hemen ayaga kalkiyosun dikislerime de duzenli pansuman yaptim sirun olmadi kaynadi gitti benum de var karnim erisin diyen biseyde yapmiyrum korseler varmis termal onlar duunulwbilir aslinda

ins toparlanır ya karnımı görünce moralim bozuluyo esimin bile görmesinden rahatsız oluyorum yani:.(

Ben de bir ay önce sezaryen yaptim. Dogumdan önce benim de karnim yoktu simdi lapa gibi.. benim de hamileligimmin son ayinda catladi hep,bi de iri bi bebekti cok esnedi. O kadar krem, yag kullandim. Simdi korse kullaniyorum ama benim de pek umudum yok. Karnimi gordukce canim sıkılıyor. Oysa fit bir anne olmakti hayalim:) yine de fena sayilmam dogumla 10 kilo gitti. Fazladan 5 kg kaldi o da karnim

Sezaryen dogumda da hemen ayaga kalkilabiliyor. Ben hastaneden ciktigim gün evde ufak capli bir temizlik bile yaptim. Hic yatmadim. Dikislerimin durumu da cok iyi. Pansuman bile yapmadim hic. Onu hastanede yaptilar. Dogumum cok iyiydi doktorum süperdi

benm kilodan yana sıkıntım yok tatlım ama göbegimde sarkma var 3.650 dogurdum bende bi türlü gitmio nisanda dogum yaptım mekikde cekemiyorum sezaryan diye Allaha kaldı artk :)

ben belden anaztezi oldum oda yan etki yaptı 2 hafta hastaneden cıkmadım yürümemde dikişimde sorun yasamadım ama igne yan etki yaptı sürekli bir bas agrısı mide bulantısı bani ayaga kaldırmadı ama suan Allaha cook sükür iyiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…