Doğum sonrası izin bitimi iş yeri için heyet raporu Eskişehir

Hipo hipo anne

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
50
14
merhaba. Doğumda gebelik zehirlenmesi oldum takipli devam eden hastalıklarım var ve ayrıca çocukların küvöz süreçlerinde anksiyete olmuşum daha önce devletten heyet raporu aldım, lakin devlette randevu yok.
Eskişehir’de özel psikiyatri olarak 1 aylık heyet raporu almak istiyorum, heyet olan özel hastane bilen var mı arkadaşlar?
Zaten raporluk genetik rahatsızlıklarım var arkadaşlar rapor veren doktor sormuyorum mesela takipli olarak endokrin tedavi ediyor fizik tedaviden de muayene oluyorum ve 3’lü psikiyatri özel hastane arıyorum devlette randevu bulamadığım için. Var ise mesaj atabilir misiniz?

Sorunuzdan bagimsiz ama psikiyatriden alinan raporlar sonra sorun oluyor diye biliyorum Ücretsiz izne ayrılacağım zaten, çalışırsam da benim için sorun olacak.
Bilmiyorum çalışırsam da benim için sorun olacak çünkü panik atak krizi geçirdim birkaç kez ve profesyonel destek almam lazım. Rapor da aradan çıksın diye.

Aynı dertten muzdarip olan var mı ya da arkadaşlar Bursa ya da Eskişehir’de psikiyatri özel hastane heyet raporu alabileceğim ve tedavi görebileceğim bir hastane var mı? Var ise bana özelden mesaj atar mısınız

Aynı dertten muzdarip olan var mı ya da arkadaşlar Bursa ya da Eskişehir’de psikiyatri özel hastane heyet raporu alabileceğim ve tedavi görebileceğim bir hastane var mı? Var ise bana özelden mesaj atar mısınız
Geçmiş olsun
Normal muayene için gidip sizi oraya sevk etmesini veya yeşil alan açmasını isteyemez misiniz. Ben de çok bilmiyorum açıkçası ama belki işe yarar

X