Doğum sonrası karın bölgesinde sarkma

sevgikaplan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
89
180
link Dümdüz ayakta dururken belli olmuyor ama oturduğumda veya karnımı büzüştürdüğümde buruş buruş gözüküyor sporla toparlayabilir miyim? buna benziyor ama bu kadındaki çok fazla ve tabi kadında düz dururken de belli oluyor

Deri sarkması sporla bir seviyeye kadar toparlanıyormuş. Arkadaşım o nedenle karın germe ameliyatı oldu. Spor da yaptı ama bir yerden sonra gitmedi işte. Ben yerinizde olsam önce spor yapardım toparlandığı kadar toparlansın sonra estetik ameliyat olurdum

Bence böyle bir karında (sizinki daha da azmış) toparlanır. Ameliyat, obezitesi olup da tüp mide vb ile kilo verenler için daha çok. Kiloda üç basamaklıdan iki basamaklı rakamlara indiyseniz o başka ama sadece doğum sonrası sarkmasıysa sporla toplanır. Mekik, plank gibi egzersizlere bakın.

link Dümdüz ayakta dururken belli olmuyor ama oturduğumda veya karnımı büzüştürdüğümde buruş buruş gözüküyor sporla toparlayabilir miyim? buna benziyor ama bu kadındaki çok fazla ve tabi kadında düz dururken de belli oluyor
hem karın kısmında buruşukluk hem de ekstradan diastazis recti sorununuz var muhtemelen
ben doğuralı 4.5 sene oldu geçmedi geçmiyor
bu duruma özel spor hareketleri var ama ben yapmaya zaman ayıramadım
diastazis recti nispeten düzelebilse de sarkma ve buruşukluk için ameliyat diyorlar

Benim de sarkıklık var biraz. Ama kilo fazlam olduğu için hasarı tam gözlemleyemedim.

Karın germe ameliyatı var ama zor işler onlar. Sporla toparlanır mı sorusu sorulmaz, direkt spor yapılır ve sonuca bakılır. Çünkü birinde işe yarar belki ama düzeye göre belki sizde yaramayabilir. Herkesin cilt yapısı ve elastikiyeti farklıdır

Boyunuza göre kilo fazlalığınız var mı? Ayaktayken belli olmuyorsa oturduğunuzda da görselini attığınız kadının ki kadar bir görüntü yoksa sporla düzelir, kilo fazlanız varsa emzirme döneminde olabileceğinizi de düşünerek bol bol su içmenizi tavsiye ederim, sabah akşam tüketmemek ve 1 hafta içiyorsanız 1 hafta ara vermek kaydıyla içme suyunuza limon suyu, karanfil, taze zencefil koyup birkaç saat bekletin sabahları aç karnına için, haftada 3-4 gün plank, crunch ve russian twist hareketleri yapın, ilk zamanlar kendinizi yormadan birer set yaparsınız, daha sonra her bir hareketi 3 set ve her hareketi sayı arttırarak yaparsınız, başlangıçta hareketler zor gelebilir tam yapamıyorum hissine kapılabilirsiniz ama merak etmeyin vücut zamanla açılıyor ve hareketler çok rahat yapılıyor, önemli olan doğru nefes alıp vermek ve hareketleri acele etmeden yavaş yavaş ama doğru yapabilmeye çalışmaktır😌

Yardımı dokunur diye bir video atıyorum, yapmanız gereken hareketler bunlar.

Bu arada not düşeyim cildiniz kuruysa nem seviyesi düşük kuru bir cilde sahipseniz göğüs karın ve basenlerle beraber bacakları mutlaka nemlendirin, ister bebe yağı ister nemlendirici bir krem kullanın seçim size kalmış, spor yaparak kilo vereyim derken vücudunuzda çatlaklar oluşmaması için cildinizi nemlendirseniz iyi olur.

Bence böyle bir karında (sizinki daha da azmış) toparlanır. Ameliyat, obezitesi olup da tüp mide vb ile kilo verenler için daha çok. Kiloda üç basamaklıdan iki basamaklı rakamlara indiyseniz o başka ama sadece doğum sonrası sarkmasıysa sporla toplanır. Mekik, plank gibi egzersizlere bakın.
çok teşekkür ederim en fazla olduğum kilo 65ti şimdi 50yim çooook sevindiim:KK200::KK200:

Boyunuza göre kilo fazlalığınız var mı? Ayaktayken belli olmuyorsa oturduğunuzda da görselini attığınız kadının ki kadar bir görüntü yoksa sporla düzelir, kilo fazlanız varsa emzirme döneminde olabileceğinizi de düşünerek bol bol su içmenizi tavsiye ederim, sabah akşam tüketmemek ve 1 hafta içiyorsanız 1 hafta ara vermek kaydıyla içme suyunuza limon suyu, karanfil, taze zencefil koyup birkaç saat bekletin sabahları aç karnına için, haftada 3-4 gün plank, crunch ve russian twist hareketleri yapın, ilk zamanlar kendinizi yormadan birer set yaparsınız, daha sonra her bir hareketi 3 set ve her hareketi sayı arttırarak yaparsınız, başlangıçta hareketler zor gelebilir tam yapamıyorum hissine kapılabilirsiniz ama merak etmeyin vücut zamanla açılıyor ve hareketler çok rahat yapılıyor, önemli olan doğru nefes alıp vermek ve hareketleri acele etmeden yavaş yavaş ama doğru yapabilmeye çalışmaktır😌

Yardımı dokunur diye bir video atıyorum, yapmanız gereken hareketler bunlar.

harikasınııııızzz çoook teşekkür ederim minnettarım:KK200::KK200::KK200: kilo fazlalığım yok:KK28:

X