Doğum sonrası işten çıkma işsizlik parası

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Selamlar. Nisan 2017de dogum iznimi bitirip işten istifa ettim. Sebebinin dogum olduğunu çocuğuma kendim bakmak istedigimi falan yazdim şimdi sorum şu işsizlik maaşı alabilir miyim ? Ne kadar alırım ? Ne kadar sürede alırım? Ne ya0mam gerek

İssizlik maasi icin bildigim kadari ile 600 gun sigorta priminizin olmasi gerekiyor. 600 gun u doldurmussaniz son 6 ay icinde aldiginiz maas miktarinin belirli bir yuzdesi kadar veriyorlar ama ne kadar tam bilmiyorum. E devletten bakip hesaplayabilirsiniz.

Selamlar. Nisan 2017de dogum iznimi bitirip işten istifa ettim. Sebebinin dogum olduğunu çocuğuma kendim bakmak istedigimi falan yazdim şimdi sorum şu işsizlik maaşı alabilir miyim ? Ne kadar alırım ? Ne kadar sürede alırım? Ne ya0mam gerek
işten çıktıktan sonrs 30 gün içinde müracat etmen gerek işçi bulma kurumuna yoksa hakkını kayıp edersin

Alamazsınız,istifa edince alınmıyır diye biliyorum ayrıca almak için nisan 2017 de istifa ettiyseniz en geç bir ay içinde başvuru yapmanız gerekti.

Back
X